Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Smetanové pappardele
perkelt s mrkví a k tomu tarhoňa
Velmi intimní téma, mimochodem.
Nejrychlejší je asi přírodní řízek. Nebo na nudličky a rychlá směs na pánvi s nějakou zeleninou. Nebo kari s rýží.
Nakrájet na nudličky, když je čas tak i naložit, a ve woku rychle osmahnout se zeleninou - v nouzi používám mraženou asijskou směs z lidlu. S rýží.
Třeba čína s bulgurem nebo kuřecí na sladko-kyselo s paprikou , těstoviny s kuřecím masem a nebo kuře na žampionech
zaleží na co máte chuť, inspirace je spousta ![]()
Jakkoli ochucene (u nas nejcasteji jen sul pepr) na rychlo na panvi, zelenina na masle(mrkev hrasek kukurice cuketa) a kuskus se zeleninou (nadrobno pokrajeny rajcata a ledovy salat) jako priloha. Malymu to smakuje zdobeny bilym jogurtem. Pri spravny organizaci hotovo za 20 minut. ![]()
Zaprasim moukou a osmahnu na masle. Pridam 2 listky cerstve salveje, snitku tymianu a rozmarynu, osolim popeprim a do 10min to je uvarena. To priloha se dela dele, nez maso.
Kvazi kure na paprice - cibule, kure na kousky, sul, pepr, paprika, zalit smetanou.
Udělat kapsu, osolit, okořenit, naplnit sýrem, slaninou nebo čímkoli jiným a pokud plním tou slaninou tak ji dám ještě navrch. Dát péct. Já ty pečené věci můžu, není s tím až tak práce a než se mi oběd upeče, tak postíhám další věci ![]()
Já dělám třeba kuřecí maso se špenátem a noky, je to rychlovka a dobrota zároveň:)
Dobrý den, prosím co rychlého uvařit z kuřecích prsou? Děkuji za odpověďi budu ráda za každý tip