Samí kluci, chybí mi dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
14.6.20 19:58

Po pár letech to člověj úplně pustí z hlavy. Cingrlátka, co jsem už nechtěla, jsem dala neteři a když mám někdy touhu zaplétat vlasy, půjčím si dceru nějaké kamarádky - obvykle jsou rády, protože samy toho už mají plné zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
14.6.20 19:59
@Anonymní píše:
Tak já to mám naopak.Mam 2 holčičky a moc bych chtěla kluka. Snažíme se.

Synovec má už s ženou 4 holky. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.6.20 19:59
@Kriss Tina píše:
@Markéta80 ani u te vnucky se nemusi dockat :D ale zas od 3 dětí je sance vyssi :mrgreen: chudak moje tchyne, ta by tak zdobila holcicku a ma 2 syny a 2 vnuky :lol:

che, moje tychne ma 9 vnoucat a z toho 8 kluku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
14.6.20 20:01

Mám kluka /7/ a dceru /1/ a víš co? Je to úplně jedno, aspoň já to tak cítím… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
14.6.20 20:01
@Anonymní píše:
Jo a ten postup srovnání se s tím: Nejdřív jsem si dovolila být smutná z představy, že holku nevychovám. Vykšlat se na všechny „hlavně když je to zdravý“ a „je to rouhání a spol“. Prd. Prostě něco jsem si přála, nevyšlo to, tak holt zažívám ztrátu a jsem smutná.

A je to tak naprosto a totálně cajk.

teprve potom, když jsem tohle v sobě nechala zaznít a zasmutnit, po nějakém čase, jsem si mohla říct „no co, prostě to tak je, tak z toho vyždímu to nejlepší.“ Jako třeba být dobrou mámou bezva klukům, že jo. A být vděčná bez červíčka v duši za to, že tu jsou, že jsou zdraví, za každé nové ráno, kdy jsme spolu.

Třeba budeš mít fajn snachy.. Co ti nahradí dcery.. Nebo aspoň vnoučata, když už nic ;) mám jednu dceru, a čekám druhý dítě.. Přála bych si kluka, když už vysnenou princeznu mám :lol:.. No, když se nezadari, nevadí, zklamaná nebudu :) jinak moje máma má 4 vnoučata, a všechno holky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26256
14.6.20 20:08

@Tarjei Takhle podobne to ma jedna kamaradka. Dva kluci, chteli holku a bum, holka, ale bohuzel pro ne ne takova, jakou si prali - ma postizeni. Kdyz do me nekdo huci, ze bychom meli mit holku, tak rikam, ze nez postizenou, radeji tech kluku pet… Ale ja po holce nikterak neprahnu. A i kdyby, dopadla bych jako strejda - chteli holku a mam tri bratranky :)

Zakladatelko. Bracha ma dve holky a strasne si pral pokazde syna. No neskryval po UTZ zklamani a porad o tom synovi mluvi, ale vic deti mit nebudou. Nekdo to v sobe ma asi dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.20 20:10

@mackA159 tak že budu mít fajn snachy, to pevně doufám :D Ale teda nakonec budu mít aj i tu holku, do čtvrt roku je tu. Takže snad jednou budu mít i fajn zetě… Pokud to děcka teda nevezmou nějak víc originálně :).

Ale bylo dost důležitý se před tímhle zjištěním dostat do stavu plné pohody s faktem, že třeba vůbec nebude třetí dítě a když jo, tak kluk. Jako když to má někdo hozený tak, že je mu to od prvopočátku jedno, tak je to ideál - a když ne, tak je třeba na sobě v tom udělat kousek práce. Neb očekávání jest matkou zklamání, že… :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.20 20:10

Já to mám trochu jinak. Mám dva syny, přála jsem si je a jsem za ně šťastná. Plánujeme s druhým mužem ještě společné dítě a opravdu mě otravují kecy okolí, „tak hlavně, aby to byla holka“. :zed: Já si přeju zdravé dítě a za třetího kluka budu šťastná. Vůbec nechápu, proč bych měla chtít konkrétní pohlaví, nechtěla bych si vybrat. Každé dítě je originál, každý syn je naprosto jiný..Synové jsou super, hodně se vším pomůžou a co je to proti nějakýmu česání vlásků a strojení do růžové…

• Citovat
  • Upravit
25897
14.6.20 20:14
@kve-tinka píše:
Mám kluka /7/ a dceru /1/ a víš co? Je to úplně jedno, aspoň já to tak cítím… ;)

:mrgreen: ale ty to nemůžeš pochopit, máš obojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
14.6.20 20:15

@LindaPraha ja chtela tri a bylo mi fuk, co to bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
14.6.20 20:17

Taky mam dva kluky. Vědomě a cíleně jsem se s tim srovnavala, neustale jsem si rikala, jake to ma vyhody, jak je to super, hlavně, že jsou zdraví… A pak přišla touha po třetím dítěti. Napřed jsem si myslela, že je to jen proto, že chci tu holku. Ale když jsem dospěla do stádia, že jsem si libovala v myšlenkách na 3 kluky, fakt jsem se těšila na tu smečku, tak teprve v tu chvíli jsme se o to třetí začali pokoušet. Protože touha po určitém pohlaví je snad ten nejblbejsi důvod, proč mít dítě. No a nakonec máme holku a já se stále nemůžu rozhodnout, jestli je to super nebo by byli lepší ti 3 kluci. Jo, jsem strašně ráda, že mám holku, že si to mateřství užiju i z té druhé strany, opravdu z toho mám hroznou radost, cítím totální pocit naplnění. Ale pořád občas myslím na to, že nemám ty 3 kluky, tu bezva partu do nepohody. Takže myslím, že i kdybychom měli třetího kluka, snad bych nějak nestradala, ale kdo ví. Každopádně chci tím říct, že pokud chcete třetí dítě, hůř a na to. Pokud chcete třetí pokus o holku, dobře si to rozmyslete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.20 20:18

Rozhodně bych si neporizovala treti jen proto, abych mela holcicku. I kdyz u me ta touha taky byla obrovska, tajze te opravdu chapu… Do tretiho jsme sli s tim, ze to tutove bude treti kluk. Ze holky prostě neumime. Ani jsem nechtela vedet pohlaví. Nakonec jsem tesne pred ultrazvukem vymekla, a pohlavi jsme si rict nechali. Pry holcicka. Obrecela jsem to jako mala jeste na kresle. Termin mam za tyden, a porad tomu nevěřím, dokud ji neuvidim. Pred okolim pohlavi tajime, i tak jsou ty reci, zda to bude konecne holka, velmi protivne. Clovek se musi obrnit a byt fakt silny hned ze zacatku, přesvědčit sam sebe…u me nejvic pomohli kluci, jsou uz starsi a moc by si prali brachu. Takže okoli vetsinou setru tim, ze kluci chteji brachu a my hlavne zdrave miminko. Ale u srdce me hreje, ze se snad kona holcicka…( Kluci jsou smíření s tim, ze bracha vyjit nemusi…)
Anonym, nechci bYt poznána

• Citovat
  • Upravit
27681
14.6.20 20:20
@Kriss Tina píše:
@Markéta80 ani u te vnucky se nemusi dockat :D ale zas od 3 dětí je sance vyssi :mrgreen: chudak moje tchyne, ta by tak zdobila holcicku a ma 2 syny a 2 vnuky :lol:

moje tchýně byla dokonce uražená že druhý je taky kluk, protože ona přeci chtěla holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
14.6.20 20:23
@divine woman píše: :mrgreen: ale ty to nemůžeš pochopit, máš obojí.

asi ano :mrgreen: děsím se jak vysvětlování erekce, tak menstruace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
14.6.20 20:28

Jsem si vzpomněla na klan Trojanů. Dva bráchové, jeden má dva a druhý čtyři syny. V některých rodinách prostě holky nejdou. :mrgreen: Znám takových rodin víc, takové rodové „prokletí“. Taky mám kamaráda, ten je ze 3 bratrů a dohromady mají 8 dcer, ani jednoho kluka. Však to že to člověk neovlivní je na tom to krásný. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí