Jaký zvolit dudlík?

169
24.4.13 20:12

jaky zvolit dudlik?

Zdravim vsechny maminky! Obracim se na vas s dotazem…jaky jste zvolily pro sve mimi dudlik? Myslite, ze zalezi na tvaru a z ceho je vyrobeny? Jaky ma vase miminko? Dekuju za vase rady a nazory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
24.4.13 20:16

Měla jsem všechny možný a na milost vzal až obyčejnej kaučukovej dudlík ve tvaru kuličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.4.13 20:17

Určitě na tom záleží ale je to strašně individuální, každému prckovi vyhovuje něco jiného. Já jsem dudlíky před porodem neřešila, až po porodu jsem nějaké koupila, malá chtěla být pořád u prsa, tak jsem si myslela, jak to vyřeším a houby. Zkoušela jsem snad všechny materiály, tvary a velikosti jaké existují ale malá nechtěla žádný dudlík :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
24.4.13 20:17

Dudlík si dítě zvolí samo :mrgreen: U nás to byla asi tak, že jsem měli spoustu druhů a tvarů. Nakonec malý vzal jako první kaučukovou kytičku. Později i dudlíky z DM nebo od Nuku. Teď mu nevadí ani silikonový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
24.4.13 20:18

Do porodnice jsem měla Sauvinex - tam mi ho sestřičky pomluvily a narvaly klasickou kytičku - tu nikdy nechtěl, Sauvinex miloval. Pak dumlal jedině MAM a teď už je mu to jedno, skočí po všem, ale už mu je zase pomalounku bereme. Každé dítko chce něco jiného, radím nenakupovat toho moc a jen po jednom kusu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
24.4.13 20:21

Máme kaučukovej ale anatomický…
silikonový byl na něj moc tvrdý a nechtěl ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
24.4.13 20:21

Mala ze zacatku nechtela zadny ale ted bez neho neda ani ranu..nechce jenom latexove a klasicke zahle dudliky ji tlaci kolem pusy..takze ji kupuju silikonove od aventu..maji rovny tvar a nema od neho otlaceny kruh kolem pusy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
24.4.13 20:22

Vim, že plno dětí třeba snese jen jeden tvar, a materiál. My máme dudlíky všech tvarů, latexové i silikonové a pohoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
24.4.13 20:24

Malej má od začátku MAM Original :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
24.4.13 20:26

@cell můžu se zeptat, proč ten Suavinex sestřičky pomluvily? Malá chce taky jen ten, latexový od Suavinexu a jinej ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
24.4.13 20:27

Latex MaM ci latex Babylove z DMka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
24.4.13 20:29

Naše cácorka vzala na milost jen dudlík Lovi. Zkoušela jsem i DM, Nuk, Mam atd. a nic. I když vypadají stejně, vyplivuje a nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
24.4.13 20:29
@ledmed píše:
@cell můžu se zeptat, proč ten Suavinex sestřičky pomluvily? Malá chce taky jen ten, latexový od Suavinexu a jinej ne :D

že nejlepší je kytička a že tyhle novoty nemají rády. Ale myslím, že to žádný racionální důvody neměly, prostě starýho psa… každopádně robě si zvolilo samo a žádnou újmu - zdá se - neutrpělo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
24.4.13 20:30

Mala nechce zadnej a ja silim. Rada bych ji na nej naucila, ale asi je mala. Zitra 4 tydny. Muj prvni syn se chytil na prvni co jsem mu dala a bral vsechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.4.13 20:32

@Gabca85 zkoušej to, třeba ho časem vezme. U nás to bohužel dopadlo tak, že si malá začala cucat palec, dudlík nechtěla žádný, ze všech se dávila, zkoušela jsem to několik měsíců ale bez úspěchu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí