Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Chodíte některá s MP3 přehrávačem do sauny? Je to možné? Nezničí se?
@CokeLady píše:
Co myslíš, půjdeme na to logicky… vysoká vlhkost, pára, vysoká teplota, koroze, při opakovaném používání zkratování spojů, neuznání reklamace. Opravdu s tím potřebuješ poradit nebo se stačí zamyslet?
Tak na netu jsem našla přehrávač přímo tomu uzpůsobený…jen by mě zajímalo, jestli ho už někdo má a má s ním zkušenosti…
@Gabry tak celkem logicky když má přístroj provozní teplotu 0-40°C a v sauně bývá 80-100°C tak bych si myslela, že mu to asi úplně dobře neudělá. Pokud bych měla levný tak si ho vezmu s tím, že to prostě časem odnese
@Gabry tak tos nenapsala, ze jsi nasla uzpusobeny tomu. Rozmysli se podle recenzi, treba na heurece.
Zajímalo by mě, jestli opravdu nějaký mp3 přehrávač snese teplotu kolem 90°C
Já tedy do sauny nic nosit nepotřebuji. Navíc by mě to otravovalo i při schlazování
Já jsem pohledala nějaké, píšou u nich vodotěsné (voděodolné) do sauny, ale ve výsledku jsou opravdu asi jen vodotěsné. O teplotní odolnosti není ani zmínka
Chodím do sauny a tam je vždy 93°C, tohle elektronika jen tak nezvládne ![]()
Ja mam vodotesny MP3 do bazenu. mozna se dela i nejaky do sauny. normalni bych tam nebrala.
Taky bych mp3ku do sauny nebrala. Neměla bych strach pouze o přístroj, ale také o sebe.