S vervou do hubnutí, kdo se přidá?

211
8.1.16 10:33

S vervou do hubnutí, kdo se přidá?

Ahoj holky, jsem tu úplně nová. Jmenuji se Veronika. Touto cestou hledám nějakou maminku, klidně dvě, tři…deset :-) které jsou ve stejné situaci jako já. Jsem po dvou porodech, jeden před téměř sedmi lety a druhý před skoro deseti měsíci. Za těch několik let se mi pořád zvedá váha a už je mi z toho do breku.Moje původní váha byla 58 kg. Nyní 89 kg.Je mi 28 let, takže si připadám dost mladá na to, abych takhle vypadala a strašně moc mně to trápí.

Napadlo mně, jestli se ke mně nechcete přidat. Už jsem jednu takovou akci kdysi pořádala na jiném serveru a bylo to fajn a podařilo se několika maminkám zhubnout a mně také. Jenže pak přišlo 2 těhotenství a vše je v čoudu a já nevím jak začít :-( Nevím jak vy, ale já jsem hodně soutěživý člověk, takže porážku neberu :lol: Mohli by jsme se navzájem motivovat, posílat si v nějakých pravidelných intervalech váhu, míry, myslím si, že by nás to dost motivovalo-u sebe si tím jsem zcela jistá :lol:

Našli by se tu nějaké maminky, které to se změnou myslí naprosto vážně a šli by do toho? Mohli by jsme si poslat emaily, já bych vše dala dohromady, udělala bych tabulky jako kdysi, vše zpracovávala. Pravidelně by jsme si dávali vědět, jak se nám daří či nedaří. Myslím si, že ve dvou a více lidech se to táhne lépe :-) Co vy na to? :dance: :pankac: Veronika :-) ps. je jedno kolik chcete zhubnout :-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32
8.1.16 10:44

Ahoj, ja se pridavam :-) potrebuju dat dolu 7kg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
8.1.16 10:47

Ahoj super, vítám tě :-) Někdo další? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
8.1.16 10:51

Jo jinak ján mám za cíl zhubnout na 60 kilo :dance: a moje největší motivace jsou svatební šaty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
8.1.16 10:54

Ahoj :mavam: ráda se taky přidám. Jsem 17 měsíců po porodu a pořád se mě drží 6kg ale klidně bych dolu dala aspoň 10. Od nového roku chodím cvičit a snažim se najet na zdravou stravu, ale pořád hřešim :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
8.1.16 10:54

Jaaa. Vahove jsem na tom hodne podobne jako ty, jak aktualni, tak vysnenou vahou, porod jeden temer pred rokem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
8.1.16 10:58

Zuza92 a katyszek vítám vás :D čím více tím lépe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
8.1.16 11:02

Máte nějaké návrhy??Chcete komunikovat emailem? Jdou tu posílám osobní zprávy, aby jsme si neposílali veřejně nějaké citlivé údaje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
8.1.16 11:08

@edyta jde udělat uzavřená skupinka, ale nevim jak snad poradí někdo zkušenější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
8.1.16 11:18

Ok, pokud souhlasíte uděláme to takhle, nebudu s tím dělat nějaké složitosti. Můj email je veronikanovakova87@seznam.cz, nechci psát sem nějaké vaše údaje ani uveřejňovat vaše emaily.Kdo chcete tak mi pošlete váš email na ten můj, přez víkend bych udělala takovou tabulku kam bych zadala naše míry, váhy atd a poslala bych vám to. Udělám k tomu takovou malou anketku, aby jsme věděli jak na tom jsme :-) posílala bych všem to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
8.1.16 11:19

@Nikiiina @zuza92 @katyszek Ok, pokud souhlasíte uděláme to takhle, nebudu s tím dělat nějaké složitosti. Můj email je veronikanovako­va87@seznam.cz, nechci psát sem nějaké vaše údaje ani uveřejňovat vaše emaily.Kdo chcete tak mi pošlete váš email na ten můj, přez víkend bych udělala takovou tabulku kam bych zadala naše míry, váhy atd a poslala bych vám to. Udělám k tomu takovou malou anketku, aby jsme věděli jak na tom jsme :-) posílala bych všem to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
8.1.16 11:28

Také bych se chtěla přidat. Mám 2 děti 15 měs od sebe, mladší je teď 2,5 roku. A chtěla bych zhubnout tak 6kg, ale nemám pevnou vůli, potřebuji se hecnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
8.1.16 11:30

@Merunka02 vítám tě :dance: o kousek výš jsem dala svůj email…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
8.1.16 11:37

Nebyla by přeci jen lepší ta skupinka? Přes mail si nebudeme moct „pokecat“ :mrgreen: Jak cvičíme jak jíme, že občas přeci jen někdo zhřešil :mrgreen:. Vědět jen váhu mě moc nemotivuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
8.1.16 11:39

@zuza92 ok, jak chcete, jen musím přijít na to, jak se to dělá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová