Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hezký den, potřebuji rychlou radu:)Synovi se zasekával tablet, tak šel do továrního nastaveni, nedal si zálohu a nyní nemá na tabletu nic nahraného
Jak prosím obnovit data?'Jsem technický antitalent, tak mu bohužel v tomhle neporadím. Děkuji moc.
@jannina1 jestli ho obnovil do továrního nastavení a nemá zálohu, tak už data neobnoví a o všechno přišel
možná existuje nějaký program na netu, který by ty data našel, ale nevím… pokud je měl na sdkartě, tak třeba fotky atd zachránit jdou… existujou na to programy…i volně ke stažení, ale není to nikdy se 100% jistotou. Programy musí znova stáhnout…
No to tedy pěkně zvrtal
Pořád si hraje na „ajťáka“ a nakonec to takhle zvoře
Kde ty programy stáhnem?
Tovární nastavení je o tom, že vše smažeš a vrátíš do stavu, ve kterém jste tablet koupili. Obnovit nelze. ![]()
A co tam bylo tak důležitého? Že to potřebujete obnovit, předpokládám, že ho má puberťák, takže spousta her, a ty si holt bude muset hrát odznova. Jinak s problémem neporadím, nicméně, jsou horší věci, než vymazání tabletu ![]()
Dík. Právě, že ten tablet při koupi měl vše nahrané, měl tam Android 4.2.Teď tam nemá ani ten základ
Jen mu tam svítí základní kontrolka
Puberťák ještě není, je ve třetí ![]()
@jannina1 píše:
Dík. Právě, že ten tablet při koupi měl vše nahrané, měl tam Android 4.2.Teď tam nemá ani ten základJen mu tam svítí základní kontrolka
Puberťák ještě není, je ve třetí
hele to je divný, jsme pořídili tablet a pak šel blbě zapínat, resp. se seknul.. děvčata mi tu poradila a dle návodu na youtube jsme ho zresetovali do továrního nastavení. Pak tam bylo vše jako na začátku, takže ten android a to příslušenství (nějaký prohlížeč, foták, kamera, knihovna, a tak)
.. najdu tu diskuzi…
Ale tak to se všechno dá nahrat znovu, pokud jde o programy, tak ty holt nahraješ znova, data jsou už pryč. A tys takhle malému dítěti věřila, že je „ajťák“
. Mám dceru ve třetí třídě, ačkoliv je dost zběhlá v různých věcech, tohle bych ji na starost nedala
Promiň, že to říkám, ale nemyslím si, že to „zvoral“ on.
@jannina1 tak android mu tam musel zůstat
a když se přihlásí do obchodu od googlu, tak tam jsou v historii všechny jeho stažené hry, programy atd.
A tam být přihlášený musel, jinak by tam nestáhl nic.
Tady ta diskuze.. je tam odkaz na youtubko, dle návodu jsme to dělali…https://www.emimino.cz/diskuse/sos-nejde-zapnout-tablet-174388/
@Teruna000 píše:
@jannina1 tak android mu tam musel zůstata když se přihlásí do obchodu od googlu, tak tam jsou v historii všechny jeho stažené hry, programy atd.
A tam být přihlášený musel, jinak by tam nestáhl nic.
Právě, že tam nemá nic, jen svítí obrazovka s názvem tabletu
Do obchodu chodil…
Programy i na obnovení dat jsou, ale je to vyšší dívčí - chce to najít odborníka na počítače, nebo firmu. Ale stojí to za to asi jen pokud tam měl nějaké třeba seminárky (což v jeho věku asi ne), památeční fotky atd. Jinak jak píšou holky, pokud si nakoupil nějaké hry nebo aplikace, tak na Google Play si to najde a bezplatěn to může stáhnout znova.
@Gituš píše:
Ale tak to se všechno dá nahrat znovu, pokud jde o programy, tak ty holt nahraješ znova, data jsou už pryč. A tys takhle malému dítěti věřila, že je „ajťák“. Mám dceru ve třetí třídě, ačkoliv je dost zběhlá v různých věcech, tohle bych ji na starost nedala
![]()
Promiň, že to říkám, ale nemyslím si, že to „zvoral“ on.
Jasně, ale ten tablet je čistě jeho, já mu tam vůbec nelezu ![]()