Sama s dětmi a psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16432
30.11.22 16:54
@Anonymní píše:
@Maminanamatersky věřte nevěřte, raději budu žít ve squotu než s násilníkem.

I s detmi? Mozna budes muset ucinit vazne rozhodnuti a uprednostnit deti pred psy a najit si bezny podnajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@ontarova.stara majitelé jsme oba, ale on neodejde a jen bude zatápět. Dopadlo by to špatně. Mohl by sáhnout na děti, nebo hrubě na mě. Nejsem naivní, nevěřím na jednorázovou chybu. Opil se a začal zase jet tu svou agresivní píseň.

• Citovat
  • Upravit
56505
@Anonymní píše:
@ontarova.stara musím vás zklamat. Nejsme v podnájmu. Jsme ve vlastním. :mavam:

Majitelé jste oba dva. Buď půjde on nebo ty. Ale ty chceš pryč. Podnájem těžko seženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
30.11.22 16:56
@Anonymní píše:
@ontarova.stara majitelé jsme oba, ale on neodejde a jen bude zatápět. Dopadlo by to špatně. Mohl by sáhnout na děti, nebo hrubě na mě. Nejsem naivní, nevěřím na jednorázovou chybu. Opil se a začal zase jet tu svou agresivní píseň.
@Anonymní píše:
A jinak co se týče toho násilnického ******, to půjde těžko, být je psaný na něj. Ač ho platíme společně. A když vezmu do hrsti všechno co mám, akorát by dělal dusno a mohlo by to dopadnout fatálně.

To se celkem vylucuje, ne?

• Citovat
  • Upravit
14614
30.11.22 16:57

Toho dobrmana mu nech a za chvíli bude byt volný :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.22 16:57
@tulipán píše:
I s detmi? Mozna budes muset ucinit vazne rozhodnuti a uprednostnit deti pred psy a najit si bezny podnajem.

Je to poslední možnost. Ale utrhlo by mi to srdce. Naděje umírá poslední. Věřím, že to není až tak ztracené, nepatrim k nizkoprijmovym osobám. Uživila bych další krk ráz dva. Kdybych byla sociálně slaba, určitě bych si nepořídila psa za 30000 a rozhodně bych nešla do hypotéky. Tím, že jsem na jedné už psaná, těžko dostanu druhou, protože děti mám v péči já. Bude to na dlouhé soudy, ale bydlet někde mezitím musím.

• Citovat
  • Upravit
83
30.11.22 16:58
@Semtex píše:
Toho dobrmana mu nech a za chvíli bude byt volný :P :P :P
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.22 16:59

@Semtex kéž bych věřila, že mu nic neudělá. Nevěřím mu už nic.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
@Anonymní píše:
Je to poslední možnost. Ale utrhlo by mi to srdce. Naděje umírá poslední. Věřím, že to není až tak ztracené, nepatrim k nizkoprijmovym osobám. Uživila bych další krk ráz dva. Kdybych byla sociálně slaba, určitě bych si nepořídila psa za 30000 a rozhodně bych nešla do hypotéky. Tím, že jsem na jedné už psaná, těžko dostanu druhou, protože děti mám v péči já. Bude to na dlouhé soudy, ale bydlet někde mezitím musím.

V tom pripade jdi do pronajmu domu, tam psa nikdo resit nebude.

• Citovat
  • Upravit
2933

Když máte finance, tak vyplaťte manžela a nemusíte řešit podnájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.22 17:02

@ontarova.stara ne, myslím smlouva o užívání bytu ve společenství vlastníků. Ta je psána na něj. Byt na oba. Nevím přesně, nikdy jsem tohle nemusela řešit, ale tipuju, že v katastru jsme oba. Stejně neodejde. Proč by to dělal. Je schopný si sem někoho přivést a říkat s ledovým klidem, že půlka je jeho. Fakt si myslíte, že je ok tomuhle vystavovat děti? Jakože člověku po 10ti letech cvakne v bedně je fakt prima. Přeju zažít každému, kdo si myslí, že je to zábava.

• Citovat
  • Upravit
3792
30.11.22 17:04
@Zoe1 píše:
Když máte finance, tak vyplaťte manžela a nemusíte řešit podnájem.

Akorát s násilníkem bude těžko sdílet domácnost, než se vše vypořádá :nevim: leda mít neustále na rychlé volbě policii a hned volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16432
30.11.22 17:05
@Anonymní píše:
Je to poslední možnost. Ale utrhlo by mi to srdce. Naděje umírá poslední. Věřím, že to není až tak ztracené, nepatrim k nizkoprijmovym osobám. Uživila bych další krk ráz dva. Kdybych byla sociálně slaba, určitě bych si nepořídila psa za 30000 a rozhodně bych nešla do hypotéky. Tím, že jsem na jedné už psaná, těžko dostanu druhou, protože děti mám v péči já. Bude to na dlouhé soudy, ale bydlet někde mezitím musím.

Tak kdyz mas penize, tak cotu resis? Za prachy te ubytuji i se psy. Az doresite spolecny majetek, vezmes si novou hypoteku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
30.11.22 17:05
@Anonymní píše:
@Semtex kéž bych věřila, že mu nic neudělá. Nevěřím mu už nic.

zkus si pronajmout dům, ale zkus hledat i byt, nevím odkud jsi, ale my se psama problém nemáme, jen se 3 dětma už by ses k nám neposkládala, věřím, že pokud máš příjem, můžeš narazit na pronajímatele milovníka psů, ne každý je tak prudérní…a za mě větší peklo jsou kočky, jedna nám v pronajatém bytě oškrábala trámy a kompletně seškrábala pohovku :zed: A nos s sebou klidně pracovní smlouvu a výplatní pásky, to udělá dojem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
30.11.22 17:06
@Anonymní píše:
@ontarova.stara ne, myslím smlouva o užívání bytu ve společenství vlastníků. Ta je psána na něj. Byt na oba. Nevím přesně, nikdy jsem tohle nemusela řešit, ale tipuju, že v katastru jsme oba. Stejně neodejde. Proč by to dělal. Je schopný si sem někoho přivést a říkat s ledovým klidem, že půlka je jeho. Fakt si myslíte, že je ok tomuhle vystavovat děti? Jakože člověku po 10ti letech cvakne v bedně je fakt prima. Přeju zažít každému, kdo si myslí, že je to zábava.

Tipuju, že v katastru jsme oba? Já jen zírám a nemám slov :-D protože ženská, jestli v tom katastru nejste, tak vlastníte asi tak nula, nula, prd a jinak se to dá lehce zjistit na netu. Mě teda strašně zaráží, že nevíte, jestli jste něčeho majitelka nebo ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí