Ryska nebo // nebo duch?!

Anonymní
25.5.24 21:21

Ryska nebo // nebo duch?!

Ahojky, co myslíte jedna se o rysku nebo ducha? Měla bych být 9 DPO. Vrchní je ranní a spodní odpolední … nebo celkove mate zkušenosti že by testy z Maxe dělaly rysky? Děkuji :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26
25.5.24 21:25

Měla jsem u obyč testu takhle ducha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
25.5.24 21:28

Ja sem mela 10DPO slabounkeho ducha.. vyzkousej zitra :lol: pripadne obden radsi.. tady moc videt neni a tezko rict, na te druhe je neco vic, ale ty cernobile fotky vzdycky toho vykresli vice mi prijde. Drzim palce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
25.5.24 21:54

Testuj později :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.24 07:38

????????????

Má někdo zkušenost, že by dr max delal na každém testu rysky 😔

• Citovat
  • Upravit
81
26.5.24 08:15
@Anonymní píše: Více

Všechny jsou DR.Max a 14DPO ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35819
26.5.24 08:18

Proč testujes jak magor? Počkej na termín menstruace a pak si udělej test a nemusíš řešit rysky, duchy a kdovíco na negativní testech. Nic tam není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.24 08:26

@JancaS84 ze mate hned potrebu člověka urážet. Něco se vám nelíbí? Tak radši mlcim … já se ptám zda je možné ze všechny dr max vyhazují rysky a ne nevyžádanou radu! Víte prd proč testuji a čím si prochazim. Na tom posledním vidí slabě celá moje rodina i z foto … stačí rozkliknout a dat na víc jas. Ale s člověkem jako Vy se opravdu bavit nebudu …. :palec:

• Citovat
  • Upravit
81
26.5.24 08:28

Vidím na horním i spodním.. ale jestli jste opravdu těhotná, dělejte obden.. ja měla pozitivní testy 5dnů po MS… (dva růžové testy) :D

Příspěvek upraven 26.05.24 v 08:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.24 08:28

@nemamjmemo děkuji. Zkusím tedy testovat později. Na tom posledním mi říkala i kamaradka ze něco málo vidět je. Naděje umírá poslední. Dle BT jsem teprve 9 DPO, tak je možná ještě brzy ;) jen se říkalo ze falešné duchy a týdny hází mama testy, tak jsem druhé tehu zkusila tyto. Třeba tam tedy jiskricka naděje bude :andel:

• Citovat
  • Upravit
81
26.5.24 08:29

Přeji hodne štěstí :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.24 08:30

@nemamjmemo Jojo jsou to 2 dny po sobě. Tak zkusím další v úterý a pak by se v pátek mela dostavit menstruace. Dle BT bych řekla ze jsem teprve 9 dnů po ovulce, dle dr 10/11. Tak tomu ještě naději dam :andel:

• Citovat
  • Upravit
81
26.5.24 08:32

Jak ale říkám… ja jsem MS normálně měla a test vyšel pozitivní až 5dnů po ní… mozny je vše, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
26.5.24 08:52

Mne to prijde tenke, takze ryska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
27.5.24 07:44

Ahoj pripojím sa. Ovulace bola 16DC 13.5 včera 26.5 som mala dostať ms, vzdy mam pravidelnu ráno vstanem a je to tam ale tentokrat to bolo len take hnedé špinení po utretí a odvtedy zas nic.prsa ma bolia uz od nejakeho 10dpo to som mala tiez raz hnede špineni a 11dpo pichanie v podbříšku myslela som ze ide o uhnízdení takze 12dpo som si robila test a tam slaby duch, dnes rano 14dpo znova test a nijak sa ale nemení nesílí :( tak nevim jestli je este nejaka šanca, bojím sa mimodeložního o jeden vajcovod som uz prišla v únoru bolo to na poslednu chvilu.BT je tiez taka zvlastna prikladam foto. Myslíte ze je ešte nejaka šanca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí