Samí kluci, chybí mi dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
981
14.6.20 20:46

Ja jsem ze tří holek. Přítel že 4 kluků.. u nich v rodině se rodí jen kluci.. tak se doufalo (teda jen ženský samozřejmě) že my budeme mít konečně tu holčičku… No máme kluka :mrgreen: a vůbec mi to nevadí. Jsem ráda za je zdravy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
14.6.20 21:09

@ka2ka :mrgreen:, tchýně kecy že chudáček manžel bude jen vydělávat na pleny ale třeba se to ještě vyřeší samo :jazyk: A když zjistila že holka tak najednou obrat :jazyk:

Ale jo je to jiné, vlastně úplně jiné. U kluků je vše mnohem jednodušší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.6.20 22:17
@Anonymní píše:
Holky, jak se mám vyrovnat s tím, že máme jen syny? Ano jsem neskonale šťastná, že mám dva zdravé syny, ale prostě mi hodně chybí ta dcerka. Ano, můžeme se pokusit o třetí, ale co když to bude zase kluk? Bojím se, že se psychicky složím… Ale zase nezkusit to, to si budh vyčítat do konce života…

Proč se složit? Kluci jsou super.. Čekám třetího a je to paráda.. Hlavně, ať je mrne zdrave, ne? V čem je holka víc než kluk? Nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.6.20 22:20
@martina.se píše:
Proč se složit? Kluci jsou super.. Čekám třetího a je to paráda.. Hlavně, ať je mrne zdrave, ne? V čem je holka víc než kluk? Nechápu :think:

Znám i jednu holku, co asi do 17 byla holka a teď je kluk. A její rodičové asi taky jásali, že mají konečně holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.6.20 22:34
@Russet píše:
Znám i jednu holku, co asi do 17 byla holka a teď je kluk. A její rodičové asi taky jásali, že mají konečně holčičku.

Jasne, i toto je možnost.. Já si ale vždy vybavím známou, co chtěla kluka, když zjistila, že bude holka, mluvila o ní fakt ošklivě.. Pak se mala narodila o dost dopředu a s velkými komplikacemi, málem nepřežila a teprve tehdy ji došlo, jak hnusně se o ní vyjadřovala atd.. Teď si to vyčítá, že za to může.. Masakr.. Za mě je to fuk, ať je zdravé.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
15.6.20 05:58
@Anonymní píše:
Holky, jak se mám vyrovnat s tím, že máme jen syny? Ano jsem neskonale šťastná, že mám dva zdravé syny, ale prostě mi hodně chybí ta dcerka. Ano, můžeme se pokusit o třetí, ale co když to bude zase kluk? Bojím se, že se psychicky složím… Ale zase nezkusit to, to si budh vyčítat do konce života…

Někomu zkrátka není souzeno. My to máme naopak. Samý holky. Moje máma 3 holky, nejstarší sestra 2, mladší 1 a já teď čekám 2 holku. Přítel má 4 dcery z předešlého manželství a 5 u mě v bříšku. Jeden jediný vytoužený syn dala moje mamka tátovi a z toho se vyklubal nemakacenka, fetak a blazen. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42481
15.6.20 06:26
@Pudloslava píše:
Po pár letech to člověj úplně pustí z hlavy. Cingrlátka, co jsem už nechtěla, jsem dala neteři a když mám někdy touhu zaplétat vlasy, půjčím si dceru nějaké kamarádky - obvykle jsou rády, protože samy toho už mají plné zuby.

A to je krásný, zdravý přístup :potlesk: :srdce: Mně se o těch věčných copánkách a culičkách kolikrát i zdálo, člověk na to musel mít vždy časovou rezervu :mrgreen: Obzvlášť u tak dlouhých a hustých vlasů, jako mají moje dcery :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.6.20 06:32

@Betty MacDonald
Pořád lepší husté než chmýří. Na tom drží sponky a gumičky 5 minut. Jedni v okolí mají holčičku. Chce nosit růžovou. Někdy si chce nalakovat nehty. Ale venku je po chvilce jak rorejs. Šaty na půl žerdi, vlasy rozbrabčené, nehty odřené, jak hrabe holýma rukama v písku. A z blízka vidíš, že ústní hygiena skoro 6 asi nula. Hnědé pahýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
15.6.20 07:21

@Kriss Tina moje tchyně to má úplně stejně :-) tolik chtěla holčičku, až mi to pomalu znechutila a jsem šťastná, že čekáme dalšího kluka. Přesně řečeno je minto úplně jedno, co to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.20 08:22

Holky děkuji moc za vsechny nazory. Ja jswm proste furt z toho hodne smutná, obcas me zo prepadne a poplacu si… Pak si rikam jaka jsem pitoma, ze mam byt rada za dva zdrave kluky…ja vim a taky jsem za ne vdecna a moc dekuji ❤️️ jen mi proste ta dcera chybi a bojim se ze chybet bude cely zivot… Tak jsem se právě snazila zamyslet nad tim, prov mi vlastne chybi a zda se da nejak proste zit a cely zivot se tim neužírat.

• Citovat
  • Upravit
22585
15.6.20 08:37
@Anonymní píše:
Holky děkuji moc za vsechny nazory. Ja jswm proste furt z toho hodne smutná, obcas me zo prepadne a poplacu si… Pak si rikam jaka jsem pitoma, ze mam byt rada za dva zdrave kluky…ja vim a taky jsem za ne vdecna a moc dekuji ❤️️ jen mi proste ta dcera chybi a bojim se ze chybet bude cely zivot… Tak jsem se právě snazila zamyslet nad tim, prov mi vlastne chybi a zda se da nejak proste zit a cely zivot se tim neužírat.

A k jakému závěru jsi nakonec došla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
15.6.20 08:44

Já měla prvně 4 kluky, no a když už jsem si myslela že mít holku nebudu tak přišel nový manžel a mám 2 holky, a 3 čekám. Ale moje naivní představa že budu holky strojit do šatiček a česat copánky, vzala rychle za svý. Jsou větší čuňátka než kluci, vlasy si stříhají samy, jak byl nouzový stav tak tak si v nestřežené chvilce ostříhali ofiny, hádají se, pořád kvílí, opakují pořád věty, mám hlad, mám žízeň, já se nudím, už tam budem? Tak fakt nevím co je lepší, s klukama to bylo víc v klidu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42481
15.6.20 09:33
@mamule42 píše:
Já měla prvně 4 kluky, no a když už jsem si myslela že mít holku nebudu tak přišel nový manžel a mám 2 holky, a 3 čekám. Ale moje naivní představa že budu holky strojit do šatiček a česat copánky, vzala rychle za svý. Jsou větší čuňátka než kluci, vlasy si stříhají samy, jak byl nouzový stav tak tak si v nestřežené chvilce ostříhali ofiny, hádají se, pořád kvílí, opakují pořád věty, mám hlad, mám žízeň, já se nudím, už tam budem? Tak fakt nevím co je lepší, s klukama to bylo víc v klidu. :think:

Taky si myslím, že maminky synů si ta děvčátka moc idealizují :mrgreen: Jsou to hlavně pořád malé děti, a nezáleží na pohlaví, spíš na povaze. :mavam: Jsi dobrá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.20 12:30
@Nastys píše:
A k jakému závěru jsi nakonec došla? :)

No… Rozhodla jsem se, že přerušíme snažení o třetí mimi až dokud si nezvyknu na představu třech kluků. Takže třeba za pár let, až kluci trochu povyrostou, pokud pak budu chtít mimi (a bude mi jedno co), tak pak bych do toho šla. Uvidíme no, jak to nakonec pro nás Osud přichystal 😀 🙈 ja mam vzdycky nejake predstavy a plany a nakomec je zo vzdy vse uplne jinak 🙈 ❤️️🍀

• Citovat
  • Upravit
42481
15.6.20 12:34
@Anonymní píše:
No… Rozhodla jsem se, že přerušíme snažení o třetí mimi až dokud si nezvyknu na představu třech kluků. Takže třeba za pár let, až kluci trochu povyrostou, pokud pak budu chtít mimi (a bude mi jedno co), tak pak bych do toho šla. Uvidíme no, jak to nakonec pro nás Osud přichystal 😀 🙈 ja mam vzdycky nejake predstavy a plany a nakomec je zo vzdy vse uplne jinak 🙈 ❤️️🍀

To je ale život, no, vždycky přichystá něco mimo plán :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky