Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jedu letos s 3 vnoučaty k moři do Španělska, já jako třetí osoba musím mít povolení od rodičů, nevím však jestli mi stačí ověření podpisů na obecným úřadě, nebo u notáře. Nemá stim někdo prosím skušenosti ![]()
Dobrý den,
rád bych vás poprosil o nějaká doporučení kde hledat nabídky na dovolenou (cca 20-30 tis.) pro jednoho dospělého a dvě malé děti k moři letecky. Zatím to všude vypadá, že za jedno dítě musím zaplatit jako dospělého. Děkuju za případné rady.
Díky M. Kučera
Je čas zarezervovat apartmán u moře. Rezervovat jej jen pro sebe (50) a 10 letou dceru jako minule, nebo je se tu dá domluvit s nějakou maminkou s cca 10 letou dcerou a vzít větší apartmán? A co se potkat na stejném místě? Holka by byla nadšená z kamarádky stejného věku.
Když to tady čtu, mohly by se tu pořádat nějaké oficiální zájezdy k moři jen pro maminky s dětmi:) myslím že by byl o to celkem slušný zájem:) když by byl zajištěn určitý servis.
Já bych letos uvitala parťáky k moři. Děti 2 holky 9 a 7 let a kluk 6 let. Chorvatsko na 2t. Děti slušné vychovaný a roztomilý
já taky! ![]()
@KučeraM> mám stejnou zkušenost. Cestovky mají zájezdy nastavené na dva dospělé a dítě zdarma. Když bys chtěl samostatně letenky, tak od dvou let platíš za dítě skoro to samé co za dospělé.
Každý rok si proletím nabídky cestovek a ceny jsou na 2-3 násobku nákladů, když jedeme po vlastní ose.
Ahoj, jóóó, dvě nezlobivé holky a kluk - dcera by byla nadšená
. Trochu jiná dovča než ta s tátou, který se sice snaží co může, ale na ty správné klukoviny a holčičiny už je trochu obstarožní. Máme s dcerou oblíbené místo v Chorvatsku. Mělké moře, tiché, prázdné pláže, borovice. Dva týdny v srpnu.