Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@jannina1 Jestli dal „obnovit tovární nastavení“, tak tam MUSÍ mít Android: to je volba na reset ANDROIDU. Jestliže tam nemá ani ten základ (možnost připojit se na Google Play atd.), tak buď dělal něco jinýho, nebo to měl ještě víc rozbitý, než jste mysleli ![]()
Jinak než to půjdete reklamovat, tak by měl kápnout božskou, co s tím všechno dělal: jestli zkoušel něco crackovat, rootovat atd., tak se možná v servisu dozvíte, že smolík.
@Slečna Ferka píše:
Programy i na obnovení dat jsou, ale je to vyšší dívčí - chce to najít odborníka na počítače, nebo firmu. Ale stojí to za to asi jen pokud tam měl nějaké třeba seminárky (což v jeho věku asi ne), památeční fotky atd. Jinak jak píšou holky, pokud si nakoupil nějaké hry nebo aplikace, tak na Google Play si to najde a bezplatěn to může stáhnout znova.
To jo, hry by si stáhnul, jenže on tam nemá vůbec nic, jen svítící obrazovku s logem ![]()
@Slečna Ferka píše:
@jannina1 Jestli dal „obnovit tovární nastavení“, tak tam MUSÍ mít Android: to je volba na reset ANDROIDU. Jestliže tam nemá ani ten základ (možnost připojit se na Google Play atd.), tak buď dělal něco jinýho, nebo to měl ještě víc rozbitý, než jste mysleliJinak než to půjdete reklamovat, tak by měl kápnout božskou, co s tím všechno dělal: jestli zkoušel něco crackovat, rootovat atd., tak se možná v servisu dozvíte, že smolík.
No prý zmáčknul obnovení továrního nastavení a potom tlačítko resetovat tablet a nyní máme jen tablet se světýlkem ![]()
@jannina1 tady máš odkaz, kde se dá stáhnout Android přímo od výrobce.
http://www.iget.eu/cs/family-n7e-7#…
Jen přemýšlím, jak to dostat do tabletu… nejspíše tablet připojit přes USB k počítači a nakopírovat to tam.
@jannina1 není zač… mají to tam napsané u podpory jako 1. bod…když se po zapnutí objeví pouze obrázek androida a ani po 3 minutách se nezapnul, tak přeinstalovat! ![]()
Prosím tě máš namysli tenhle odkaz?
Android 4.2 JB - aktuální Android nainstalovaný v tabletu N7E
ten mi nejde stáhnout ![]()
Zdravím mám stejný problém akorát mně PC ten tablet nepřipojí jendá o o stejný model neví někdy jak na to??
![]()