Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Everyone tak jestli jeste nejdou z kuchyne, treba pod drezem, tam je u trubek taky vlhko, nam se tenkrat delali na zachode, ale to jsme meli tez spojene s koupelnou, jinak ne.
@Marketka.1992
Mám nový odpady i v kuchyni..
Kdyby šly z kuchyně, jak je zlikvidovat?
V kuchyni spím, tak doufám, že se mi v noci nějaká neprochází po obličeji..
Moje mamka je měla x let v koupelně. Říkám mami máš tam vlhko. Zkoušela všechno, a vše jen dočasně. Je to půl roku, co si zavedla ústřední topení do koupelny a po rybenkách bni stopa. Je to vlhkem. Stačí malinké vlhko a jsou tady.
Jen poradnym vetranim. Nic jineho vazne nepomuze, leda zkontrolovat zda Ti nekde nekape voda.
@Marketka.1992
Větrat víc než tím, že mám neustále dveře úplně dokořán, už nedokážu. ![]()
Vodu zkontroluji, ale zatím jsem nic nenašla.
Tak asi koupím ten lapač na ně a jinak se s nimi asi budu v noci muset smířit.
Ach jo.
@Everyone zkus jeste savo na podlahy, to pry taky zabírá, ale ozkoušeny to nemam.
@MarieOVMUC píše:
A proc tak vadi?.) jsou roztomile a nic nedelaji. D
taky si říkám
My bydleli s rodiči ve velkém baráku a tam jsme jednou za čas nějakou tu ryběnku potkali…doma jsme měli vždy čisťoučko a sucho, přesto když jsme nějakou ryběnku viděli, tak jsme to neřešili.
Neřeknu, kdyby jich bylo moc…ale takhle nějak nechápu, proč to řešit ![]()
Jsou neškodné, ale havěť v bytě taky nesnáším. Zrovna řešíme pisivky
Jinak na rybenky pomůže jen větrání, po každé sprše a koupání vytírat všechny kapky ze země okolo vany, okolo záchodu, jinou radu nemám.
Ahojky, taky jsem ted řešila že je mam v koupelně i v kuchyni. Mam taky vše po rekonstrukci, v koupelně topeni a nezavírám. bydlim v bytovce, takze vlhko jako v baraku nemam. Každopadne mi tolik nevadí, jsou neškodny jen me štve že lezou i do nadobí
.
Tak docetla jsem se, že se živí sacharidy a cukry. Nesnáší světlo, ne koušou, a škodí jen v papirnach a tak kde se dělají fotky a koberce. Milujou vlhko do žijí se až tři let a během života nakladou až sto larev,
@patricie2014 píše:
Tak docetla jsem se, že se živí sacharidy a cukry. Nesnáší světlo, ne koušou, a škodí jen v papirnach a tak kde se dělají fotky a koberce. Milujou vlhko do žijí se až tři let a během života nakladou až sto larev,
tri let — husty
@potkanek Ono většina takových zvířátek zblízka ztrácí na roztomilosti ![]()