S dítětem do nemocnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontarova.stara
27.9.20 13:14
@Veveří píše:
Já vím, ale chci, aby jezdil. Bude to běh na dlouhou trať.
@Veveří píše:
@Pajaja1 jí vadí ta představa, že s ním pojedu v jednom autě.

Hele, proc mam takovy pocit, ze ti jde o to nad ni konecne zaskorovat?
Protoze nez bych travila cely den s protivnym chlapem, kteremu je vlastni dite u zadku, to bych radeji pozadala treba babicku apod. Ta atmosfera bude pusobit i na dite a zbytecne ho neurotizovat.

Příspěvek upraven 27.09.20 v 13:14

• Citovat
  • Upravit
26747
27.9.20 13:14
@Veveří píše:
@Pajaja1 jí vadí ta představa, že s ním pojedu v jednom autě.

Ne to tomu tvýmu zmr.dovi vadí představa, že dá přednost dítěti před ženskou. Ještě ti brečí, že už se týden odhodlava?! :zed: veverus, trochu reality do toho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
27.9.20 13:22

Tak kde byl půl dne by asi uměl zdůvodnit nějakou lží. Takže se mu nejspíš nechce. Někteří chlapi na tohle nejsou a spokojí se s telefonátem o výsledku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
27.9.20 13:23

Taky mi to přijde, že to děláš dost na just. Sorry, ale veškerá vyšetření, momentálně třeba na covid, absolvuje u nás taky jeden rodič, páč druhý prostě hlídá druhé dítě. Asi bych se zeptala jestli chce jet, nechce nechce, jeho problém. I v kompletních rodinách tohle většinou ods.ere matka, protože to dítě spíš vyžaduje právě ji. Stejně v současné situaci nám bylo řečeno, třeba i u toho covidu, ať dítě laskavě doprovodí jeden rodič, ne celá familie.
Neber to nějak zle, ale pokud otec nemá zájem, stejně ho z něho nevytluces, proč to svádět všechno hned na nextku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
27.9.20 13:27

@Netopýr1 tak tak. Navíc v jiných rodinách třeba otec musí do práce nebo hlídá další dítě. Všude nejde vzít si volno pokaždé, když jde dítě k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
27.9.20 13:28

@Veveří Teda, fakt je mi líto, v jaký situaci se nacházíš. :hug: Škoda, že on nerozlišuje, kdy „stojí za to“ snést hádky se svojí nynější ženou. Protože tohle je opravdu jiná situace.
Ta ženská musí být úplně šílená, když jí vadí, že budeš s bývalým mužem dýchat stejný vzduch v autě. ((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
27.9.20 13:33
@Veveří píše:
Chtěla bych se zeptat žen „next“, jestli by vám vadilo, že váš muž pojede s ex a dítětem do nemocnice. Dcera musí jet do fakultní nemocnice, je to od nás přes 150 km, a poprosila jsem bývalého muže, ať jede s námi. Jednak mám problém tam dojet, jednak se jedná o celkem vážný zdravotní problém dcery a otec by u toho raději měl být. No a problém je, že současná žena mého ex mě nesnáší, nekomunikuje se mnou ani s dětmi, omezuje muži i styk s dětmi, a bude proti tomu, aby s námi jel. Samozřejmě jim nechci dělat ve vztahu problémy, ale na přítomnosti otce u vyšetření dost trvám. Zřejmě těch návštěv FN bude víc, včetně oprace a hospitalizace :nevim: Tolerujete nebo tolerovaly byste to?

Pokud se jedná o zdraví dítěte tak by mi nevadilo nic. Kdybych byla v situaci jako manželka tvého ex, tak bych si ho jako chlapa vážila ještě víc, kdyby se zajímal o svou dceru. Pokud ona mu zakazuje styk s dětma tak je opravdu pitomá, podle mě si žena bere může i s jeho dětma a naopak. S tím měla počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5636
27.9.20 13:35

@Chytrak je to tak, chce „přežít“. Je škoda, že ona tak blbne. Přitom já se držím zpátky a nemontuju se do nich. Ale děcka na tátovi visí, tak jsem ráda, když je s nimi. Akorát si je musí furt vybojovávat a děsí se toho, že doma zase bude hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
27.9.20 13:41
@Chytrak píše:
To je jeden uhel pohledu. Druhy je ten, ze zije s kravou, ktera se nikdy nesmirila s tim, ze uz jednu rodinu mel a ma, zarli na ni decka z predchoziho manzelstvi a dela mu peklo.

Ano, je taky mozne jej odsoudit za to, ze si ji vzal a mel s ni dalsi rodinu, ale mozna chce jen „prezit“ a nechce, aby se mu rozpadla i ta soucasna rodina.

Ale to samozrejme pisu bez znalosti konkretni situace a kontextu.

Takze je podle tebe dobre deti z prvni rodiny ve svem zivote postavit do role druhoradych a nevitanych pribuznych, aby se mu nerozpadla stavajici rodina? Tohle je pro me neakceptovatelne a pokud na to nekdo pristoupi, je v mych ocich slaboch a predevsim sobec, ktery nadrazuje svou pohodlnost nad zajmy deti.
Nikdo jej neodsuzuje za rozvod a zalozeni nove rodiny, to se stava. Ale vytesnit sve deti a nebyt jim oporou, to omluvitelne neni. A nelze za to vse vinit nextku, on mel nastavit pravidla a mantinely, pres ktere nejede vlak.

Příspěvek upraven 27.09.20 v 13:43

• Citovat
  • Upravit
5636
27.9.20 13:41
@Netopýr1 píše:
Taky mi to přijde, že to děláš dost na just. Sorry, ale veškerá vyšetření, momentálně třeba na covid, absolvuje u nás taky jeden rodič, páč druhý prostě hlídá druhé dítě. Asi bych se zeptala jestli chce jet, nechce nechce, jeho problém. I v kompletních rodinách tohle většinou ods.ere matka, protože to dítě spíš vyžaduje právě ji. Stejně v současné situaci nám bylo řečeno, třeba i u toho covidu, ať dítě laskavě doprovodí jeden rodič, ne celá familie.
Neber to nějak zle, ale pokud otec nemá zájem, stejně ho z něho nevytluces, proč to svádět všechno hned na nextku.

Myslíš, že to dělám natruc? Je to přes 150 km a potřebuji pomoc s dopravou. To mám otravovat cizí lidi, když táta žije kousek od nás? Pokud dcera půjde na operaci, nebude 4 měsíce chodit, to mám otce z toho taky vynechat a vzít to všechno jen na sebe? Pořád to beru tak, že se to týká nás obou. U jeho ženy bych očekávala pochopení a snad i trochu soucitu s dcerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5636
27.9.20 13:46
@Petula306 píše:
@Netopýr1 tak tak. Navíc v jiných rodinách třeba otec musí do práce nebo hlídá další dítě. Všude nejde vzít si volno pokaždé, když jde dítě k lékaři.

Toto ale není žádná preventivka u obvoďáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5636
27.9.20 13:51

Určitě ale děkuju za všechny názory, vidím, že pro některé ženy by to byl problém překonat, i když jde i dítě. Je jasné, že v některých rodinách děti z prvního manželství nejsou vítané. A děkuju všem ženám, které podporují muže v péči o „staré“ děti, jste skvělé a zasloužíte si za to respekt :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.9.20 14:07
@Veveří píše:
Já vím, ale chci, aby jezdil. Bude to běh na dlouhou trať.

To, jo. Ale je to jeho věc a jeho boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
27.9.20 14:08
@Veveří píše:
Určitě ale děkuju za všechny názory, vidím, že pro některé ženy by to byl problém překonat, i když jde i dítě. Je jasné, že v některých rodinách děti z prvního manželství nejsou vítané. A děkuju všem ženám, které podporují muže v péči o „staré“ děti, jste skvělé a zasloužíte si za to respekt :kytka:

Děláš tady ze sebe zbytečnou chudinku. :roll: kdyby chlap skutečně chtěl a měl teda doma takovou furii, řekne že jde do práce, na sluzebku, k rodičům, pomoct kamarádovi se stěhováním. Je to sice smutný, ale nějak by si to zařídil. Evidentně nechce.
Já v situaci nextky ani extky naštěstí nejsem, takže je mi to celý vlastně šumak, jen není nutné vždy vše svádět na ty ženský, když tvůj bývalý partner je evidentně úplně k hovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5636
27.9.20 14:12

@Netopýr1 přestaň prudit, on si to alespoň napoprvé zařídí. Mě jenom zajímalo, jestli to mají všechny next stejně. Ty buď ráda, že máš zdravá děcka (doufám) a nebuď zbytečně hnusná, je to trapné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí