Výměna nastřelené naušnice

51
24.4.13 20:21

Vymnena nastrelene nausnice

Ahoj chcela by som sa spytat ci niekto nevie co sa stane ked vymenim nastrelene nausnicky za zlate. Nam sa dneska stalo ze sme ich boli nastrelit a nasa nikolka hned vecer stihla nejako tu nastrelenu nausnicku otvorit a stratit… :( nezostalo nam nic ine ako jej na noc dat uz zlate aby jej to nezarastlo :( MOze sa nieco stat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
24.4.13 20:25

No raději bych se poradila s doktorem, nastřelená náušnice by měla v oušku zůstat 6 týdnů, než se to zahojí, někde dávají náhradní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
24.4.13 20:28

Ja viem ale to sa nam stalo teraz vecer a cez noc by nam to zarastlo :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.4.13 20:34

No je lepší tam dát hned jinou, ta čerstvá rána se jinak hned zatáhne. Ale je větší riziko zaneseni infekce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
24.4.13 20:35

@janulkalm

Já je nastřeluju…dělám u pediatra…nemůžeš dělat nic, ale měla bys tu tvojí novou alespoň na chvíli naložit do lihu aby se trochu vydesinfikovala a ouško může hnisat. Vyměň jen tu jednu, druhou nech alespoň 6 týdnů…Tu vyměněnou-pokud ranka byla ještě čerstvá a krvácela, když si to měnila, bych určitě něčím mazala-fucidin, bactroban, aby se to nezanítilo…Nic horšího se stát nemůže, ale určitě tam dej novou co nejdříve, aby to nezarostlo, tu mastičku můžeš dát i při zavádění, aby to lépe klouzalo…Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
24.4.13 20:42

Ahoj my sme uz bouzial vymenili obe :((( ale obe sme poriadne namocili najskor do liehu a az potom sme jej ich dali a potom som jej este raz liehom pretrela ked uz ich mala :( dufam ze to bude dobre a ze jej to nezahnisa.. mam z toho celkom strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.4.13 20:53

@janulkalm přinejhorším ti doktor napíše třeba Framykoin.. Důležitý je, aby tam nějakou měla. Jinak už je asi pozdě, ale mě při nastřelovaní říkala, že až budu chtít vyměnit, že líh je naprd, že je lepší je alespoň 20 minut povařit.. To prý zabije všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
24.4.13 21:46

Já je měnila cca po týdnu, taky nám ta nastřelená upadla. Navíc se to nehojilo jak to pod nima nemohlo dýchat. Jinak oboje jsem kapala peroxidem a mazala framykoinem, ale co jsem je vyměnila, tak se to zahojilo hned.

Příspěvek upraven 24.04.13 v 21:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
24.4.13 21:49

@janulkalm Možná by nebylo od věci pár dní s novými náušnicemi hýbat a přitom přetřít lihem - tak se to dělá, když se náušnice klasicky píchají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
2.7.14 15:49

Prosím o radu, mam nasrelene nausnice je to 2 tydny, nehnisa to, ale trochu boli pri pohybe nausnicou a dnes som o nu zavadila a tosku to zacalo krvacat. Je to dva tyzdne po nastreleni normalne? prepichnuti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
2.7.14 16:07

…pokud jsi o to zavadila, mohla sis tu dirku trochu natrhnout a může to trochu krvácet. nevyndavala bych to, pokud nechceš měnit náušnici, ale namazala nějakým Framykoinem…zahojí se to, neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí