Sama s dětmi a psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
1.12.22 11:33
@Anonymní píše:
Vystupuju arogantně z jednoho prostého důvodu. Rady typu dej psy pryč, to nejsou rady. Vyjadřovat se o ženě s dětmi jako o něčem prasivem, to není úplně normální. Ale aspoň vidím, jak je ta část lidí, žijící okolo Prahy nebo v Praze zlá a sobecká a já doufám, že tyhle moresy se nikdy nedostanou do menších krajů ve zbytku republiky.

ty mas nejaky mindrak z prazaku? :lol: ver nebo ne, kdo ti tu odpovida, tak bude z Prahy tak 1% :lol:… jak jsi na to prisla, ze tu jsou vsichni z Prahy? jsem tu o nekolik let dele nez ty, a fakt nevim, kdo z jake casti CR je… sorry, ale jestli takhle arogantne a odusevnele vystupujes i v realu… by me zajimalo, za co ti ten tvuj jednu vlepil (podotykam, ze ho neobhajuji, ale nektere zenske jsou takove hydry, ze jednou i tomu chlapovi uleti ruka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
1.12.22 11:35
@mado píše:
Přijde mi to ten včerejší troll, co to tu úspěšně zaplavuje nesmyslným textem. Žádná ženská středního věku nemůže být tak blboučká a neznalá základních životních realit, jako tady zakladatelka. To bude zase nudicí a prudicí puboš.

taky si myslim, obzvlast, kdyz se tu holedba, jake ma prijmy…a nevi, zda je vubec zapsana v katastru, tam prece je treba overeny podpis pri vkladu… o ostatnich nazorech ale prazak etc. nemluve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
1.12.22 14:39
@Anonymní píše:
Chtěla bych těm lidem, co mi radí, abych dala psy pryč jen vzkázat jedinou věc. Ne psy opravdu pryč nedám. Tohle může poradit člověk, co není pejskař a je to hodně špatná rada. Pes není věc, která, když se vám nehodí do krámu, tak ji prostě dáte pryč.
Celý svůj život mám psy. Když jsem bývala ještě mladá, měla jsem rovnou tři kousky, kteří u mě tak nějak zůstali a opravdu s nimi nikdo neměl problém.
Pes je živý tvor a ne hračka a je to citlivý tvor.
Nemám raději své psy než své děti. Ale své psy miluju a nejsem tip člověka, co si pořídí zvíře jen tak z plezíru. Řešení existují, ale nejsou tak snadné, jako když je člověk úplně sám.
Pokud hledám pronájem i se zvířaty, musím hledat takový, kde jsou zvířata vítána.
PS: za 15 minut jdu na prohlídku bytu i se psy. Nikomu ti psy nevadí. Tady mají totiž lidé srdce na pravém místě. Jediné, na čem jsme se dohodli že strachu z poničení nějaké komodyty, je vyšší kauce + 5000 navíc za čištění interiéru po tom, co si najdu jiné bydlení, nebo se situace nějak vyřeší. Čištění interiéru proto, že se o to nebudu chtít starat, až zmizíme do lepšího a chlupy jsou holt všude. Na to už je potřeba firma, která důkladně vyčistí detailně všechny koutky. Pokud si to tedy majitel neudělá nakonec sám, což je jeho vlastní věc a to už mi poté může být jedno.
Vystupuju arogantně z jednoho prostého důvodu. Rady typu dej psy pryč, to nejsou rady. Vyjadřovat se o ženě s dětmi jako o něčem prasivem, to není úplně normální. Ale aspoň vidím, jak je ta část lidí, žijící okolo Prahy nebo v Praze zlá a sobecká a já doufám, že tyhle moresy se nikdy nedostanou do menších krajů ve zbytku republiky.
Moje situace je vyřešena a to i přes to, že tady padaly takové urážky a ošklivé rady. Dokonce se vyřešila za jediný den, což je super a pro některé zřejmě nepochopitelné.
Všem přeji hezký den a hlavně jasnou mysl. A než někoho odsoudíte, zkuste se vzít do jeho role a pak, zamést si před vlastním prahem. Totiž nikdy nevíte, co v životě potká zrovna vás, ale ze zkušeností vím, že ten kdo druhé dokáže tvrdě soudit, bez špetky empatie, ten sám tvrdě narazí. :kytka:

Kdyz jsi takovy pejskar, muzes mi teda odpovedet, proc jsi si tak podelala povahu dobrmana, ktery je jinak skvelej pes? Protoze dobrmani fakt od prirody nejsou automaticky agresivni na vsechny kolem Tebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.12.22 15:23
@Anonymní píše:
Chtěla bych těm lidem, co mi radí, abych dala psy pryč jen vzkázat jedinou věc. Ne psy opravdu pryč nedám. Tohle může poradit člověk, co není pejskař a je to hodně špatná rada. Pes není věc, která, když se vám nehodí do krámu, tak ji prostě dáte pryč.
Celý svůj život mám psy. Když jsem bývala ještě mladá, měla jsem rovnou tři kousky, kteří u mě tak nějak zůstali a opravdu s nimi nikdo neměl problém.
Pes je živý tvor a ne hračka a je to citlivý tvor.
Nemám raději své psy než své děti. Ale své psy miluju a nejsem tip člověka, co si pořídí zvíře jen tak z plezíru. Řešení existují, ale nejsou tak snadné, jako když je člověk úplně sám.
Pokud hledám pronájem i se zvířaty, musím hledat takový, kde jsou zvířata vítána.
PS: za 15 minut jdu na prohlídku bytu i se psy. Nikomu ti psy nevadí. Tady mají totiž lidé srdce na pravém místě. Jediné, na čem jsme se dohodli že strachu z poničení nějaké komodyty, je vyšší kauce + 5000 navíc za čištění interiéru po tom, co si najdu jiné bydlení, nebo se situace nějak vyřeší. Čištění interiéru proto, že se o to nebudu chtít starat, až zmizíme do lepšího a chlupy jsou holt všude. Na to už je potřeba firma, která důkladně vyčistí detailně všechny koutky. Pokud si to tedy majitel neudělá nakonec sám, což je jeho vlastní věc a to už mi poté může být jedno.
Moje situace je vyřešena a to i přes to, že tady padaly takové urážky a ošklivé rady. Dokonce se vyřešila za jediný den, což je super a pro některé zřejmě nepochopitelné.
Všem přeji hezký den a hlavně jasnou mysl. A než někoho odsoudíte, zkuste se vzít do jeho role a pak, zamést si před vlastním prahem. Totiž nikdy nevíte, co v životě potká zrovna vás, ale ze zkušeností vím, že ten kdo druhé dokáže tvrdě soudit, bez špetky empatie, ten sám tvrdě narazí. :kytka:

Jsem z východních provincií, ne z Prahy. A vzhledem k tomu, že znám problém realitního trhu, nevěřím ti. Nikdo se u o ženě s dětmi nevyjadřoval jako o něčem prašivým, jen jsme si dovolili říct, že z hlediska realitního trhu jsi jedna z posledních skupin, kterým někdo svěří byt. To není urážka, jen konstatování holýho faktu. Prostě samoživitelka, tři děti a agresivní psy, to je velkej problém.

• Citovat
  • Upravit
633
1.12.22 16:05

Takže tobě strašně vadí, jak se tu uráží ženy s dětmi (i když tu o nich nikdo neřekl vůbec nic špatného ani urážlivého), ale sama skoro v každém příspěvku naprosto bezdůvodně nadáváš na to, jak jsou všichni Pražáci zlí a sobečtí? To je trochu ironie, nemyslíš? Nehledě na to, že lidí z Prahy tu bude minimum.

Chápu, že jsi (byla) ve složité situaci, ale ostatní se ti tu fakt snažili pomoct. Dobré i zlé lidi najdeš všude. A to, že víc dětí a domácí mazlíčci (sama mám kočky) jsou při hledání podnájmu komplikace (nejen v Praze, věř mi) je prostě fakt, za to se nemůžeš na nikoho zlobit. Že jsi tak rychle našla vyhovující bydlení je fajn a přeju ti to, měla jsi štěstí, většinou se to nestává. Snad už bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Auhagenn
1.12.22 16:28

,, Milá" zakladatelko, několik let jsem zažívala psychické i fyzické násilí a když jsem potřebovala při odchodu pomoc a poradit, tak by mě ani nenapadlo někomu takhle odpovídat. Si jako myslíš, že si jediná co tady na Emiminu odcházela od násilníka? Chtěla jsem ti poradit a dát nějaké rady, ale nemyslím si, že si člověk, kvůli kterému se vyplatí ztrácet čas. Chtělo by to trochu úcty k lidem co ti chtějí pomoc.

• Citovat
  • Upravit
1166
15.12.22 20:31
@markytka3 píše:
taky si myslim, obzvlast, kdyz se tu holedba, jake ma prijmy…a nevi, zda je vubec zapsana v katastru, tam prece je treba overeny podpis pri vkladu… o ostatnich nazorech ale prazak etc. nemluve :lol:

Souhlas, nemůže být tak mimo a nevědět, jestli kupovala byt spolu s partnerem nebo ne. To přece není jen tak - jednání s realitkou, notář, smlouvy… to u toho byla permanentně sjetá nebo jak?

Podle mě jí nejspíš doma nepatří ani kousek bytu, zato je na ni psaná půlka hypotéky - blbá varianta, protož pokud nechce ty peníze co už do toho lvožili vyhodit do luftu, bude muset tu svou část hypo platit dál, pokud to teda dobrovolně nebude platit manžel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí