Rychlovztah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.8.11 10:45

Taky se to tak kdysi bralo,že jednou půjde s našima do baráku,tak by si mohla velebit do aleluja a mladší zůstane byt pro budoucí rodinu. I táta mi řekl,že to starší bere jako hotovou věc,ale nic ji neřekne.Jsem asi macecha,ale nebudu jednou pro blaho svých dětí žít jako somrák. To co jsme s manželem vybudovali určitě jen tak lacino nedám. Přece nebudu žít na chalupě,kterou má manžel po matce,kde dávají lišky dobrou noc,pomoci se člověk nedovolá,rohlík nekoupí,a moje děti nezdědí to,co jsme celý život spláceli. Oba se sem stejně nevejdou a tak by došlo k prodeji,aby si rozdělili peníze. Možná jsem sobec a proto rodiče nechápu. Táta se bojí říct o vyšší nájem od ségry a máma,když se ozve akorát se se ségrou pohádají,protože moje máma byla celý život důstojnická panička,která nikdy nepracovala a ségra ji to hned vmete do ksichtu a pak kolem sebe chodí jak mumie.
Nakonec to dopadne tak,že my hypošku,mladší hypošku,naši v domu hrůzy a starší v bytě 4+1,kde je investic minimum. No jsem na to sama zvědavá. Naši nechtějí dědictví řešit,prý až po jejich smrti,to bude hádek :-)

• Citovat
  • Upravit
etatinek
15.8.11 19:37
Anonymní píše:
Taky se to tak kdysi bralo,že jednou půjde s našima do baráku,tak by si mohla velebit do aleluja a mladší zůstane byt pro budoucí rodinu. I táta mi řekl,že to starší bere jako hotovou věc,ale nic ji neřekne.Jsem asi macecha,ale nebudu jednou pro blaho svých dětí žít jako somrák. To co jsme s manželem vybudovali určitě jen tak lacino nedám. Přece nebudu žít na chalupě,kterou má manžel po matce,kde dávají lišky dobrou noc,pomoci se člověk nedovolá,rohlík nekoupí,a moje děti nezdědí to,co jsme celý život spláceli. Oba se sem stejně nevejdou a tak by došlo k prodeji,aby si rozdělili peníze. Možná jsem sobec a proto rodiče nechápu. Táta se bojí říct o vyšší nájem od ségry a máma,když se ozve akorát se se ségrou pohádají,protože moje máma byla celý život důstojnická panička,která nikdy nepracovala a ségra ji to hned vmete do ksichtu a pak kolem sebe chodí jak mumie.
Nakonec to dopadne tak,že my hypošku,mladší hypošku,naši v domu hrůzy a starší v bytě 4+1,kde je investic minimum. No jsem na to sama zvědavá. Naši nechtějí dědictví řešit,prý až po jejich smrti,to bude hádek :-)

Tak třeba vás překvapí - budou mít závěť a zdědí dům nejmladší dcera, nebo závěť mít nebudou a to bude taky dobře, páč zdědíte všechny stéjnou část bytu, né jen jedna… :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky