Sama na 3 děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@divine woman píše:
Peněz máš dost, našla bych si paní na úklid a snažila se být s dětmi z dosahu protivného manžela. Vychovávat sama 3 děti je velice náročné. To se o ně odmítá úplně starat?
Jenže paní na úklid udělá jeden úklid, který vydrží půl dne. Kdyby chodila častěji, tak je to 800 za úklid x 2 týdně x 4 týdny měsíčně. To je 6400. On je muž schopen nechat dítě zapatlat okna termixem, rozlivat mleko na sedacku, vyspat krupky po celem obýváku a tak. Sam necha kuchyn od syroveho masa, oleje, talire se zbytky jidla a tak. Dovedes si prddstavit, jak by to tu vypadalo, kdybych to neuklizela? Ja v tom zit nechci!
No na deti kasle tak stridave, pusti jim pohadku a je to. Nekdy je nekam odveze, zaveze, ale nachystat je musim ja. Druv se věnoval mnohem vic. Teď je zalezly u sebe a jako by tu nebyl.
- Citovat
- Upravit
@Kristynka22 8000 máš pro kolik osob a co z toho vše platíš? Mít 8000 tak to je pro nás 5 málo, ani na jídlo by to nestačilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@divine woman píše:
A nebylo by ti bez něj líp?
No já řeším hlavně děti, těm by líp nebylo. Zatím na ně neni hnusný, občas hraje otce roku, aby mi to pak dával sežrat, ale to děti neví, takže to berou pozitivně. Mají ho rádi. Až bude lepší počasí, tak ho budou sami tahat ven, tak uvidíme, jak to bzde brát.
Plus řeším to bydlení, kdybych odešla, byl by to strašný sešup.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jenže paní na úklid udělá jeden úklid, který vydrží půl dne. Kdyby chodila častěji, tak je to 800 za úklid x 2 týdně x 4 týdny měsíčně. To je 6400. On je muž schopen nechat dítě zapatlat okna termixem, rozlivat mleko na sedacku, vyspat krupky po celem obýváku a tak. Sam necha kuchyn od syroveho masa, oleje, talire se zbytky jidla a tak. Dovedes si prddstavit, jak by to tu vypadalo, kdybych to neuklizela? Ja v tom zit nechci!
No na deti kasle tak stridave, pusti jim pohadku a je to. Nekdy je nekam odveze, zaveze, ale nachystat je musim ja. Druv se věnoval mnohem vic. Teď je zalezly u sebe a jako by tu nebyl.
Nedědkovatí náhodou? Kolik mu je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No já řeším hlavně děti, těm by líp nebylo. Zatím na ně neni hnusný, občas hraje otce roku, aby mi to pak dával sežrat, ale to děti neví, takže to berou pozitivně. Mají ho rádi. Až bude lepší počasí, tak ho budou sami tahat ven, tak uvidíme, jak to bzde brát.
Plus řeším to bydlení, kdybych odešla, byl by to strašný sešup.
Na kolik z vašeho majetku bys měla při rozvodu nárok?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníKadrnožková píše:
Promin, ale fakt vylucujes, ze se mohl nekde zakoukat? Nechci nasazovat brouky do hlavy, ale bohuzel tyhle zaseky, principiální reseni, pruda vzdy a vsech, konec „obetovani“ a zacatky novych zivotu jsou dost typicke
V podstate to jen nahazuju, ze zmena skutecne mohla probehnout bez tveho přičinění, ale černému svedomi dost ulevi, kdyz stahne vinika sebou
Nevylučuju. Ale samozřejmě to nemůžu vědět. Ale nepřipadá mi to tak.
- Citovat
- Upravit
@brisco Jo, dedkovati. Ale nečekala jsem, že ho to tak semele a začne se chovat jako idiot. Je mu 50.
Společný majetek nemáme.
- Citovat
- Upravit
@arinecka píše:
Jenže ty jsi pak ve stresu taky, to je pak těžkýJá nechápu, jak se může někdo prostě jen tak rozhodnout za ostatní, že prostě řekne takhle to bude a je mu fuk, co ty na to. A moc dobře ví, že to udělš, protože nechceš aby trpěly děti.
Já taky nechápu. Jenže on by ti do očí řekl, že to tak přece bylo vždycky a že to já dělám dusno a jsem nepříjemná a nedá se se mnou vydržet. Že jsem líná a přenáším na něj své povinnosti a chci stále víc a víc.
On jakoby žil v úplně jiné realitě, než já. Občas si myslím, že se fakt zbláznil.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@brisco Jo, dedkovati. Ale nečekala jsem, že ho to tak semele a začne se chovat jako idiot. Je mu 50.
Společný majetek nemáme.
Jak dlouho jste manželé? To jste si tu dobu nic nepořídili?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brisco píše:
Jak dlouho jste manželé? To jste si tu dobu nic nepořídili?
Predmanzelska smlouva. Nemáme SJM.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Společný majetek nemáme.
A jsme doma. Pořídíš si děti s chlapem po 40 a divíš se, že v 50 není odvařený z batolete. A to už určitě jede druhé kolo a má další dospělé děti, že ano?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@divine woman píše:
A jsme doma. Pořídíš si děti s chlapem po 40 a divíš se, že v 50 není odvařený z batolete. A to už určitě jede druhé kolo a má další dospělé děti, že ano?
My jsme si ty děti pořídili spolu a spolu se domluvili, že se o ně budeme starat společně. Jsou jeho první a jediné. O první dvě batolata se staral skvěle, takže u třetího věděl, do čeho jde a já zase vím, že to umí. Naprosto jasně jsem mu řekla, že má právo veta, že když řekne třetí dítě ne, tak to pochopím a nějak si to zpracuju. A že pokud řekne třetí dítě ano, tak budu opět čekat jeho zapojení do péče, jak to bylo předtím.
A nakrásně, kdyby to tedy na něj dolehlo, tak co mu brání chovat se jako dospělý a říct, že ho tedy hlídat nechce a zaplatit třeba chůvu? Navíc z toho třetího byl úplně pos…aný, choval, jezdil s kočárkem, rozmazloval, nosil… Já mu myšlenky číst neumím a on místo toho, aby něco řekl, tak mi dělá peklo a viní z toho mě.
- Citovat
- Upravit
Neboj, přejde ho to. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že tohleto zimní nezimní období chlapům hrabe a s jistotou můžu říct, že to zase přejde. Zkus se na pár dní přestěhovat a uvidíš jak přijde změna rychle
. Rozvést se můžeš vždy, ale chlap si to vždy uvědomí později
![]()
- Citovat
- Upravit
Promin, ale fakt vylucujes, ze se mohl nekde zakoukat? Nechci nasazovat brouky do hlavy, ale bohuzel tyhle zaseky, principiální reseni, pruda vzdy a vsech, konec „obetovani“ a zacatky novych zivotu jsou dost typicke

V podstate to jen nahazuju, ze zmena skutecne mohla probehnout bez tveho přičinění, ale černému svedomi dost ulevi, kdyz stahne vinika sebou