Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Těžko říct, budeš to muset vyzkoušet… já třeba nikdy neměla problém se spořitelnou, vyřízení okamžité a tím, že mi tam chodili penízky, tak se nic nedokládalo… ale tam už nejsi.
Na RD ti asi těžko někde v bance půjčí. Pokud půjdeš do nebankovního sektoru (provident, Home Credit, cetelem a pod) počítek s tím že zaplatíš větší přeplatek. A dobře si spočítej, jestli je opravdu těch 10tis (což na jednu stranu je v dnešní době pár kaček) opravdu tak nutn potřebuješ, jestli by nebylo lepší si prostě ušetřit… stejně pak budeš muset mít 500-1000 na splátku, takže tuto částku musíš být schopna uvolnit i te´d.
V klidu si obejdi všechny společnosti co máš kolem sebe, a pak se rozhodni.
inko L
Právě že ji potřebuju nutně. K 1.9. se stěhujeme do DE, kde musíme zaplatit bydlení a benzín tam a jídlo a nevyšlo nám to ptž chlap nedostal vejplatu ![]()
Hlavně si dávejte pozor na podvody. Nedávno o tom byl pořad v televizi. Tuším, že to bylo v Černých ovcích. Na co si dát pozor si můžete dočíst zde http://www.pujckain.cz/…ak-nenaletet
Ahoj, prosím potřebuju půjčit 10.000,–. Nevíte kde?? Jsem na RD, mám 10.200,–, byla jsem u spořitelny a ted jsem první měsíc u GE. Moc děkuji.