Sama k oltáři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28272
25.3.11 01:17
Jirina píše:
A co varianta, že by tě vedl tchán? Tedy pokud žije a na svatbě bude. Tchýně povede manžela, tak by stejně zbyl lichý.

Ségru mého manžel vedl otec nastávajícího, protože svého tátu ani dědu už neměla. Nepřišlo mi na tom nic divnýho.

Jiřina

Ty jo, mě vést k oltáři tchán, tak se asi nevdám :zed: :zed:
:cert: je to magor a ke všemu vypadá a kejve se jak starej Brůna se sekyrou v Zemanovi v díle Studna :roll: :poblion: :pocitac:
Naštěstí mě stihl odvést k oltáři tatínek.
Nám hráli ze Zlatovlásky Já ti prstýnek dám… Ale když tak vzpomínám ty roky zpátky, tak nás se vlastně ani neptali, co chcem zahrát!!! Mazec! Jen si pamatuju, že jsem si řekla konkrétního oddávajícího, kterého chci, a všichni si pak o mě vykládali, jak jsem „drzá“ :mrgreen: :mrgreen:

Hodně štěstí :srdce: a jděte klidně spolu za ruku, je to krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
5.8.11 12:46

my jsme šli spolu s budoucím manželem za ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.11 21:34

Ahoj, my jsme taky šli s manželem a bylo to perfektní :huban: Můj táta nesnáší dobře citové projevy na veřejnosti, takže byl rád, že to nebylo na něm :-) A tchýně je na tom naštěstí dost podobně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
13.8.11 23:25
xivi píše: šli jsme s manželem společně za ruku, jednak to bylo bez rodičů a taky mi to tak přišlo nejpřirozenějšíhezky si to užijte!

Přidávám se,nás bylo na svatbě 5 a půl. Já,ženich,2 svědci,naše holčička a těhotná kamarádka. Takže vlastně 5 a 3/4 :mrgreen: A s manželem jsem šla zaklíněná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky