Sama s dětmi a psy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Se psy je nájem většinou o dost těžší však i s dětmi ☹️️ oni si představuji ve většině případů nájemníka co je pokud možno sám a nejsou sním problémy u sousedů což pes může štěkat dítě křičet a všichni hned hurá na majitele a ten pro klid duše tě vyhodí ![]()
A co vyhodit jeden *vadný článek místo celého akumulátoru abych to řekl slušně
* násilnického ču. raka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JiříkMazlík no, to zní nadějně. 😀 Už se vidím… Každopádně neztrácíme naději. Snad někdo má podobný příběh.
- Citovat
- Upravit
A jinak co se týče toho násilnického ******, to půjde těžko, být je psaný na něj. Ač ho platíme společně. A když vezmu do hrsti všechno co mám, akorát by dělal dusno a mohlo by to dopadnout fatálně.
- Citovat
- Upravit
Abych řekla pravdu, tak mizernou šanci. Samoživitelka, tři děti a dva psi, to je sen každýho pronajímatele. Dej si žádost o městský byt, obrať se na organizace, co pomáhají týraným ženám, třeba pomůžou….
- Citovat
- Upravit
Pronájem najdeš leda ze známosti… Nebo nekde ve squatu. Samozivitelku, tři děti a dva psy si nikdo soudný do nájmu nevezme..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maminanamatersky píše:
Pronájem najdeš leda ze známosti… Nebo nekde ve squatu. Samozivitelku, tři děti a dva psy si nikdo soudný do nájmu nevezme..
A ještě podle popisu má ostrého dobrmana. Budoucí pronajímatel bude radostí bez sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hezký den všem ženám, mužům. Dostala jsem se do kuriózní situace. Můj partner mě uhodil a dál už s ním být nemohu, začal se chovat agresivně. Takže teď hledám, kam zmizet. Mám 3 děti. Jedno už je dost velké, takže žádný problém. Prostřední si přeje jedině, zmizet za jakoukoliv cenu. A ta nejmladší je na tatínka děsně fixovaná. Což o to, tohle se řešit dá. Problém je, že jsem si v dubnu pořídila pejska. Není to žádný mrně, je to dobrman a nepustí ke mě noc živého. Po útoku partnera na mě už ani partnera. Takže otázka zní, jak velkou mám šanci, že s takovým velkým psem seženu pro mě děti a pejsky podnájem? Ještě mám starší fenečku ČíňanaŘešil jste někdo takový problém? Neexistuje dát psy pryč. Fenecka je totálně slepá a věří mi a dobrman už by nikdy nikomu nevěřil a měl by pěkně zku*vený život. A navíc je děti milují. Děkuji za odpovědi.
S tím psem něco udělej. Někdo se k tobě přiblíží a pes ho kousne. Stačí, když někdo kolem vás projde a může někoho napadnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za me si jen blazen poridi do pronajmu tri deti a DVA psy, k tomu jednoho dobrmana. Bych soupala nohama a modlila se, aby mi majitel prodlouzil smlouvu tam, kde jsem.
- Citovat
- Upravit
Jak tě mohlo napadnout si do pronajatého bytu se 3 dětma a psem pořídit ještě dobrmana?
to ti majitel schválil? Asi ses moc neptala, co?
Upřímně? Pokud nemáš velký plat, tak ti nikdo normální být nepronajme.
Příspěvek upraven 30.11.22 v 16:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ontarova.stara musím vás zklamat. Nejsme v podnájmu. Jsme ve vlastním. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@ontarova.stara musím vás zklamat. Nejsme v podnájmu. Jsme ve vlastním.
Ty nejsi. On je teda majitel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:A je ti to prd platny, protoze ted ho hledas, ne? S mizivou sanci na uspech. Navic „vlastni“ neni, kdyz je psany na partnera.
@ontarova.stara musím vás zklamat. Nejsme v podnájmu. Jsme ve vlastním.
@Anonymní píše:
A jinak co se týče toho násilnického ******, to půjde těžko, být je psaný na něj. Ač ho platíme společně. A když vezmu do hrsti všechno co mám, akorát by dělal dusno a mohlo by to dopadnout fatálně.
Příspěvek upraven 30.11.22 v 16:54
- Citovat
- Upravit
@Maminanamatersky věřte nevěřte, raději budu žít ve squotu než s násilníkem.
- Citovat
- Upravit
Hezký den všem ženám, mužům. Dostala jsem se do kuriózní situace. Můj partner mě uhodil a dál už s ním být nemohu, začal se chovat agresivně. Takže teď hledám, kam zmizet. Mám 3 děti. Jedno už je dost velké, takže žádný problém. Prostřední si přeje jedině, zmizet za jakoukoliv cenu. A ta nejmladší je na tatínka děsně fixovaná. Což o to, tohle se řešit dá. Problém je, že jsem si v dubnu pořídila pejska. Není to žádný mrně, je to dobrman a nepustí ke mě noc živého. Po útoku partnera na mě už ani partnera. Takže otázka zní, jak velkou mám šanci, že s takovým velkým psem seženu pro mě děti a pejsky podnájem? Ještě mám starší fenečku Číňana
Řešil jste někdo takový problém? Neexistuje dát psy pryč. Fenecka je totálně slepá a věří mi a dobrman už by nikdy nikomu nevěřil a měl by pěkně zku*vený život. A navíc je děti milují. Děkuji za odpovědi.