Sab simplex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
12.6.08 16:48

Sab simplex

Svému chlapečkovi dávám kapičky Sab Simplex proti větrům. Nevím ovšem jak často mu je můžu dávat… Poradíte??
Jinak taky samozřejmě masírujeme bříško, nahříváme, tlačíme kolínka na bříško, pokládáme na bříško pro procvičení břišních svalů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
fyzikarka
12.6.08 16:53

Ahoj,
já jsem dávala před každým kojením a na doporučení lékařky 15kapek. Mudr říkala,že vhledem k Lukáškově váze je těch 15 optimum.Postupně jsem počet kapek snižovala a teď je dávám jen na noc.
Zkus dát před každým kojením třeba 8kapek a uvidíš.Přidat nebo ubrat můžeš kdykoliv.

• Citovat
  • Upravit
168
12.6.08 17:23

Ahoj, my taky dávali před každým kojením, ale jenom 10 kapek, protože je malej bral od 2. týdne. JInak si pamatuju, že doporučená dávka byla od 1. měsíce 15 kapek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
12.6.08 18:52

Tak my je dostaly hned v porodnici, neb to bylo krutý - a rovnou 15 kapek s každým jídlem. Ale moc nám to nepomohlo, tak jsem ve 3 týdnech ( má se až od ukončeného 1 měsíce) přešla na Baby calm a bylo to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.6.08 18:56

Ač se říká, že holky s tímhle problémy moc nemají, tak jsem si s malou užila teda dost. Sabík absolutně nepomáhal, až opravdu Baby calm,,,, jak píše pehot.
Sice to není odpověď na tvou otázku, ale měj tohle v záloze, kdyby sabík taky zklamal. Anik

• Citovat
  • Upravit
3136
12.6.08 19:27

taky souhlasím - nám Sab taky nepomáhal - až Baby Calm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
12.6.08 21:49

Souhlasim Sab nic moc, BabyCalm super, a jsou to jen bylinky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.6.08 12:11

AHOJ,
U HÁS BYLY PRDÍKY TAKY KRUTÝ…VYZKOUŠELI JSME LECCOS A NEJVÍC NÁM POMÁHÁ (TEĎ UŽ JE SKORO ANI NEMÁME…)SABÍK DO KAŽDÉ FLAŠTIČKY UM A TO 15 KAPEK…POKUD NÁS BĚHEM ČASU NA PAPKÁNÍ TRÁPÍ BŘÍŠKO, TAK DÁVÁM KAPIČKY BABY-CALM :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.6.08 12:42

ano, když jsem pak přešla na flašku, tak kapky sab stačily,,, holka je vlastně pila rovnou s mlíkem a vše bylo OK. Ale dokud jsem kojila a kapala před nebo po kojení, tak jsem musela baby calm. Sabík fungoval opravdu jen současně s mlíkem. Anik

• Citovat
  • Upravit
18
13.6.08 22:59

Ahojky, nám SAB taky vůbec nezabíral, dávali jsme LEFAX každý druhý pití, ale nejúčinější stejně bylo masírovat břiško, používala jsem na to tu protivětříkvou mastičku. Přesně týden před 3. měs. jsem mu to přestala dávat, začal se víc hýbat a už byl v pohodě. A hlavně se mi pak zdálo, že ty kapky ho zbaví všech plynů a nemůže se pořadně vykakat, když jsem to přestala dávat, tak si pěkně prcl a u toho se i vykakal.
A taky jsme koupili lehačku od Fisher-Price, která pod zadečkem trochu vibruje nebo tak jako vrní, vůbec jsme nepochopili proč to tam je, asi na uklidnění mimi, ale naš Honzík vždycky začal prdět když jsem to pustila .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.6.08 23:00

Ahojky, nám SAB taky vůbec nezabíral, dávali jsme LEFAX každý druhý pití, ale nejúčinější stejně bylo masírovat břiško, používala jsem na to tu protivětříkvou mastičku. Přesně týden před 3. měs. jsem mu to přestala dávat, začal se víc hýbat a už byl v pohodě. A hlavně se mi pak zdálo, že ty kapky ho zbaví všech plynů a nemůže se pořadně vykakat, když jsem to přestala dávat, tak si pěkně prcl a u toho se i vykakal.
A taky jsme koupili lehačku od Fisher-Price, která pod zadečkem trochu vibruje nebo tak jako vrní, vůbec jsme nepochopili proč to tam je, asi na uklidnění mimi, ale naš Honzík vždycky začal prdět když jsem to pustila .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová