Samí kluci, chybí mi dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
15.6.20 12:35
@kve-tinka píše:
Mám kluka /7/ a dceru /1/ a víš co? Je to úplně jedno, aspoň já to tak cítím… ;)

Tak to se povedlo :potlesk: Umírám hlady. Já mám doma deset řízků a nejím je a víš co, je to úplně jedno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
15.6.20 12:36
@Pudloslava píše:
Po pár letech to člověj úplně pustí z hlavy. Cingrlátka, co jsem už nechtěla, jsem dala neteři a když mám někdy touhu zaplétat vlasy, půjčím si dceru nějaké kamarádky - obvykle jsou rády, protože samy toho už mají plné zuby.

Ach jo, kéž by to bylo o růžové a culíkach :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
15.6.20 12:43
@Anonymní píše:
Holky děkuji moc za vsechny nazory. Ja jswm proste furt z toho hodne smutná, obcas me zo prepadne a poplacu si… Pak si rikam jaka jsem pitoma, ze mam byt rada za dva zdrave kluky…ja vim a taky jsem za ne vdecna a moc dekuji ❤️️ jen mi proste ta dcera chybi a bojim se ze chybet bude cely zivot… Tak jsem se právě snazila zamyslet nad tim, prov mi vlastne chybi a zda se da nejak proste zit a cely zivot se tim neužírat.

Mně pomohlo reálně si srovnat, co konkrétně mi bude chybět a jak to nahradím. Jaké výhody jsou mít chlapce. Plus teď s koranavirem mi došlo, že kdoví, co bude za 30 let (cestování, finanční krize, bytová situace).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
15.6.20 12:51

Ja mela dva kluky a bylo to super, tak jsem to i chtela, ale pak to nejak hlodalo, ze by treba treti dite bylo super. Jo, chtela jsem holku, ale od chvile, co jsme se zacali snazit (teda moc casu to nakonec nebylo :mrgreen: ) jsem se pripravovala na to, ze to muze byt zase kluk. Bez toho bych do tretiho nesla. Riskovat tretiho kluka, kdyz vim, ze bych se s tim nesrovnala, to bych nedelala.
My teda mame treti holku. Ale porad jsem do sebe hucela, ze to s holkama stejne neumim. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42489
15.6.20 13:36

@Lenka_Hal Taky nemám tolik dětí jen kvůli touze po určitém pohlaví, ale proto, že jsem chtěla víc dětí, než dvě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
15.6.20 14:45
@pomme píše:
Jsem si vzpomněla na klan Trojanů. Dva bráchové, jeden má dva a druhý čtyři syny. V některých rodinách prostě holky nejdou. :mrgreen: Znám takových rodin víc, takové rodové „prokletí“. Taky mám kamaráda, ten je ze 3 bratrů a dohromady mají 8 dcer, ani jednoho kluka. Však to že to člověk neovlivní je na tom to krásný. :lol:

Taky máme v okolí. 4 bratranci, dohromady 10 kluků. Prostě holky neumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.6.20 19:37
@Anonymní píše:
No… Rozhodla jsem se, že přerušíme snažení o třetí mimi až dokud si nezvyknu na představu třech kluků. Takže třeba za pár let, až kluci trochu povyrostou, pokud pak budu chtít mimi (a bude mi jedno co), tak pak bych do toho šla. Uvidíme no, jak to nakonec pro nás Osud přichystal 😀 🙈 ja mam vzdycky nejake predstavy a plany a nakomec je zo vzdy vse uplne jinak 🙈 ❤️️🍀

Myslím, že to je rozumné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
15.6.20 23:05
@Bubla Bůčková píše:
Ach jo, kéž by to bylo o růžové a culíkach :nevim:

A o čem to je, že budeš jenom tchyně a budeš mít horší přístup k vnoučatům? Nebo že tě ve stáří vrazí synové do důchoďáku? Zdá se mi předčasné se tím stresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
15.6.20 23:14
@Pudloslava píše:
A o čem to je, že budeš jenom tchyně a budeš mít horší přístup k vnoučatům? Nebo že tě ve stáří vrazí synové do důchoďáku? Zdá se mi předčasné se tím stresovat.

Ano ten vztah se synem od puberty. To, že doma nemáme barbinu, nic růžového a sponky, to jde úplně mimo mě. Ale já už srovnána jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
16.6.20 09:50

A kolik ti je roku? Třeba máš ještě dostatek času na to, aby sis to pořádně rozmyslela. Třeba kluci trochu odrostou a ty zase začneš toužit po třetím dítěti celkové a ne po dceři. Co myslíš? Jestli ti klepe 40, tak bych zatím do toho nešla, když myslíš, že by tě kluk psychicky složil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.20 11:54

Také mi chybí dcera. Mám dva kluky a vím, že už další nebude. Ovšem vyrovnaná s tím nejsem, jelikož kluci jsou po IVF a ještě jedno embryo zbylo. A já si pořád říkám, že tam ta holčička možná je. Bohužel mi bude 42 a tak další těhotenství nepřichází v úhavu. Často si říkám, že jsem si při druhém transferu měla dát obě embrya. :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.20 12:45
@Mallorka píše:
A kolik ti je roku? Třeba máš ještě dostatek času na to, aby sis to pořádně rozmyslela. Třeba kluci trochu odrostou a ty zase začneš toužit po třetím dítěti celkové a ne po dceři. Co myslíš? Jestli ti klepe 40, tak bych zatím do toho nešla, když myslíš, že by tě kluk psychicky složil.

Mě teď bude za pár dní 28 😀 takže jsem si rikala, ze mas pravdu, ze bych to nechala třeba na tech 32/33 což je za 4 roky, ze bych to rozsekla pak a ted ze si budu uzivat kluky. Zas na druhou stranu si rikam, aby pak zo treti dite nebylo odstrcene, protoze kluci jsou o rok a jsou fakt takova nerozlucna dvojka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.20 12:57
@Anonymní píše:
Také mi chybí dcera. Mám dva kluky a vím, že už další nebude. Ovšem vyrovnaná s tím nejsem, jelikož kluci jsou po IVF a ještě jedno embryo zbylo. A já si pořád říkám, že tam ta holčička možná je. Bohužel mi bude 42 a tak další těhotenství nepřichází v úhavu. Často si říkám, že jsem si při druhém transferu měla dát obě embrya. :?

Uplne te chapu. Ja si furt posledni dobou snazim v sobe zjistit proc mi jako ta dcera schazi. A nasla jsem nekolik duvodu - ze jsem sama s mamou nezazila takovy ten vztah matka-dcera jako z Gilmorek a protoze po tom hodne touzim, tak jsem si to chtěla splnit s dcerou. Ale! Kdo rika ze takovy hezky vztah nemuzu mit i se synem? Kdyz vidim, jak me ti kluci miluji, jak na me visi, jsem pro ne jejich modla, oba mi rikaji maminko❤️️ (jsou jim 2,5 a 1,5r). Takze si rikam zeten vztah muzu mit i s nimi. A taky mi prijde, ze mamka se nam poradne nikdy nevenovala a to mi schazi a chtrla bych to sve dceri vynahradit, jakoze se ji venovat a proto me to mrzi ze ji treba mit nebudu, ale presne i tohle proste muzu dat svym synum. ❤️️ Takze na druhou stranu, snad uz zacinam byt ok, kdyz si tohle vse furt rozebiram a kluky miluji a kdyz vidim jak oni me zpožňujou ❤️️ jsem stastna ze je mam. ❤️️

• Citovat
  • Upravit
4535
16.6.20 13:00
@Anonymní píše:
Mě teď bude za pár dní 28 😀 takže jsem si rikala, ze mas pravdu, ze bych to nechala třeba na tech 32/33 což je za 4 roky, ze bych to rozsekla pak a ted ze si budu uzivat kluky. Zas na druhou stranu si rikam, aby pak zo treti dite nebylo odstrcene, protoze kluci jsou o rok a jsou fakt takova nerozlucna dvojka.

Tak to máš zase zaprah s nimi :-) to třetí si pak užiješ :-) já bych počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.6.20 13:07
@Anonymní píše:
Také mi chybí dcera. Mám dva kluky a vím, že už další nebude. Ovšem vyrovnaná s tím nejsem, jelikož kluci jsou po IVF a ještě jedno embryo zbylo. A já si pořád říkám, že tam ta holčička možná je. Bohužel mi bude 42 a tak další těhotenství nepřichází v úhavu. Často si říkám, že jsem si při druhém transferu měla dát obě embrya. :?

Tomu zbylému embriu asi pohlaví nevytestují, co? 42 je hraniční, ale když bych po prckovi toužila, asi bych to riskla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí