Sama s dětmi a psy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
...
@Anonymní píše:
@Monik29 je to asi v každém kraji jinak. U nás by to snad takový problém být neměl. Tady mají děti a psy snad úplně všichni.
Nejvíc to zřejmě pobuřuje pražský. 🙂
No ano hledám byty v Praze nebo okolí, ale to neznamená, že tu lidi nemají spousty dětí a psů ![]()
Odkud jsi?
Když by to u vás neměl být problém, tak proč teda tato diskuze?
Jinak ještě v roce 2015 na mě lidi koukali, jak když mám lepru - mám 5 morčat, to dnes problém prakticky není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
...
@Janli píše:
Bohužel ne v pronajatým bytě. A že pes ohlídá majiteli majetek?Jaký prosím tě? Byt mi nikdo neukradne a zbytek věcí v bytě je nájemníka. Zato mi pes solidně byt zničí. Hledej dům se zahradou, tam máš nějakou šanci. A dám ti radu….. pokus se nevystupovat tak arogantně jako tady, zvýší ti to šance!
Po přečtení diskuze s tou arogatností absolutní souhlas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@ontarova.stara ne, myslím smlouva o užívání bytu ve společenství vlastníků. Ta je psána na něj. Byt na oba. Nevím přesně, nikdy jsem tohle nemusela řešit, ale tipuju, že v katastru jsme oba. Stejně neodejde. Proč by to dělal. Je schopný si sem někoho přivést a říkat s ledovým klidem, že půlka je jeho. Fakt si myslíte, že je ok tomuhle vystavovat děti? Jakože člověku po 10ti letech cvakne v bedně je fakt prima. Přeju zažít každému, kdo si myslí, že je to zábava.
To je divné. Já jsem ve Výboru svj a pokud jso vlastníci ova manželé, musime je vsude uvádět oba a treba i maily musíme posílat oběma, kazdemu zvlášť. Jaká smlouva?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@ontarova.stara bydlení jdu zítra omrknout a ještě tak stokrát se zeptat, jestli to fakt není problém. Zbytek začnu řešit hned, jak zmizíme, tak nebo tak by to bylo peklo. Umím si představit, jak bude zlý, když mu řeknu, že ho opouštíme. Ale říkat nic nebudu, prostě se vystehuju, až bude v práci a pak se s ním sejfu na neutrální půdě. Proč to nevím, to je absolutně jednoduché. Protože on má na starost smlouvy a tak a já mám na starost zase kasu. Takže platby jsou pres můj účet. Rozdělili jsme si ty povinnosti už z kraje. Takže domovní schůze já vůbec nechodím a ani už asi nezačnu. Dopisy z bytaku vše okolo jde přes něj, preze mě jdou jen prachy. Hodí mi na účet určitou částku a napůl platíme a to mám pod palcem zase já. Jak to bude od ledna je ve hvězdách. Ale řešit to opravdu začnu až zmizíme.
Prosím tě, jaké dopisy z „byťáku“? Ten byt je ve vašem vlastnictví, ne?
- Citovat
- Upravit
@welovefashion píše:
zkus si pronajmout dům, ale zkus hledat i byt, nevím odkud jsi, ale my se psama problém nemáme, jen se 3 dětma už by ses k nám neposkládala, věřím, že pokud máš příjem, můžeš narazit na pronajímatele milovníka psů, ne každý je tak prudérní…a za mě větší peklo jsou kočky, jedna nám v pronajatém bytě oškrábala trámy a kompletně seškrábala pohovkuA nos s sebou klidně pracovní smlouvu a výplatní pásky, to udělá dojem
Jo, já pronajala byt 2× nájemníkům s kočkou. V jednom bytě kočka doskrabala interiérové dveře, dělala si z nich zřejmě skrabadlo.
V druhém případě byly kočky dvě a až k nám domů přijel majitel bytu, co bydlel hned pod tím naším, že nemůže po nočních stěnách spát, že si tam ty kočky kouleji po podlaze kuličku či co.
Tak jsrm musela s najemnici dělat poradky.
Teď pronajimam jednu garsonku a volala mi zajemkyne, a že má kočku- prý norskou lesni,13let a ze je „hodna“. Tak jsem ji řekla, jaké mám spatne zkusenosti s kočkami a že jediné s kauci 25tis.Kc.Tak z toho vycouvala. Její přesvědčení jak má hodnou kočku dostávalo při tak velké kauci už trhliny.
- Citovat
- Upravit
Byt tezko, ale co domek se zahradou? Nekde pronajimaji bytovou jednotku, kdyz je dvougeneracni barak. Akorat agresivni pes by byl asi problem i pro majitele domu.
Jedine reseni je asi bohuzel se pejsku vzdat, najit jim nove majitele, pokud nemas zname, kteri ti poskytnou bydleni i s nimi. Jine reseni neni. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kocourGarfield píše:
Dcera ted hledala pronájem, malý pes, žádné děti a rozhodně si vybírat nemohla. Pro většinu byl problém i malý pes. Zájemců hodně, nebyl problém si vybrat.Jinak dobrman je úžasný pes a tedy neagresivní.![]()
Jednou nám joksir od nájemníka okousal botník.
Pak měla jedna najemnice zakrslyho králíka, o tom mi nic ani neříkala, jenom až jsme ji konečně dostali z bytu, který nechtěla opustit a ani neplatila, tak botky všude po celém bytě, za linkou, a botník v předsíni obrany kolem dokola a už nepoužitelný. Měla 8letou dceru.
Od té doby když mi volá zajemkyne o pronajem že samozivitelka a ještě třeba s malým pejskem, tak mi naskočí kopřivka a nebrat ani náhodou.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jednou nám joksir od nájemníka okousal botník.Pak měla jedna najemnice zakrslyho králíka, o tom mi nic ani neříkala, jenom až jsme ji konečně dostali z bytu, který nechtěla opustit a ani neplatila, tak botky všude po celém bytě, za linkou, a botník v předsíni obrany kolem dokola a už nepoužitelný. Měla 8letou dceru.
Od té doby když mi volá zajemkyne o pronajem že samozivitelka a ještě třeba s malým pejskem, tak mi naskočí kopřivka a nebrat ani náhodou.
Chápu to a respektuji. Nakonec sehnali. Psa mají s námi ve střídavé péči
.
Aby tam nebyl nikdy sám a vím, že opravdu doma nic neničí, neštěká. Ale chápu pronajímatele že upřednostní zájemce bez zvířat.
- Citovat
- Upravit
@Platanka
Jakože ženy s dětmi jsou prašivé? To jsem do teď naštěstí netušila. Díky za nový obzor. ![]()
- Citovat
- Upravit
Chtěla bych těm lidem, co mi radí, abych dala psy pryč jen vzkázat jedinou věc. Ne psy opravdu pryč nedám. Tohle může poradit člověk, co není pejskař a je to hodně špatná rada. Pes není věc, která, když se vám nehodí do krámu, tak ji prostě dáte pryč.
Celý svůj život mám psy. Když jsem bývala ještě mladá, měla jsem rovnou tři kousky, kteří u mě tak nějak zůstali a opravdu s nimi nikdo neměl problém.
Pes je živý tvor a ne hračka a je to citlivý tvor.
Nemám raději své psy než své děti. Ale své psy miluju a nejsem tip člověka, co si pořídí zvíře jen tak z plezíru. Řešení existují, ale nejsou tak snadné, jako když je člověk úplně sám.
Pokud hledám pronájem i se zvířaty, musím hledat takový, kde jsou zvířata vítána.
PS: za 15 minut jdu na prohlídku bytu i se psy. Nikomu ti psy nevadí. Tady mají totiž lidé srdce na pravém místě. Jediné, na čem jsme se dohodli že strachu z poničení nějaké komodyty, je vyšší kauce + 5000 navíc za čištění interiéru po tom, co si najdu jiné bydlení, nebo se situace nějak vyřeší. Čištění interiéru proto, že se o to nebudu chtít starat, až zmizíme do lepšího a chlupy jsou holt všude. Na to už je potřeba firma, která důkladně vyčistí detailně všechny koutky. Pokud si to tedy majitel neudělá nakonec sám, což je jeho vlastní věc a to už mi poté může být jedno.
Vystupuju arogantně z jednoho prostého důvodu. Rady typu dej psy pryč, to nejsou rady. Vyjadřovat se o ženě s dětmi jako o něčem prasivem, to není úplně normální. Ale aspoň vidím, jak je ta část lidí, žijící okolo Prahy nebo v Praze zlá a sobecká a já doufám, že tyhle moresy se nikdy nedostanou do menších krajů ve zbytku republiky.
Moje situace je vyřešena a to i přes to, že tady padaly takové urážky a ošklivé rady. Dokonce se vyřešila za jediný den, což je super a pro některé zřejmě nepochopitelné.
Všem přeji hezký den a hlavně jasnou mysl. A než někoho odsoudíte, zkuste se vzít do jeho role a pak, zamést si před vlastním prahem. Totiž nikdy nevíte, co v životě potká zrovna vás, ale ze zkušeností vím, že ten kdo druhé dokáže tvrdě soudit, bez špetky empatie, ten sám tvrdě narazí. ![]()
- Citovat
- Upravit
Hele a co jsou to ty " dopisy z bytaku" a „smlouva o uzivani bytu“? Me tve texty lehce zavani trollenim, i dalsi veci..nevis vubec zda ti patri pul bytu apod.
Jinak ja jsem prazak minimalne uz ctvrta generace a vim, ze tu ziji hodni i hajzlove, tak jako i mimo Prahu. Tak nepausalizuj.
Po pronajmech bytu je tu poptavka logicky vetsi nez v Horni Dolni, vybirat si najemnika neni zloba a sobectvi, to jen ty mas rychle a zle soudy.
Mmch kamaradky dcery ted sly s partnery do novych pronajmu, jedna ma male dite a druha rovnez batole a maleho psa. Problém nebyl.
A najdi si vyznam slova komodita.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Chtěla bych těm lidem, co mi radí, abych dala psy pryč jen vzkázat jedinou věc. Ne psy opravdu pryč nedám. Tohle může poradit člověk, co není pejskař a je to hodně špatná rada. Pes není věc, která, když se vám nehodí do krámu, tak ji prostě dáte pryč.
Celý svůj život mám psy. Když jsem bývala ještě mladá, měla jsem rovnou tři kousky, kteří u mě tak nějak zůstali a opravdu s nimi nikdo neměl problém.
Nemám raději své psy než své děti. Ale své psy miluju a nejsem tip člověka, co si pořídí zvíře jen tak z plezíru. Řešení existují, ale nejsou tak snadné, jako když je člověk úplně sám.
Pokud hledám pronájem i se zvířaty, musím hledat takový, kde jsou zvířata vítána.
PS: za 15 minut jdu na prohlídku bytu i se psy. Nikomu ti psy nevadí. Tady mají totiž lidé srdce na pravém místě. Jediné, na čem jsme se dohodli že strachu z poničení nějaké komodyty, je vyšší kauce + 5000 navíc za čištění interiéru po tom, co si najdu jiné bydlení, nebo se situace nějak vyřeší. Čištění interiéru proto, že se o to nebudu chtít starat, až zmizíme do lepšího a chlupy jsou holt všude. Na to už je potřeba firma, která důkladně vyčistí detailně všechny koutky. Pokud si to tedy majitel neudělá nakonec sám, což je jeho vlastní věc a to už mi poté může být jedno.
Vystupuju arogantně z jednoho prostého důvodu. Rady typu dej psy pryč, to nejsou rady. Vyjadřovat se o ženě s dětmi jako o něčem prasivem, to není úplně normální. Ale aspoň vidím, jak je ta část lidí, žijící okolo Prahy nebo v Praze zlá a sobecká a já doufám, že tyhle moresy se nikdy nedostanou do menších krajů ve zbytku republiky.
Moje situace je vyřešena a to i přes to, že tady padaly takové urážky a ošklivé rady. Dokonce se vyřešila za jediný den, což je super a pro některé zřejmě nepochopitelné.
Všem přeji hezký den a hlavně jasnou mysl. A než někoho odsoudíte, zkuste se vzít do jeho role a pak, zamést si před vlastním prahem. Totiž nikdy nevíte, co v životě potká zrovna vás, ale ze zkušeností vím, že ten kdo druhé dokáže tvrdě soudit, bez špetky empatie, ten sám tvrdě narazí.
Pro jistotu cituji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přijde mi to ten včerejší troll, co to tu úspěšně zaplavuje nesmyslným textem. Žádná ženská středního věku nemůže být tak blboučká a neznalá základních životních realit, jako tady zakladatelka. To bude zase nudicí a prudicí puboš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
...
@Anonymní píše:
Všem přeji hezký den a hlavně jasnou mysl. A než někoho odsoudíte, zkuste se vzít do jeho role a pak, zamést si před vlastním prahem. Totiž nikdy nevíte, co v životě potká zrovna vás, ale ze zkušeností vím, že ten kdo druhé dokáže tvrdě soudit, bez špetky empatie, ten sám tvrdě narazí.
Možná by si měla zklidnit hormon s těma nadávkama na Pražáky, já jsem rodilá Pražačka, moje matka i otec také, moje babi byla též, druhá babi tu žila od 15 let, dědové někdy po 20-tém roce, prababička a praděda tu žili také, dokonce praprababička…
Ano pro někoho jsi prašivá, představ si, já když hledala před 5, 6 lety, tak říct že mám ID a 5 morčat, koukali na mě, jak když mám lepru! Dokonce jsem syšela: To né, to je slušnej barák! ![]()
To je holt život, majitel si může vybírat a že si teď opravdu může vybírat!
Známý spal 2 měsíce v autě, měsíc u bratra na matraci v 1plus 1. Jeho fenka je u rodičů, teprve teď našel, ale ne v Pha, protože ceny jsou mazec, ale u Nymburka, blíž dětem…
Jeho byt stál 14 000kč a 700kč el. Teď chtějí 19 700kč a 3500kč poplatky, takže na to většina prostě nemá. Když je byt levný, stojí se tam fronta - doslovně a majitel si vybírá!
Ale pokud je to u vás tak super, tak nevím, proč to tu řešíš, to se o tebe určitě všichni poperou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Platanka píše:
Samozivitelka s třemi dětmi a dvěma psy? To je bez šance.
tady je zase nekdo chytry
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit