Ahoj, zažil jste někdo, že by vám chtěli sahat na/do pupik/ku? Jsem v 5 měsíci a prý mám komický pupík, kamarádka má tendenci mi do něj šťouchat a rejpat se mi v něm, prý je to zábavný. Když jsem jí řekla ať to nedělá, tak si stejně situaci najde aby to mohla udělat zase, prý si nemůže pomoct.
Sahání na pupek
Tak kamaradka je pekne blba. Ji stouchni do tvare nebo ji zmackni prso, aby si uvedomila jak se chova. Ja bych ji servala a poslala nekam. Stouchnout se do bricha, tak me to sakra boli. Proc si to nechas libit?
Sahám si na něj sama protože mi přijde komický, jak s rostoucím
břichem leze ven i pupík
Ale co se týče tvě otázky, tak NE. Na pupík nebo do něj mi nikdo jiný
nesahá a ani bych to nedovolila. Upřímně jsem ani nikdy nebyla svědkem, že
by měl někdo potřebu to udělat… Tvoje kamarádka je nejspíš padlá na
hlavu
@Anonymní píše:
Ahoj, zažil jste někdo, že by vám chtěli sahat na/do pupik/ku? Jsem v 5 měsíci a prý mám komický pupík, kamarádka má tendenci mi do něj šťouchat a rejpat se mi v něm, prý je to zábavný. Když jsem jí řekla ať to nedělá, tak si stejně situaci najde aby to mohla udělat zase, prý si nemůže pomoct.
Občas mi někdo sáhl na břicho, ale nevřískala jsem z toho blahem. Do
pupíku nikdy
Jednou mi beze slova tchan sahl na tehotne bricho, ja to vůbec necekala a desne jsem se lekla, tak jsem mu vynadala, on se urazil a víckrát uz na mne radeji nesahal…
Ne nemam to rada takove te vosmatavani pupiku, nikomu jsem to nedělala a pokud kamarádka není debilni, tak by to mela pochopit a nedělat to, když ti to vadi…
Já se teda zeptám, ty chodíš před kamarádkou polosvlecena nebo nechápu jak ti může na ten pupík sahat. Já teda chodila v tričku a nikoho to ani nenapadlo. Jediný kdo reálné viděl moje břicho bez trika byl manžel… Jinak kamarádka je pěkně svihla. Já bych udělala krátký proces, nechápu jaké spolu máte vztahy když ji řekneš ať to nedělá a ona přesto nereaguje. Kolik vam je?
@Hanka1 Já myslím, že
tím pupíkem zakl. nemyslela bříško, ale fakt přímo pupík… To je
prostě úchylka, jinak to nevidím
Tvoje kamarádka je praštěná. Mě teda skoro každá kamarádka sahá na břicho, ale jen symbolicky a něžně položí dlaň, nevidím na tom nic špatného, těší se s námi na mimčo.
Ale šťouchat a rejpat? To bych jí flákla přes ruku
Občas měl někdo tendence se na mne vrhnout a hladit mě po břiše,
upřimně spíš jsem udělala krok zpět,mám ráda svůj prostor a celkově
nemám ráda, dkyž na mne sahají „cizáci“ No, v pupíku mě teda nikdo
nešťoural,myslím, že by přišel o ruce
@terien píše:Ten pupík je vidět i přes tričko ne?Zakladatelka si doma asi topí jako většina lidí a tak zdřejmně nemusí chodit v zimní bundě.
Ne, nikdo mi do pupíku nešťoural, já chodím oblečená.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.