Rýma a kašel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
23.4.11 22:12

Ještě dva sváteční dny! Jela bych na pohotovost, u takto malinkýho dítka těžko radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
23.4.11 22:12
byron píše:
Majkla píše:
Jojo tam jsem volala včera ráno, poradili, dát jí do vyvýšené polohy a rýmu odsávat a do nosánku Nasivin (vytírat)…Jenže se bojím, že pro ní dělám málo, že je třeba nějaká babská rada nebo tak…
Babskou radu znám- uvařenou teplou bramboru dáš do mikrotenáku a rozválíš válečkem na těsto a teplou, ale příjemě, to je jasné, aby to malou moc nepálilo dáš na prsíčka
:palec: to zní dobře, děkuji!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.4.11 22:13

A ještě se to dá dělat s obyčejným kuchynským olejem, zahřát ve vodní lázni, ale to jsme nedělala, je to takový umaštěný :mrgreen: .
Tu bramboru zkus, nám to pomohlo, mimčo mi taky kašlalo. Kdyby bylo hůř a malá nemohla pít, jdi na pohotovost

• Citovat
  • Upravit
12959
23.4.11 22:13

Já bych taky radši jela, aby si jí poslechli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.4.11 22:14

Má malá horečku?

• Citovat
  • Upravit
byron
23.4.11 22:17

Pokud má malá rýmu, tak kašel může být jen z té ztékající rýmy.....Každopádně to jako laik nepoznáš.......POkud máš opravdu strach, tak raději na pohotovost, pokud máš odvoz.

Tu bramboru můžeš dávat tak jako tak, nám to pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
17609
23.4.11 22:18

Já se přiznám, že u takhle malého prcka bych taky jela na pohotovost, aby se na ní podívali. Nechci strašit, ale bála bych se černého kašle, na který ještě není očkovaná.
Ale zase na druhou stranu, abych vyvážila to vystrašení :wink: jí může dráždit vzadu stékající rýma a na tu poradím super babskou radu - nakapat mateřské mlíčko. Dceři už jsem takhle 3× změnila hustou zelenou rýmu na průhlednou vytékající, která brzo zmizela. Navíc se dcera nebrání kapání, protože jí to v nose nepálí jako kapičky, u těch se vždycky vztekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
23.4.11 22:18

Raději jeď, já jsem si jednou myslela, že máme kašel, trošku chrčela jakoby, a doktorka, když jsme přijeli, tak málem volala sanitku…nakonec to dobře dopadlo, byla to zřejmě nějaká alergická reakce, ale já v tom viděla prostě takový obyčejný kašel…tak raději jeďte, je ještě hodně maličká, to bych nic nezkoušela a jela :hug: držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
23.4.11 22:19

Kapat do nosánku MM - Sebulka po tom pčiknul a krásně si vyčistil nosánek sám, jinak odsávat a kapat mořskou vodu a MM - to je u miminek to nejlepší. Jinak vyvýšena poloha a pozorovat. Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
23.4.11 22:19

Mlíčko nakapat pochopitelně do nosu :wink: píšu jak tatar :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
23.4.11 22:20
byron píše:
Má malá horečku?

Horečku naštěstí nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
23.4.11 22:20

Nam na kasel pomohlo zvlhcit vzduch. Ale fest, cely zavesy jsem postrikala zvlhcovacem, vymachala prosteradlo a dala na susak. Ac to zni jako blbost, syna to pak tolik nedrazdilo. Kazdopadne nedavat vyprane pradlo, uvolnuji se vune z prani a to je pak jeste horsi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
23.4.11 22:23
nikita066 píše:
Kapat do nosánku MM - Sebulka po tom pčiknul a krásně si vyčistil nosánek sám, jinak odsávat a kapat mořskou vodu a MM - to je u miminek to nejlepší. Jinak vyvýšena poloha a pozorovat. Držím palečky :hug:

MM jí do nosánku kapu, někde jsem četla, že to je to nejlepší a myslím, že rýma díky tomu není tak hrozná a že se to zlepšuje :think: Je zajímyvý, že přes den skoro nezakašle, ale večer to je teda něco :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
23.4.11 22:23

jela bych na pohotovost.malá měla to samé ve 3 týdnech,záchvaty kašle a strašnou rýmu,měla nález na plicích a 14 dní brala antibiotika,já bych si tedy nezahrávala,je ještě maličká,tělo se neumí tak bránit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.4.11 22:42

Nechci tě strašit, já bych taky možná jela na tu pohotovost…Obzvlášt kdyby nepila…Pokud se ale chytne, tak bych počkala do zítřka…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA