Rýma a kašel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.1.09 14:02

Kašel a rýma

Maminky poraďte,co na rýmu a kašel u pětiměsíčního dítka.Hedelix ani Mucosolvan nepomáhají.Stříkám Mar,protože Nasivin nezabral.Dávám zábaly z másla a včelího vosku.Už nevím co s tím prďouskem mám dělat. :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4222
21.1.09 14:06

Ahoj,

ono to chvilku trvá než se ty hnusný hleny rozpustí…takže zkus vydržet,pokud není teplota byla bych relativně v klidu :wink:

At to brzy přejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.09 14:13

Kašel a rýma

No to mi právě držíme už tři neděle :roll:
Zkouším co se dá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
21.1.09 14:38

Tak to už bych šla k dr. hlavně s takovým mimčem. Může to mít na průduškách a na to mucosolvan fakt nezabere aspon u nás ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.1.09 14:44

Ahoj, to jsme meli take, nakonec male udelali vyter a byl z toho streptokok v krku…takze atb a za tyden bylo po vsem:-)

• Citovat
  • Upravit
21.1.09 14:47

Kašel a rýma

No to my jsme u doktora byli minulý týden na očkování,říkala jsem mu,že máme kašel a rýmu,on malýho poslechl a nic,prý je jen zahleněný,takže chovat a chovat,aby hleny odkašlával. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
21.1.09 15:04

Ahoj, taky důvěrně známe :cry: Plácali jsme se s nachlazením taky dost dlouho, nejhůř na tom Ondra (8 měsíců), děsně v něm chrčelo, MUDr. chtěla před koncem roku dát ATB, ale prý se jí do toho moc nechtělo… Kromě Mucosolvanu jsme ale dávali Spiropent, slouží na roztažení průdušek a bez něj bysme to asi těžko zvládli. Bohužel je jen na recept…Ondra hleny i zvracel, celkem síla. Pak jsem do něj lila majoránkový čaj (také podporuje odkašlávání) a Vincentku. Nakonec jsme to bez tech ATB opravdu zvládli, ale trvalo to víc než 2týdny. Zkus si ještě hodit prcka přes koleno - hlavou dolů, poklepávej na zádíčka nebo zkus míčkování, jestli znáš. Taky pomáhá hopsat s prckem na míči. Přeju brzké uzdravení.M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.09 15:16

Kašel a rýma

Tak spiropent jsem dnes dala(zbyl mi po synovi)Doktorka mi tenkrát říkala,že tím nic nezkazím a dneska jsem koukla na příbalový leták a můžou to i kojenci,tak jsem zahájila léčbu. :o
Uvidíme,co se bude dít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.1.09 16:04

A to Vás doktor očkoval? Jestli ano, tak to může prodloužit vyléčení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.1.09 16:06

Zkuste i solnou jeskyni, pokud máte možnost, ale chce to aspoň 3-5×.

• Citovat
  • Upravit
52
19.12.09 20:25

Kašel a rýma 7 měsičního miminka

Dobrý den.Potřebovala bych poradit.Máme 7 měsičního syna a trápí ho kašel a rýma.Dostali jsem kapky a sirup,ale pořád nic nezabírá.Odsáváme a zvlhčujeme vzduch,i jsem mu podložila hlavičku.Teplotu jsem už srazila,ve dne nespí a je tak unavený a v noci se budí dráždivým kašlem a rýmou.Prosím poradtě,jestli Vám něco zafungovalo,ať se mi Ondrášek netrápí… děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
19.12.09 20:30

Ještě jsme chtěla upřesnit,na kašel máme Hedelixa do nosu Pamycon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65271
19.12.09 20:45

Ahoj…moc ti neporadím,Matyáška se rýma a kašel držely skoro 3 týdny…
kašel fakt hnusnej…v noci ho to budilo,brala jsem si ho pak k sobě…
do nosánku jsem na noc dávala Nasivin pro dětičky…ten docela pomohl,ale stejně---odsávat odsávat.
Takže prostě asi vydržet,než se mu uleví.....
Jo a dr.mu naordinovala nošení---aby měl vyvýšenou polohu… :mrgreen:
Tak at je mu brzy dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
19.12.09 20:56

Hedelix podporuje vykašlávání, takže je jasné, že nemůže spát. Já dávám Stoptussin. Kapky jsou hnusné, ty můžou už děti od narození, ale většinou je problém do nich dostat. Pak je ještě sirup, ale tam je nějaká věková hranice - nejsem si jista, ale je to myslím od 6-ti měsíců, takže to byste mohli. Stoptussin tlumí kašel a zároveň rozpouští hleny.
Na rýmu před spaním kapu Otrivin pro děti na uvolnění nosu.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
19.12.09 21:09

My měli taky Stoptusin a vždy nám krásně zabíral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí