Joaska-a jak to bylo dál?

927
1.1.16 15:00

joaska-a jak to bylo dál?

Asi jsem vybrala špatnou kategorii, to se omlouvám. Jak nadpis napovídá, nevíte někdo, co se stalo s uživatelkou joaska? Měla nádherné deníky, fakt cit pro psaní, nadhled… Proč odešla? Jak to dopadlo s ní a manželem, v jehož okolí se začala vyskytovat sokyně a vypadalo to na nevěru? Sice jsem joasku neznala, jen jí vždy pochválila deník, ale tak nějak mi přirostla k srdci a chybí mi tu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14020
1.1.16 15:05

https://www.emimino.cz/…asech-12273/

je zpět pod jiným nickem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30963

@barbarossa Kdyz budes pozorne cist denicky, tak ji zase najdes. Nebo se ti ozve sama, nevim, zda chce spojovat novy a stary nick.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179

Ahoj, co je s Joaskou nevím, ale taky jsem si na ni nedávno vzpomněla, měla fajn deníčky…No z emimina odešla dobrovolně, bližší důvody tuším neuvedla, takže určitě po zralém uvážení :think: Třeba tu je, jen pod jiným nickem, kdoví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.1.16 15:06

Je tu a myslím, že se tím netají… Je velmi snadno dohledatelná právě podle stylu psaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.1.16 15:06
@Cuddy píše:
@barbarossa Kdyz budes pozorne cist denicky, tak ji zase najdes. Nebo se ti ozve sama, nevim, zda chce spojovat novy a stary nick.

tak zřejmě víš to, co já jen předpokládala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
1.1.16 15:08

Je, děkuji, hned sedam k těm deníkum a čtu. Děti i manža spí, tak si to uziju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.1.16 15:09
@nesssinka píše:
https://www.emimino.cz/…asech-12273/je zpět pod jiným nickem.

jsem ráda, že už to vím, díky :palec:. Ačkoli je tu tento nick jen krátce, zaujala mě, je moc sympatická :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
1.1.16 16:31

:dance: :dance: Mam radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
1.1.16 17:48

Ahoj @barbarossa je veřejným tajemstvím, že jsem zpátky pod tímto nickem. Pár nových deníků už jsem zde zveřejnila. :)
Když čtu, že na mne někdo po mém odchodu myslel, tak cítím povinnost vám ho objasnit.
Měla jsem hodně náročné období. Vztahové problémy v užší i širší rodině, s nimi samozřejmě přišly i nemalé potíže zdravotní. Veřejně přiznávám, že byl kousek od psychiatrů, antidepresiv a podobných lahůdek. Potřebovala jsem se uklidnit, pochopit, převzít odpovědnost, odpustit a hodně se naučit. Nejsem na konci, jsem na cestě. Ale už vím, kam jdu, proč tam jdu a jdu sama a přece obklopená milujícími a milovanými.
Jinými slovy ryla jsem hubou v bahně, ale už jsem na pevné zemi, umytá a převlečená.
Děkuji vám všem, které na mne myslíte se sympatiemi, dodává mi to sílu a odvahu. Děkuji i vám všem, se kterými máme odlišné názory, že komunikujeme s úctou a respektem a děkuji i vám, co mne vyloženě nemusíte, že mne dokážete ignorovat. Díky tomu všemu, je mi zde na miminu dobře. :kytka:
Přeji všem, aby pro ně nový rok 2016 byl plný pochopení, porozumnění. Přeji každému, kdo stojí v bahně, aby pochopil, že jediná ruka, která vám může pomoci, je ta vaše. Přeji vám všem mnoho zdraví. :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
1.1.16 19:02

@Jensina opravdu jsi mi chyběla. Krásný a hlavně klidný rok 2016 i tobě. A pokud jsi zas dostala od Ježíška nějaký pobyt, tak klid a pohodu a relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová