Výbava na léto 9měsíčnímu

Anibas55
25.4.13 11:10

Výbava na léto - 9. měsíčnímu

Ahoj, mám takovou možná hloupou otázku co vše potřebuje takové dítě na léto?
Určitě letní oblečení to je jasné…jde mi o věci třeba k venkovnímu bazénu atd… Mám v plánu koupit sluneční brýle pro batolata, župánek k bazénu, venkovní bazének na zahradu, kruh pro ty nejmenší a nějaký krém z vysokým faktorem, ale vůbec nevím zda koupit normální který používají dospělý nebo jestli musí být pro miminka ( jsou dost drahé ) koupila jsem zatím jen na obličej 50 pro mimča, ale malinká tubička stála 100,–. Syn je zrzavý a tyto typy mají i šetrnější pokožku.. poradíte s nějakým krémem? Napadá vás ještě něco co by na léto nemělo chybět ve výbavě? Jelikož je to moje první dítko tak ani nevím zda takové děti v prouzdálku potřebují plavečky nebo dětské plínky do vody nebo zda se mohou koupat nahatí.. ( to asi ne ) :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7797
25.4.13 11:15

@Anibas55
Tak u devítiměsíčního mi plavečky a na Adama přijde v bazénu jako prašť a uhoď…My měli koupací plínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
25.4.13 11:15

Tak sluneční brýle nevím, jak ti tak malé dítko bude nosit :D Spíš pořádný klobouček. Kruh si myslím, že je taky blbost, ještě se ti tam neudrží - možná takový ten, do kterého se dá sednout, ale stejně ho budeš muset držet.
A opálovák mám z DM, je to „jen“ 30, ale jde o to, jak často mažeš - nebyl zase tak drahý. V první řadě bych dítě hlavně chránila před sluncem - stín, slunečník…
Já mám slunečník na kočárek a byla to super věc :palec:
A doma do bazénku buď plavečky nebo nahatí.

Příspěvek upraven 25.04.13 v 11:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
25.4.13 11:16

Dětský krém je na fyzikálním principu a pro dospělé je to na chemickém. takže doporučuji dětský. oblíbený mezi maminkami je daylong.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
25.4.13 11:16

Takhle malé děti by sluneční brýle používat neměli, mají být chráněné proti slunci. brýle by se měli dávat od 3 let, nejdřív od dvou a jen u moře. :nevim: Jinak základ je nafukovací bazének a hračky v něm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
25.4.13 11:17
@avm3 píše:
Tak sluneční brýle nevím, jak ti tak malé dítko bude nosit :D Spíš pořádný klobouček. Kruh si myslím, že je taky blbost, ještě se ti tam neudrží - možná takový ten, do kterého se dá sednout, ale stejně ho budeš muset držet.
A opálovák mám z DM, je to „jen“ 30, ale jde o to, jak často mažeš - nebyl zase tak drahý. V první řadě bych dítě hlavně chránila před sluncem - stín, slunečník…
Já mám slunečník na kočárek a byla to super věc :palec:
A doma do bazénku buď plavečky nebo nahatí.Příspěvek upraven 25.04.13 v 11:16

Myslela jsem kruh ve kterém jsou díry na nožičky, ale jinak v kruhu sedí.

• Citovat
  • Upravit
25187
25.4.13 11:18

@Anibas55 Jo, ale i tak - na malou ho taky máme, byla v něm jednou, ale stejně musíš dítko držet, ten kruh je vratký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
25.4.13 11:19
@araw píše:
Takhle malé děti by sluneční brýle používat neměli, mají být chráněné proti slunci. brýle by se měli dávat od 3 let, nejdřív od dvou a jen u moře. :nevim: Jinak základ je nafukovací bazének a hračky v něm :mrgreen:

No my jsme vyšli na sluníčko jen chvíli a malý měl uplně červené oči tak jsem sedla hned k internetu a hledala jsem zda se prodávají brýle na tak malé děti a ano prodávají, ale je mi jasné, že na hlavičce to udržet nebude žádná sranda

• Citovat
  • Upravit
11117

Slunecni bryle jsem uz koupila (bydlime na jihu) a maly si je nenecha ani 5 sekund…
Krem bych koupila fakt ten detsky, i kdyz stoji vic, tak zas jim dost dlouho vydrzi - mazes malou plochu :lol:
jeste me napada: hodne bavlnenych kloboucku a dalsich pokryvek hlavy - nejlepsi takove co maji „plachetku“ vzadu a chrani i krk. anebo rovnou UV tricko, to pry je na mrnata super, nasemu ho asi poridim, tady to bude v lete palit.
no a hracky do vody, na ty se tesim :mrgreen:
jeste clonu nebo slunecnik na kocarek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy

Nafukovací bazén, voda, hračky do vody, pořádný slunečník, plíny do vody, pořádný krém s UV faktorem a klobouk. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anibas55
25.4.13 11:20
@avm3 píše:
@Anibas55 Jo, ale i tak - na malou ho taky máme, byla v něm jednou, ale stejně musíš dítko držet, ten kruh je vratký.

No tak to je přeci jasné že se musí držet ani by mne nenapadlo se od kruhu hnout a samozřejmě držet

• Citovat
  • Upravit
11117
25.4.13 11:21

@araw
no my zijem na jihu a tady radi bryle hned jak to jde nasadit - jde o tom, ze dite sice muze byt ve stinu, ale kouka do prostredi zaliteho sluncem a kdyz se to plne slunce odrazi od vody nebo budov, skla atd., tak to je pekny zahul na oci.
ovsem jak ty bryle na malem udrzet, an to jsem neprisla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
25.4.13 11:21
@Anibas55 píše:
No my jsme vyšli na sluníčko jen chvíli a malý měl uplně červené oči tak jsem sedla hned k internetu a hledala jsem zda se prodávají brýle na tak malé děti a ano prodávají, ale je mi jasné, že na hlavičce to udržet nebude žádná sranda
Že se prodávají ale neznamená, že je to zdravé. dětské oči se vyvýjejí až do 3 let, jsou i jiné možnosti, jak dítě zastínit. Používáním slunečních brýlí se může zrak poškodit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
25.4.13 11:23
@Ali-Ali píše:
@araw
no my zijem na jihu a tady radi bryle hned jak to jde nasadit - jde o tom, ze dite sice muze byt ve stinu, ale kouka do prostredi zaliteho sluncem a kdyz se to plne slunce odrazi od vody nebo budov, skla atd., tak to je pekny zahul na oci.
ovsem jak ty bryle na malem udrzet, an to jsem neprisla :nevim:

Kde na jihu? V Jižních Čechách? Protože jestli bydlíš někde u moře, tak to nevím, jak je to tam, ale v našich podmínkách ti to žádný očař nedoporučí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
25.4.13 11:23

@Anibas55 NEmyslela jsem to zle :) Já jen, že chodíme na Plaváčka a když to porovnám, tak se mi zdá lepší dítě držet a dělat blbiny a plavat, než ho držet v kruhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí