Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nevíte, kde by se dalo v Praze, nebo ve Středočeském kraji jít koupat(venku i uvnitř, to je jedno) s 8m miminkem? Optimálně, aby se mohl chvilku pocachtat taky, ale pokud to bude koupaliště, v nejhorším se u něj budeme s manželem střídat?
Bazén s chlorem radši ne. Lepší někde venku (nejlíp na zahradě) a napustit vlastní bazének..:) Záleží jestli taky už sedí..
@Petussska píše:zahradu ani balkon nemáme…
Bazén s chlorem radši ne. Lepší někde venku (nejlíp na zahradě) a napustit vlastní bazének..:) Záleží jestli taky už sedí..
Ahoj, ja to vyresim tak, ze kdyz pujdeme na koupaliste, vezmu s sebou mini nafukovaci bazenek pro maly… napustim tam vodu z umyvarek a bude, ten chlor fakt nedela dobre uplne malymu miminku, i kdyz kdyz je mimco stejne namazany kremem tak to neni az tak hrozne.
A jinak my jsme byli od malicka na koupaku v brouzdalisti a nic nam nebylo, dneska se to moc prehani, holt je vsude moc chloru no. Do rybnika bych nelezla, vsude je buhvi co jeste horsi nez chlor.
Do stamdartniho chlorovaneho verejneho bazenu nesmi dle vyhlasky MZ deti do jednoho roku:(:(
My dnes jedeme Biotop Radotin.
Za mě je taky nejlepší, co píše @Ghanaian Princess - vzít malý nafukovací bazének, naplnit ho trošku vodou a dát do stínu. Dítě se tam zabaví, pocachtá, vy se mezitím vystřídáte na koupačku a je to ![]()
Já bych teda sedla do auta (případně vlaku, autobusu,…) a dojela mimo Prahu k nějaké říčce, potoku…Bude tam určitě příjemněji než na rozpáleném a přelidněném koupališti. ![]()
Pokud nevadi prirodni koupaliste tak doporucuji koupaliste Motol.
Mám taky skoro 8m a ptala jsem se kamarádky, jak to dělala, bohužel jsme taky v bytě a není kam tady dát dcerce bazenék přes léto. Kamarádka to dělala tak, že koupila ten nejmenší bazenék za 60kč,–, naplnila si 5l lahev vodou z kohoutku a jeli.. Dcerce napustila bazének s touhle vodou a s přítelem se u ní střídali.. U nás teda malá ještě sama nesedí, takže nějak nevím, jestli vyrazit..
@Kattynka000 My jsme jezdili k vodě i s novorozencem
Vybrali jsme tak, aby tam byl přirozený stín (třeba Slapy, Ovčáry, Mácháč), dali deku do stínu, na ní prcka, občas jsme opláchli nožičky a obličej vodou z lahve a starší dítko se koupalo kousek od nás. Rozhodně je tam miminku lépe, než na sídlišti a ve vypečeném bytě.
@unuděná No my máme ten uplne nejmenší bazenék právě, tak si říkám, že ho vezmu, obcas ji v tom osplouchnu a jinak bude s nami na dece.. ![]()
@Kattynka000 No jasně, určitě jí tam bude dobře! Na ošplouchnutí (pokud nesedí) stačí i ta lahev s vodou, plenka, rozprašovač atd.
@unuděná me se jeste libilo tohle https://www.kasa.cz/…minko-modry/ .. ale nevim, jestli uz to nejsou vyhozene penize.. koupili jsme bazenek viz fotka, tak si rikam, ze kdyz bude ve stinu, tak efekt uplne stejny jako v odkazu ![]()