Rýma a kašel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4257
19.12.09 22:03

Na kašel v první fázi je právě nejdříve nejlepší sirup,který podporuje vykašlávání - je to pakárna,když kvůli tomu nemůžou spát… - ale ten hlen právě musí pryč,ptž pak se na něj můžou nabalit jiné potvory a infekce…a vzniknout i něco horšího…
A bylas u dr. Kuba taky kašlal jako divý,a po poslechu mi dr. řekla,že na průduškách nic nemá,že je všude jen ta rýma…
Já mám na kašel Hedelix nebo pak Mucosolvan a do nosu Mare - mořskou vodu…
Přeji brzké uzdravení!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
20.12.09 08:25

pro KacenkaK
Ahoj u doktorky jsme byli,tky to zatím nemá na pruduškách…ale pořád mi nejde do hlavy,jak ten malý to může vykašlat, když leží…zatím ještě nesedíme.Tak mu to stejně zůstane v pusince.V noci to byl boj,kašel nám nedal spát…dnes zajdu pro jiné kapky na noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
20.12.09 10:39

neboj zbaví se toho, on to prostě polkne a pak toho má celou plínku, teda u nás to tak bylo…stolice samý hlen…
Když měl jednu noc dost drsný záchvat kašle-už se jakoby dusil,tak jsme ho zabalili do peřiny,dali čepici a sedli si k otevřenému oknu. Ten studený vzduch mu pomohl…

Pak jsem mu na postýlku věšela mokré plínky - no je to děs,ale neboj,přejde to…
Hodně sil přeji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Roxxie
20.2.10 10:40

Zdravím!
Máme s devítiměsíční dcerou to samé - rýmu, naštěstí tekutou a odsáváme a kašel. Koupila jsem Mucosolvan a kapičky Tea Three co se mažou pod nosík a ta vůně by měla pomoct uvolnit nosík… no nevím. Doktorka mi radila nepřetápět a větrat. Jídlo je horor, z kašle i zvrací, flašku mlíka odmítá, myslím, že kvůli té rýmě. Je to naše první nemoc, tak snad nás brzy opustí, přeju hodně sil a trpělivosti všem!

• Citovat
  • Upravit
221
29.10.10 18:33

rýma a kašel

ahoj holky poradte malé je za tejden 8m a máme rýmu a pochrchlává.rýma teče jak blázen dávám jí vincentku a na kašel má sinecod.a dr.měla dneska dovolenou.nevím co dál abych jí pomohla :)děkuju moc pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
29.10.10 18:47

Hodně jí vysávej nosánek, pak vincentku nebo kapičky já třeba používám Nasivin. Vyvýšenou polohu na spaní a na kašel ten sirupek. Oni léky nezaberou hned, ale až po několika dní. U nás je to až po týdnu co vždycky kašel nebo rýma odezní. Minule jsme měli rýmu skoro 14dní, ikdyž je pravda, že ke konci už to bylo mnohem lepší. Držim pěstičky, ať je lépe a malá se je brzy zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
29.10.10 18:55

děkujeme nosánek vysáváme vysavačem a hadičkou i vyvýšenou polohu má,akorát přemýšlim jestli nemám koupit nějaký lepší kapky na tu rýmu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
29.10.10 19:47

Oni pro takhle malé děti moc kapek nedělají a hlavně dělaj jen ve formě kapek (ne ve spreji), takže aplikace docela náročná…Těžko jí vysvětlíš ať teď potáhne…takže lepší je nosík něolikrát denně protáhnout mořskou vodu…Buď Physiomer nebo Sterimar a odsávát, rýma jako taková netrvá věčně…A možná né nadarmo se říká, že léčená rýma trvá týden a neléčená 7 dní… :lol: U těch prcíků je to nepříjemné, to je jasný…My malýmu stříkáme Sterimar po koupání preventivně od mala, nic se s tím nezkazí, ale jestli to pomáhá nevim, nemocný bývá docela často… :-? Tak ať jste brzy fit.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.10 19:55

Kapky kupuju Nasivin,buď ten slaboučký pro novorozeňata nebo silnější od 1 roku a přeliju do lahvičky od Sanorin sprej pro dospělé.V tom spreji se to líp dávkuje a rychleji účinkuje :-)

• Citovat
  • Upravit
902
29.10.10 20:34

Ještě bych dala na noc na topení do místnosti, kde spí vlhkou plínu pokapanou eukalyptovým olejem. Zlepší to dýchání. A moc netopit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
29.10.10 22:23

Nasivin má teď novinku Sensitive s lepší aplikací, vyzkoušeli jsme teď na rýmu ten pro děti od 1roka a spokojenost. Jinak na rýmu používáme Otrivin Baby Care (mořská voda) s dexpanthenolem (ošetřuje nosík) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
21.12.10 12:45

rýma a kašel u miminka

ahoj holky, potřebuji poradit, naše 13ti denní slečna ode mne chytla virózu, má chudinka rýmu a kašel jako blázen. Včera jsem s ní byla u mudr., abych něco nepodcenila !! Jde o to, že odsávám z nosánku (pomocí luxu), stříkám mořskou vodu, nasivin pro mimi, podložila jsem jí hlavičku, má zvýšenou teplotu a nevím, co dál … To mám opravdu jenom čekat ?? Je šílený, jak trpí a já ji nemohu pomoci :( :( Jsem z toho nešťastná… Jak takový stav může dlouho trvat ? Máte některá takovou tu zkušenost ? Jinak je plně kojena, přisává se dobře … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
21.12.10 12:51

Mi jsme meli taky rymu,nekdy behem sestinedeli,presne uz nevim kolik meli holky dni,odsavali jsme vysavacem a kapali nasivin,to nam zabralo :palec: ,ale ten tyden to trvalo nez se mi pekne najedli a do 14 dnu meli ciste nosanky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
21.12.10 12:55

u miminek to bohužel trvá dýl…tím, že vesměs leží..děti, které běhají, už to maj většinou o něco kratší, právě proto, že pořád neleží…chce to hodně trpělivosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
21.12.10 13:08

Ona bohužel ta rýma nejde nijak urychlit. Jdou mírnit příznky, kapat do nosánku aby nebyl ucpaný, odsát hleny, při teplotě dát paralen nebo něco co takhle malá může. Je to otrava ty rýmy a kašle. Můj malý na to trpí od narození každou chvíli :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí