S mimčem na promoci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
30.5.16 17:56

Když dítě začne v aule řvát a hlučet, už je na ústup pozdě. Zkazí to dojem a životní zážitek dalším stovkám lidí. Děti na tyto akce prostě nepatří a je jen dobře, pokud nejsou vpuštěny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
5.5.19 23:00

Obnovuji diskuzia prosím o radu. O prázdninách mě čekají moje promoce v Praze v Karolinu. Synovi bude tou dobou 16 měsíců a já moc nevím co s ním… Samozřejmě bych ho tam ráda měla ale nevím jestli vydrží hodný a nechci nikoho rušit a promoci kazit. Navíc všichni komu jsem ochotná nechat syna na hlídání budou na té promoci také… (partner, naši, ségra, babička) Co byste tedy dělali na mém místě? Vzít syna sebou a neřešit to nebo prostě říct chlapovi že s ním kdyžtak půjde ven (zas by mě mrzelo kdyby to muž neviděl i když jemu je to asi fuk) nebo poprosit ještě někoho dalšího ať mi jede na promoci speciálně jako hlídač na dítě :D nebo vysvětlit někomu z mých nejbližších že mi nepůjde na promoci a pohlídá kluka doma nebo ho nechat na hlídání někomu na koho není tak zvyklý (to si neumím moc představit, nejsme z Prahy takže nám promoce zaberou i s cestou a nějakým obědem víc než půl dne)? Dík za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
5.5.19 23:04

Pripada mi to strasne nevychovane a bezohledne, tam tahat dite. To se proboha nemuze v rodine najit jediny clovek, ktery proste dite pohlida? Kdyz moje nejstarsi dcera mela promoci, tak jsme se s manzelem dohodli, ze jeden z nas tam nepujde a bude hlidat nejmladsi. V zivote by nas nenapadlo tam tahat dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
5.5.19 23:10

V Karolínu je to v pohodě. Třeba v Betlémské kapli je to horší.
Tady posadíš někoho s dítětem hned u dveří a kdyby začalo brečet nebo jinak rušit, tak s ním dotyčný vyběhne ven. Myslím, že na našich promocích tam pár dětí taky bylo a nijak mě to neuráželo. A nebyl to proces na 3 hodiny, myslím, že do hodinky jsme byli zase venku.

Nevím, jestli už jsi tam někdy byla, ale ty lavice jsou kolmo ke zdi, ve které je vchod/východ a kterými se přichází, takže mít místo, ze kterého se půjde snadno zvednout a odejít, není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
5.5.19 23:10

@Jana525 tak mě zas přijde bezohledné vůči rodičům a partnerovi kteří se mnou protrpěli šest let náročného studia říct někomu z nich že tam nepůjde protože musí hlídat malého. A nikoho jiného v rodině kdo zvládne půl dne hlídat dítě prostě bohužel nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9038
5.5.19 23:20

Tak asi sama víš jak dlouho tvoje dítě ne/vydrží v klidu. Pokud si myslíš, že spíš ne, tak prostě někdo bude muset promoci oželit. Chápu že tam chceš mít rodiče, babičku a partnera, ale myslím že ségra to bez toho přežije. Pokud dítě běžně v klidu vydrží i delší dobu, tak bych ho sebou vzala a v případě nouze by šel s někým z doprovodu za dveře, aby nikoho nerušil. Jsi dospělá ženská od rodiny, tak to určitě přežiješ, když holt někdo část promoce neuvidí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
5.5.19 23:22

@Medičkaa Já nechala děti (3-letou a 16ti-měsíční) s manželem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.5.19 23:29
@Medičkaa píše:
@Jana525 tak mě zas přijde bezohledné vůči rodičům a partnerovi kteří se mnou protrpěli šest let náročného studia říct někomu z nich že tam nepůjde protože musí hlídat malého. A nikoho jiného v rodině kdo zvládne půl dne hlídat dítě prostě bohužel nemáme.

Každé dítě je jiné. Naše 14 měsíční s námi teď byla švagrovi na koncertě. V půlce usnula.
Nech někoho z rodiny sedět s dítětem u dveří, aby mohl případně odejít, a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
5.5.19 23:33

Na pozvánce na promoce do Karolina většinou vyloženě prosí, že děti mladší 7 (? myslím) let tam prosím nevoďte. Rady sedět u dveří jsou taky k ničemu - dveře v Karolinu jsou zavřené a veliké a odchod bude prostě rušit. Raději ožel muže, pokud řikáš, že si nejsi jistá, zda ho to vůbec bere. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
5.5.19 23:36

@beneskat tak tím by se to vyřešilo. Přesně tahle informace mi chyběla, nakonec mi to dost zjednoduší výběr… :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.5.19 23:37
@Medičkaa píše:

On by to jeden z nich přežil. Obzvlášť pokud by třeba venku jezdil s kočárem a pak jste šli všichni společně na oběd. Zrovna sourozenec třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
5.5.19 23:41

@Medičkaa myslim, ze deti na promoce ani nesmi. Tedy nam rekli, ze s ditetem nesmime… :nevim: myslim, ze se vystrida nekdo u kocaru venku, bude to fine pro vsechny. Dite bych tam fakt nebrala. Az by zacal rvat, dost lidi by bylo nas ranejch a stejne by vam rekli at jdete pryc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
6.5.19 01:22

@Medičkaa Zeptala bych se pribuznych, kteri tam budou s tebou, jestli by byl nekdo z nich ochotny byt se synem behem ceremonialu na chodbe. Pises, ze partnerovi je to nejspis fuk, tak co kdyby zustal venku on. Nekdo jiny ti to natoci na video a on se na to podiva pak, pokud bude chtit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
6.5.19 04:00
@Medičkaa píše:

A tak raději budeš bezohledná k těm, kteří trpěli se svými dětmi? Ti mají mít zkaženou oslavu úspěchu jejich dítěte nejakou bezohlednou matkou, co své dítě tahá všude? Nech ho doma a ať ho hlídá někdo z rodiny. Prostory Karolína jsou nádherné, ale batole do nich nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
6.5.19 04:01
@Hoa Mai píše:
@Medičkaa Zeptala bych se pribuznych, kteri tam budou s tebou, jestli by byl nekdo z nich ochotny byt se synem behem ceremonialu na chodbe. Pises, ze partnerovi je to nejspis fuk, tak co kdyby zustal venku on. Nekdo jiny ti to natoci na video a on se na to podiva pak, pokud bude chtit.

No a nebo nebude zakladatelka škudlil a objedná si to oficiální foto a video.

Příspěvek upraven 06.05.19 v 04:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky