Sama doma ????

Malinkydablik
24.1.18 14:43

sama doma ????

Ahoj maminky… přítel je v práci, maličkou si vzala babička na procházku a já jsem poprvé od porodu sama doma.tj 3 měsíce :srdce:… a protože vím, že s babičkou je mrnavá v pohode, jsem v klídku a užívám si ticho, čajík, čokoládu a příspěvky všeho druhu od vás maminek :dance: :D… a tak mě zajímá, máte taky možnost udělat si chvilku pro sebe.? máte kolem sebe pomocníky? a nebo naopak razíte heslo bez miminka ani ránu…?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5283
24.1.18 14:52

Ja takovych chvilek pohody pro sebe moc nemam. Asi tak 5krat za dva roky co mame malou. To si ji vzala teta a ja si mohla cist a relaxovat. Jinak hlidani nemame, a kdyz jde ven s malou jen manzel, tak se snazim uklizet a dphanet resty at pak mame zase spolecnou pohodu.
Nevadi mi byt s malou, ale za takovou hlidaci babicku bych platila zlatem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
24.1.18 14:56

Mám, já ve 3m, už byla na menší večerní oslavě. Malý byl na UM a babička, moje mamka, to hravě zvládla. Takhle byl hlídán cca 1× za měsíc až dva. Je důležité vypnout. Ted, školkový je taky celkem hlídán a to, aby jsme i my měli možnost na partnerský život a upevňování, budování, rozvíjení nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
24.1.18 15:03

@Malinkydablik já mam chvíle klidu když jsou všichni ve vzdělávacích zařízeních :mrgreen: :mrgreen: To je tady hrobové ticho :mrgreen:. V sobotu jde nejmladší k babi na celý den tak to tady relativně klid bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.1.18 15:06

@Malinkydablik Tolik času pro sebe nemá, že bych byla bez dcery, ale když už, tak spíš uklízim, dodělávám pracovní resty nebo zařídím, co je třeba, popřípadě uvařim, upeču. To, že bych si sedla ke kafi, nebo si dala relax ve vaně to u mě moc nehrozí. Jáasi neumim nějak odpočívat nebo jen tak lenošit. Sem chodím, když třeba čekám, až se uvaří brambory, dopere pračka nebo když si malá maluje, staví puzzle a tak.Ale,když ji doma nemám, tak sem moc nechodim.

• Citovat
  • Upravit
1299
24.1.18 15:11

Dostala jsem od manzela kurz jogy takze jednou tydne zamavam detem a jdu se uvolnit protahnout a zrelaxovat na jogu :palec: babicky bohuzel jsou daleko takze hlidani si moc neuziju. Posledni asi dva roky jswm nedrzela v ruce jinou knizku nez pohadkovou a kafe co si uvarim po obede piju skoro vzdy pri priprave vecere nastojaka v kuchyni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.1.18 15:21

Já mám jedno dítě na lyžáku, druhý má taneční soustředění. A já od rána nic nedělám :mrgreen: tedy jo, chvilkami pracuji na PC, ale spíš se flákám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
24.1.18 15:29

Dojíždím skoro denně do práce cca 1,15 hod. vlakem jedna cesta. Nikdy jsem cestování vlakem tak nemilovala:-). Tolik času na čtení… A ráno vždy káva a snídaně sebou. Vlak prázdný… Ještě by mohli víc topit:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4463
24.1.18 15:31

Já pomocníky nemám, akorát manžela, ale ten má toho hodně v práci… Babičky velice vyjímečně pomohly se starší, ale teď s druhou už se nikdo nenabízí :( Takže jsem už půl roku bez děcek nikde nebyla. Že bychom šli spolu s manželem asi nehrozí vůbec. Takže tiše závidím. Až mladší trochu povyroste, asi zaplatíme občas chůvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.1.18 15:52

Kdybych neměla, buď já nebo děti bychom už nebyli na světě :lol:

• Citovat
  • Upravit
10944
24.1.18 16:25

Máme syna 1,5 a sama jsem jen občas, pokud si ho manžel vezme ven. Teď toho má tedy dost v práci, takže se s ním spíš zavře odpoledne v obýváku a hrajou si. Ale ten čas trávím většinou uklizenim, vařením. Že bych si hodila nohy na stůl moc nehrozí, asi to ani neumím :) a že bychom vyrazili někam s mužem jen sami dva, to zatím nehrozí, pohlídat nemá kdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
24.1.18 17:33
@kve-tinka píše:
Ted, školkový je taky celkem hlídán a to, aby jsme i my měli možnost na partnerský život a upevňování, budování, rozvíjení nás.
:mrgreen: No tak to taky zkusim na nekoho vybafnout, snad me neodbyde, ze deti jsou moje. :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.1.18 17:50

Ahoj holky.Kdyz byli moje deti male, hlidani moc nebylo a tech chvilek, kdy jsem byla sama, jen minimum.Co bych tehdy dala za trochu relaxu.Dnes jsou z deti pubertaci, o mou spolecnost nestoji, coz je normalni. Manzel je stale nekde v praci a pes umrel.Mam tolik volna, ze je mi z nej spatne. Nesnasim to ticho a klid.Ano,normalne pracuji na plny uvazek, pracuji u deti a dojizdim autem.Pak obchod a klasika, co je treba udelat doma. Nechodim ven, nemam duvod. Uvazuji, ze si poridim pejska z utulku.Ja bych rada treba vozila kocarek, ale neznam tu nikoho s miminkem.Jak ja bych se rada toho klidu zbavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí