Sama s dětmi a psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontarova.stara
30.11.22 17:09
@Anonymní píše:
@ontarova.stara ne, myslím smlouva o užívání bytu ve společenství vlastníků. Ta je psána na něj. Byt na oba. Nevím přesně, nikdy jsem tohle nemusela řešit, ale tipuju, že v katastru jsme oba. Stejně neodejde. Proč by to dělal. Je schopný si sem někoho přivést a říkat s ledovým klidem, že půlka je jeho. Fakt si myslíte, že je ok tomuhle vystavovat děti? Jakože člověku po 10ti letech cvakne v bedně je fakt prima. Přeju zažít každému, kdo si myslí, že je to zábava.

K prvnimu vytucnenemu, to bych si zjistila a pak se podle toho zaridila.
K druhemu, ne, nemyslim, ale ja nejsem v situaci, kdy hledam s tremi detmi dobrmanem podnajem. Proste, at uz ti to zni jakkoliv necitlive, bude to tezke. Mimochodem mit v byte tri deti a dva psy je podle meho masakr i ve vlastnim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.22 17:09

@welovefashion děkuji za podporu. Přesně tomuhle já věřím. Ne všichni se poserou ze dvou psů. Jeden invalidní leží, druhý mu pohlídá majetek. A děti už nejsou uřvaný miminka, ty jsou úplně bez problémů. Takže věřím v lepší zítřky.

• Citovat
  • Upravit
7228
30.11.22 17:10
@Zoe1 píše:
Tipuju, že v katastru jsme oba? Já jen zírám a nemám slov :-D protože ženská, jestli v tom katastru nejste, tak vlastníte asi tak nula, nula, prd a jinak se to dá lehce zjistit na netu. Mě teda strašně zaráží, že nevíte, jestli jste něčeho majitelka nebo ne :-D

minimálně by měla být spolumajitelka hypotéky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.22 17:12
@ontarova.stara píše:
K prvnimu vytucnenemu, to bych si zjistila a pak se podle toho zaridila.
K druhemu, ne, nemyslim, ale ja nejsem v situaci, kdy hledam s tremi detmi dobrmanem podnajem. Proste, at uz ti to zni jakkoliv necitlive, bude to tezke. Mimochodem mit v byte tri deti a dva psy je podle meho masakr i ve vlastnim.

Naštěstí je to jen váš pocit a váš názor. U nás je normální mít psa v bytě a mít děti. Hezký večer.

• Citovat
  • Upravit
7228
30.11.22 17:13
@Anonymní píše:
@welovefashion děkuji za podporu. Přesně tomuhle já věřím. Ne všichni se poserou ze dvou psů. Jeden invalidní leží, druhý mu pohlídá majetek. A děti už nejsou uřvaný miminka, ty jsou úplně bez problémů. Takže věřím v lepší zítřky.

držím palce ať se rychle něco najde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
@Anonymní píše:
Naštěstí je to jen váš pocit a váš názor. U nás je normální mít psa v bytě a mít děti. Hezký večer.

Evidentne nejen muj, ale i vetsiny pronajimatelu. Proste tri deti a dva psi budou pro vetsinu problem. Kdyby ne, mas ho uz zajisteny, tak se necerti.

Příspěvek upraven 30.11.22 v 17:14

• Citovat
  • Upravit
2518

Kdyz sis poridila psa za 30 tacu, proc jsi ho takhle zku…la? Dobrmani jsou skveli psi, ale rozhodne ne zbytecne agresivni/ostri. :roll:
Jinak ja ziram, mate spolu tri deti a ani nevi, kdo je napsany v katastru :lol:
A manzel se jiste taky zmenil ze dne na den, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
30.11.22 17:15
@welovefashion píše:
minimálně by měla být spolumajitelka hypotéky :-)

No jasný :-) pokud jsou manželé a kupovali to jako manželé, tak to budou mít SJM, nicméně to bych si teda zjistila co nejdříve, protože to jsou prachy, že jo. Nevím, jaký má byt hodnotu, ale docela mě zaráží, že někdo neví, jestli má třeba dva melouny nebo ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
30.11.22 17:15

...

Velmi těžce :-(

Zkusit zatajit.
Známý si dnes přebírá byt, kde nesmí být pes, má to i ve smlouvě, realiťák mu radil (jeho fenka je u jeho rodičů), že si jí má pak časem přivést a dělat jako že třeba už otec se o ní nemůže starat, že jí má jen na čas atd.

Každou chvíli čtu, cizinci ne, zvířata ne, nejlépe pro pár nebo jednu osobu. Kuřák snad nikde nevadí :-(

Držím palec :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.22 17:19

@Monik29 je to asi v každém kraji jinak. U nás by to snad takový problém být neměl. Tady mají děti a psy snad úplně všichni.
Nejvíc to zřejmě pobuřuje pražský. 🙂

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
30.11.22 17:21
@Monik29 píše:
Velmi těžce :-(

Zkusit zatajit.
Známý si dnes přebírá byt, kde nesmí být pes, má to i ve smlouvě, realiťák mu radil (jeho fenka je u jeho rodičů), že si jí má pak časem přivést a dělat jako že třeba už otec se o ní nemůže starat, že jí má jen na čas atd.

Každou chvíli čtu, cizinci ne, zvířata ne, nejlépe pro pár nebo jednu osobu. Kuřák snad nikde nevadí :-(

Držím palec :srdce:

Takhle, psa nemuzes realne nikomu zakazat, ale nemusis mu nasledne prodlouzit smlouvu :nevim:. A platit co rok provizi realitce a stehovat se, to nechces. Takze radeji hrat s otevrenou kartou.

• Citovat
  • Upravit
Janli
30.11.22 17:21
@Anonymní píše:
Naštěstí je to jen váš pocit a váš názor. U nás je normální mít psa v bytě a mít děti. Hezký večer.

Bohužel ne v pronajatým bytě. A že pes ohlídá majiteli majetek? :mrgreen: Jaký prosím tě? Byt mi nikdo neukradne a zbytek věcí v bytě je nájemníka. Zato mi pes solidně byt zničí. Hledej dům se zahradou, tam máš nějakou šanci. A dám ti radu….. pokus se nevystupovat tak arogantně jako tady, zvýší ti to šance!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.22 17:26

@Janli arogantní jste tu jen vy, zaprvé jsme si nepotykaly a za druhé, pokud máte nějaký těžký mindrák, běžte si to řešit pod jiné vlákno, u mě nejste vítána. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9243
30.11.22 17:28
@Anonymní píše:
@Monik29 je to asi v každém kraji jinak. U nás by to snad takový problém být neměl. Tady mají děti a psy snad úplně všichni.
Nejvíc to zřejmě pobuřuje pražský. 🙂

A na co se tu vlastne ptas?
U vas v pr delakove to problem neni, peněz mas dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.22 17:29
@Konnny píše:
A na co se tu vlastne ptas?
U vas v pr delakove to problem neni, peněz mas dost…

No po přečtení zjistíte, že jestli má někdo tuhle zkušenost ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí