Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, chteli bychom jit odpoledne na bazen, ale mam na rtu opar, myslite ze muzu jit? Jde mi o to, abych nekoho nenakazila ![]()
Ahoj, pokud nebudeš olizovat sprchu tak můžeš..
jen pozor at si ho nerozmočíš ![]()
Chodí ta ženy i s menstruací, intimními problémy a neřeší. navíc voda v pazénu je povinně dezinfikována, tudíž šance nakažení jiných je minimální. Jen se vyvaruj sahání na opar a pak třeba na kliky, sprchy a tak ![]()
Plavu pravidelně, na opary bohužel trpím. Běžně s nimi chodím.
Uz se teda nedivím, ze si citlivější osoby pokaždé neco z bazenu prinesou, když tam lidi lezou s kdecim infekčním a mysli si, ze všechno vyřeší chlor ![]()
Nemam v planu vubec jit pod vodu, opar bych si namocit nechtela, ale presto nevim jestli to neni trochu bezohledne…
Napadlo me co kdybych se zeptala primo pri vstupu na bazen, jestli je dobry napad tam jit s oparem…? Fakt jsem na vazkach, na netu jsem k tomu nic moc nenasla.
@Zuzaja píše:
Uz se teda nedivím, ze si citlivější osoby pokaždé neco z bazenu prinesou, když tam lidi lezou s kdecim infekčním a mysli si, ze všechno vyřeší chlor
@Fiškuska píše:
Nemam v planu vubec jit pod vodu, opar bych si namocit nechtela, ale presto nevim jestli to neni trochu bezohledne…
Nevím no, já bych v klidu šla.. Opar není nic vážného, kor když se budeš hlídat aby jsi rukama bakterie nepřenášela.. To by jsi nesměla ani do krámu, školy, práce..
Na opary trpím od mala a nikdy jsem to neřešila ani v domácím bazénu a nikdy nikdo nic nechytil..
@Ba-stet píše:
Opar naředěný v bazénu, to je prakticky homeopatikum, ne
Já si z bazénu donesla parádní angínu, která mě vyřadila z provozu na měsíc. Fakt super.