Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@edyta ]
Pokud ostatnim by to vyhovovalo jinak tak se přizpůsobim ![]()
@edyta aoj taky mi je 28 let, mám tri děti a chci par kilo dolu takže se přidáván, jestli muzu ![]()
Já bych byla taky moc ráda. Potřebuju alespoň 10 kg. už to se mnou není možný. Já teda už malinko začala, protože jsem nemohla vydržet se žaludkem a pálením žáhy. Přizpůsobila jsem si jídelníček a je to lepší. Žáha už mně pálí minimálně. Ale stejně, potřebuju tak akorát na sebe malý dvůr a pěkně velký bič.
@edyta ahoj,v levem hornim rohu klikni, sjed na skupiny a tam bude pridat novou skupinu.Tu vytvor a pak sem hod odkaz, holky muzes pridavat po zadosti o vstup nebo posli pozvanky
mnoho zdaru, daji se tam delat i tabulky atd.
Jsem v podobne skupince a je to super, vic lidí vic zvládne.
Hojda holky, ráda se k Vám přidám jestli me vezmete
jsem pul roku po porodu a z 65 kil mam 86
chci se dostat na původní váhu, to znamena dat dolů 20 kilo.
od středy jsem v jedné skupině kde se ale nic neděje a Já si připadám jako jedina kdo to bral vazne ![]()
míč řada bych do toho teda šla s vámi
![]()
@Zuzka92 píše:
Hojda holky, ráda se k Vám přidám jestli me vezmetejsem pul roku po porodu a z 65 kil mam 86
chci se dostat na původní váhu, to znamena dat dolů 20 kilo.
od středy jsem v jedné skupině kde se ale nic neděje a Já si připadám jako jedina kdo to bral vazne
míč řada bych do toho teda šla s vámi![]()
No to vis, to je prvotní nadšení a pak nic. Skupinku mame od listopadu, Vanoce byli krušné, ale holky jsou skvěle. Urcite se potkas s lidmi kteri ti sednou ![]()
Ráda bych se přidala. Jsem po porodu teda teprve 2,5 měsíce a navíc teď léčím angínu, které se nemohu zbavit, tak teď musím být v klidu, ale přidala bych se později. Z 59 kg jsem přibrala na 87 kg
. Po porodu to šlo dolů samo aniž bych pro to něco dělala, jen kojím. Teď se mi to ale zastavilo na 66,1 kg. Chtěla bych zpátky svých 59 kg. když už se naštěstí obleču do svého původního oblečení, ale jsem v tom dost nařáchlá a mám hnusný břicho.
Dřív se mi osvědčilo vyloučit ze stravy cukry a přílohy a zhubla jsem 6 kg za 1,5 měsíce (před těhotenstvím). V počítači mám připravenou Jillian a mám slíbený „běhač“. Do posilovny se nedokopu. Mám naschvál na mobilu na pozadí fotku, jak jsem vypadala a chce se mi z toho brečet. Takže motivovaná jsem jako blázen. A vím teda o sobě, že v tomhle mám naštěstí celkem pevnou vůli.
Ahoj, vítám tě, klidně se přidat můžeš, zšlu ti pozvánku
o vyplnění anketky, pošlu do zprávy ![]()
Ahoj, taky bych se chtěla přidat. Potřebuji nad sebou bič
Musím dorazit poslední 3-4 poporodní kila.
Ahoj, ráda bych se také přidala
, potřebuji zhubnout 10 - 15 kg na svoji původní váhu a věřím, že ve skupině budu mít větší motivaci
Děkuji.
@coccinelle.ova píše:
Ahoj, taky bych se chtěla přidat. Potřebuji nad sebou bičMusím dorazit poslední 3-4 poporodní kila.
@martinado píše:
Ahoj, ráda bych se také přidala, potřebuji zhubnout 10 - 15 kg na svoji původní váhu a věřím, že ve skupině budu mít větší motivaci
Děkuji.
ahoj, určitě se přidat můžete, pošlu vám osobní zprávu a prosím o vyplnění anketky ![]()
Ahoj take by jsem se chtěla přidat pokud možno. Jsem rok po porodu a potřebuji zhubnout tak 10-15 kg