S mimčem na promoci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.5.16 06:12

Taky bych nebrala, fakt to ruší. Nebo prostě sedět poblíž východu a kdyby něco odběhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.16 06:25

U nas taky zakazano.. :? Ale kdyz si ho vezmes na ruku a budes sedet nekde na kraji vzadu a nebo stat vzadu, abys mohla hned prchnout pri breceni, tak proc ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
30.5.16 06:29

@lumpy U nás je to zakázané. Pokud bys to chtěla zkusit, asi můžeš, ale buď mezi dveřma, a kdyby něco, tak vyběhni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
30.5.16 06:37

@lumpy v 7mi měsících bych s malou šla klidně, byla typ dítěte co když se něco dělo, seděla v kočárku a ani nedutala. Nyní v 19m jsme šli na obdobnou akci (jako je promoce) hodně jsem se rozmýšlela jestli jí vzít a nakonec jsem vzala a bylo to v pohodě, ale byla jsem připravená na to, že jestli jenom zazlobí, okamžitě s ní z místnosti odejdu, nesnesu, když na takových akcí děti zlobí a rodiče si je nesrovnají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15512
30.5.16 07:00

Vůbec ho tam neber. Byla jsem na promoci svojí sestry a půlka zkažená. Děcko tam řvalo, museli matku s dítětem od tama vyhodit. Jelikož ji vůbec nenapadlo, že by jako odešla sama.
Nechápu jak někoho může vůbec napadnout, brát na takovou akci dítě. Hlídání na tu chvíli snad není takový problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
30.5.16 07:07

Záleží na dítěti. Pokud víš, že by to mohl být problém, tak bych ho nebrala, nebo jít co nejvíc ke dveřím. Na mojí promoci bylo asi 5 malých dětí (od 6 týdnů do 2,5 roku) a nikdo by to nepoznal. Mimina byla potichu a moje batole leželo pod židlemi a jukalo na lidi :zed:. Ale všichni s dětmi byly na krajích, aby mohli utíkat při problému.
Všechno to byly děti těch, co promovaly, takže nikdo děti nezakazoval. Z mého oboru byla bezdětná asi jen jedna holčina.

• Citovat
  • Upravit
Marie432875
30.5.16 07:15

Ja byla na promoci s 2-měsíčním a v poho. Dovnitř jsem nesla, stala jsem v patře u balkonu (ten byl zavřeny) takže jsem z promoce moc neslyšela, jen viděla, ale svagrove to udělalo radost ze jsme se i tak snažili tam byt. :nevim: ja myslim ze pokud jsou dobre podmínky (úniková cesta, možnost kočáru, kopilot co ti helfne,…) tak proč ne.

• Citovat
  • Upravit
3511
30.5.16 07:34

Na některých školách děti do 6-ti let do auly nesmí. Na ČZU v Praze je možno s dětmi sledovat promoci v předsálí na obrazovkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
30.5.16 07:52

U bráchy mají děti do pěti let zákaz. Mimino bych vzala do šátku a koukala ode dveří, ale protože k tomu mám ještě dvouleťáka, budu se muset smířit s tím, že o bráchovu promoci přijdu. Počkám s dětma venku a budu aspoň na focení, hlídání nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
30.5.16 07:54

@Kejdík Tak to je dobrá zpráva, budu z toho aspoň něco mít. Pokud nebude menší řvát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
30.5.16 08:15

Měli by tam mít i přebalovák a mikrovlnku na ohřátí jídla, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
30.5.16 08:53

Já měla promoci, když byl malé rok, ale víceméně s ní byl manžel před sálem a různě ji zabavoval, vevnitř by asi nevydržela. Ale byly tam i mladší mimča, na začátku se akorát požádalo, aby případně se řvoucími dětmi odešli a v pohodě. Když máš soudnost a máš někoho, kdo ti případně pohlídá před sálem, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
30.5.16 08:56

Nebrala bych, na takové akce mimino nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24180
30.5.16 08:58

@lumpy nešla bych s dítkem takto malým na promoci. Přijde mi, že to bude hodně rušit. Mě třeba vadilo vzít i malé dítě na svatební obřad či pohřeb, přišlo mi, že moc rušilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.5.16 11:34

Díky za názory. Normalne bych ho nechala doma, ale bude tam celá rodina. Tchýně a kamarádi jsou v práci - je to ve 12hod, takže nemá kdo hlídat. Tak uvidím na místě, kdyžtak počkáme venku aspoň na gratulace nebo se na to vykaslu úplně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí