Rýma a zelený hlen v očíčku

452
26.4.13 15:39

rýma a zel. v očíčku

Malej se ted vzbudil a ma hlen v očíčku, myslíte že můžu vykapávat optalmo septonexem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1409
26.4.13 16:01

Ano, u syna to zabralo snad vždy. Už nevím, jak často jsem kapala, řídila jsem se příbalovým letákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65501
26.4.13 16:12

Ano a omývát převařenou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
26.4.13 16:21

Ano, tim nic nezkazis, taky jsew to tak sesila u syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
26.4.13 16:24

Díky moc, Honzík zas přitáh nějaký moribundus ze školky a ŠIMÍK MUSÍ HNED VŠE CHYTIT :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
26.4.13 16:45

Jestli kojijis, tak muzes opatrne ocicko vytrit mlickem, me to zabiralo spolehlive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
26.4.13 17:19
@suik píše:
Jestli kojijis, tak muzes opatrne ocicko vytrit mlickem, me to zabiralo spolehlive.

jen to ne! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
26.4.13 17:57

Janher-zajdi k dr, malej mel zanet spojivek a dostal na to atb kapky, dr rikala, ze se tezsi formy projevuji hnisanim. jinak misto optalmoseptonexu jsem kapala occu flash a behem ctyr dni se mu ocicko vratilo do normalu. Urcite bych ale zasla k dr, zvlast, kdyz ma v oku hlen(hnis?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
26.4.13 18:04

@ejviska proc?

me to radila jak PA, tak doktorka, jednou to zabralo lepe jak ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
26.4.13 18:18

Nám na to nejlépe pomáhají kapky ocuflash :pankac: má to při každé rýmě a do druhého dne mu to po těch kapkách zmizí, jsou volně prodejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
26.4.13 18:31

@suik me to radila PA na pokousane bradavky…nicmene dr. se zdesila, rady se do toho da kvasinkova infekce…tak bych si tipla ze z obdobneho duvodu do oka neeeee. Nehlede na to, ze je tam odkryta sliznice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
26.4.13 18:32

suik a kdyz mu tam to mleko zustane ve spojivk. vaku, tak to dela co? Kvasi!
Ale ten ocuflash je dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
26.4.13 19:54

Tak ja jsem si to nevymyslela, o lecive sile MM pise i guru porodnich asistentek v Nemecku, Ingeborg Stadelmanová. Na vsechny lehke zanety - dobre je i na rymu, opruzeniny ci bradavky.
Toho mnozstvi je malo a i se pak vyplavi, ma v sobe antibakterialni slozky, tak leci. Kdyby to nejak kvasilo, tak by se jim to nezahojilo. Kdybych to sama nevyzkousela, tak to nepropaguju. Syn mel zanicene ocicko hned od narozeni, timto se to krasne vylecilo.

dcera pak mela ocni zanet nez jsem se dostala k lekari, potirala jsem ji to MM, uz to bylo znatelne lepsi. Nekdy jsou ATB treba, nekdy ale ne.

jasne, je to z oblasti alternativni mediciny, takze nekteri doktori to nevidi radi a hned cpou ATB ci jine. Nekdy je proste lepsi alternativa.

Kapkam se nebranim, jen tehda nebylo rychle nic jineho po ruce a zrovna jsem kojila, takze to davam do placu jako taky moznost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
26.4.13 20:16

Mas pravdu, nicmene pro kvasne bakterie je prave MM uzasnou zivnou pudou, snadno a lehce se tedy kontaminuje. Jinak jako takove je urco MM zazracna tekutina, jen bych s temi aplikacemi…obzvlast na sliznice byla opatna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
26.4.13 20:18

Jinak ophtalmoseptonex je desinficiens a ne antibiotikum, takze na bakterialni infekt nepomuze, zase nic nezkazi…at je ocicko rychle v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí