Rýma a kašel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
27.12.12 17:20

Ahoj holky, je fakt, že toho teď je všude kupa. Já taky dneska šla s malým k doktorce a čekárna plná, ale zas tak děsné to nebylo tak sme počkali. Malému bude rok za tři týdny, včera odpol byl ještě v pohodě a večer to začlo. najednou se vzbudil se šíleným řevem. už neusnul a z nosu mu trochu teklo, v noci nemohl dýchat, pořád plakal a já jen chovala a chovala. no naspala sem asi dvě hodiny. dneska odpol už měl 38. jinak na kašel sme dostali sinecod kapky a nasivin do nosánku, ty sou volně prodejné a na předpis antibiotikové kapky do nosu PAMYCON. Hůř teda jí, víc dneska spinká a není tak živej, ale pije hodně. snad dnešní co bude už lepší a nespadne nám to na průdušky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
27.12.12 17:23

A ty kapky nasivin jsou az od roka, nebo uz muzeme i v 7 mesicich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
27.12.12 18:14

@hana135 no podle toho co říkala doktorka tak jsou pro děti do roka a od roka. já už mám ty od roka, to mi poradila mudra aby jsme je měli na dýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
27.12.12 18:16

Http://ryma. heureka. cz/nasivin-0-01-pro-novorozence-a-kojence-5ml/#utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl:.heureka. cz/&gclid=CNDuooOLu7QCFYpY3god3icAaw
ten odkaz si nakopíruj, nevím proč nejde rozkliknout :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
27.12.12 18:41

@Kacenka020 Děkuji, zrovna je manžel koupil v lékárně, snad pomůžou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
27.12.12 19:47

@hana135 určitě, já taky doufám v rychlý nástup zázraku a v klidnou noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
3.12.17 10:45

Ahoj, maji vase deti tak strasne dlohou rymu a kasel a nic na to nezabira? Dvouleta dcera uz ma 3 tydny rymu, sice je to lepsi nez na zacatku, ale…a k tomu ma uz 14 dni kasel, porad to v ni chrci. Davala jsem Zyrtec kapky, Stoptusin kapky, pak nejaky michany kapky na predpis na rymu, ted vincentku sirup s materidouskou…uz nevim co…je to nekonecny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
3.12.17 12:01

Dobrý den.
Ano u nás to trvá už od posledního září.
Sice jsou už děti větší ( 3 a 5). Ale je to týden kašel, vzápětí na to rýma a zase kašel. Už se těším na jar/léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
3.12.17 12:05

Podle mě je to nějaká viróza.

Má to kde kdo (děti i dospělí), hlavně to dlouhodobé chrčení a světlý hlen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
3.12.17 13:03

Nám pomohl na odhlenění sinupret. Tak pořád chrčela, a bylo to už zdlouhavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
3.12.17 13:17

Decka vylozene nechrci, ale maji vlhky kasel a rymu. Byly tri tydny doma, pak sly do skolky a uz ve stredu nas upozornovali, ze zase zacinaji rymovat. No jeste ve ctvrtek do skolky sly a v patek uz zase doma. Jsou doma i tenhle cely tyden a na navrat do skolky to nevypada. Leky do nich zadne necpu, to nema vyznam, pokud se vylozene nedusi, nebo nemuzou vykaslavat. Od zacatku zari, jestli byly ve skolce dohromady mesic, tak je to moc. Uz jsme byli i na ORL a nejmladsimu zjistili zvetsenou nosni mandli, tak ted zvazujeme, zda jit na zakrok nebo ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
3.12.17 14:10

U nás tříleťák kašle a má rýmu už měsíc, dostal lék na recept na alergie a vypadá, že je to lepší, hlavně teda v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
3.12.17 15:51

@Kacabacka Holka měla jako mimino a jako loňskou zimu téměř permanentně nudli u nosu. Vždycky tři dny dobrý a pak zase týden různě silná rýma (od vodové po žlutou). Přestala jsem to řešit. Letos takhle proběhlo září a říjen, ale od té doby dobrý (ťukám).
Kluk měl jeden rok dlouho zadní rýmu. Vyzkoušeli jsme různé kapky, ale nic vyloženě nepomohlo. Tak jsem to asi po měsící přestala řešit. Na jaře to pak samo odeznělo.
Na kašle tedy netrpí ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+