Rýma a kašel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Iwi
3379
3.4.11 13:09

jo jo to muzes, ale nam ta morska sul moc nepomahala, i dr rikala ze to nepomuze at koupime nasivin rpo mrnata. Tak drzim palecky, ja si v pondeli zavolam k nasemu doktoru a chci aby malou jeste poslechl. uvidime dnes v noci, doufam ze se zas nebude dusit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
3.4.11 15:05

Tak jsme dorazili z pohotovosti. Dostali jsme Spiropent na rozšíření dýchacích cest a průdušek. A zítra musíme k naší doktorce, jestli to opravdu ty průdušky opravdu nejsou:-(, protože na pohotovosti se při poslechu chvílemi zdálo, že ano. Ale prý to může dělat jenom to zahlenění… Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
4.4.11 09:29

tak jeste ze jste jeli vid! ja chci taky dnes jeste k nasemu doktoru zajit at ji znovu poslechne. Preju at to prudusky nejsou a ste brzo zdravi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.4.11 09:03

tak jsme od neděle v nemocnici… :-( Lítáme po vyšetřeních, tak snad to bude ok. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
5.4.11 10:23

tak at se brzy uzdravite! :kytka: jeste z jste ale jeli a necekali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
5.4.11 12:15
heell píše:
Ahoj holky,prosím o radu. Prcek má od včerejška strašnou rýmu a dneska ráno mi začal i pokašlávat. Odsáváme skoro každou hodinu ale pořád „chrčí“. Včera měl i průjem, ale to už se spravilo. Přesto ale kaká po každém jídle. Teplotu zatím nemá, ale preventivně jsem mu začala dávat panadol proti horečce. Moc toho nespapá, normálně vysosne celou lahvičku, teˇdá tak půlku. Mám jet na pohotovost nebo ještě počkat. Nechci nic zanedbat, ale nechci být zase hysterická mamka. Díky za radu
PS: jinak hraje si, není apatický a když si s ním povídám, směje se

Tohle jsme si taky užili :-( . MUDra nám doporučila Mucosolvan junior (1,5ml stříkačkou do pusinky). 2× denně, ráno a kolem 16hod, aby nebyla v noci zachrmlaná. Zabrano do 3 dnů. Taky jsme odsávali. Osvědčil se i sestře, která předtím dávala něco jiného…bez efektu. Na Mucosolvan Junior nedám dopustit :-) Ale koukni na složení, jestli nejste na něco z toho alergičtí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
5.4.11 12:18
heell píše:
tak jsme od neděle v nemocnici… :-( Lítáme po vyšetřeních, tak snad to bude ok. :cry:

Jejda, teď jsem dočetla celou diskusi.
To je mi líto, že to zašlo až tak daleko. Tak se brzy uzdravte. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ni
1
15.4.11 16:51

rýmam a kašel u 2 měsíčního kojence

Ahoj,
vyzkoušej na rýmu mořskou vodu POhysiomer Baby. Je to přírodní produkt, nenávykový a je pro děti od narození. Tvému prckovi se určitě uleví, uvolní mu to nosík. Můžeš používat preventivně i když nemá rýmu. Já mám 3letou holčičku a používáme jako běžnou hygienu od narození. Doporučila nám to dětská lékařka. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
23.4.11 21:57

Prosím o rychlou radu!!!

Dobrý večer všem maminkám, potřebuji radu…
Máme doma 5-týdenní holčičku, má rýmu a kašel 3 dny. Rýmu odsáváme, ale nevím co s kašlem, kašle opravdu hodně a kašel se mi nelíbí, je horší a horší :-( Plně kojím, ale malé dělá problém se i najíst, pořád se pouští a kašle :zed:
Můžete mi prosím poradit, co pro ni mohu udělat, když je tak malinká???Co třeba nějaký obklad nebo nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.4.11 22:00

šla bych na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
23.4.11 22:02

Taky bych jela na pohotovost,nebo tam zavolala.U tak malýho miminka je těžko radit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
23.4.11 22:09

Jojo tam jsem volala včera ráno, poradili, dát jí do vyvýšené polohy a rýmu odsávat a do nosánku Nasivin (vytírat)…Jenže se bojím, že pro ní dělám málo, že je třeba nějaká babská rada nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.4.11 22:10

ješte vyvetrat mistnost a dat vyš matracu pod hlavičkou ale každopadne bych jela k tomu lekaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.4.11 22:11
Majkla píše:
Jojo tam jsem volala včera ráno, poradili, dát jí do vyvýšené polohy a rýmu odsávat a do nosánku Nasivin (vytírat)…Jenže se bojím, že pro ní dělám málo, že je třeba nějaká babská rada nebo tak…

Babskou radu znám- uvařenou teplou bramboru dáš do mikrotenáku a rozválíš válečkem na těsto a teplou, ale příjemě, to je jasné, aby to malou moc nepálilo dáš na prsíčka

• Citovat
  • Upravit
613
23.4.11 22:11
goiveta píše:
ješte vyvetrat mistnost a dat vyš matracu pod hlavičkou ale každopadne bych jela k tomu lekaři

Zkusíme vyvětrat a dáme zvlhčovač a uvidíme, každopádně, děkuji za reakce, je to mé první miminečko a jsem z toho na větvi :-? Bojím se o ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí