Samolepící síť proti hmyzu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19576
13.4.15 07:38

Cerne, je pres ne lip videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
13.4.15 09:18

Stahovací sítě z Lidlu :) A určitě černé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
4.4.16 21:51
@araw píše:
Tak nevím, my používáme jen ty samolepící a vypnou se krásně :mrgreen: Nic se neodlupuje, vydrží celou sezonu. Nevím o jakých na míru dělaných sítí se tu píše, já viděla jen s dřevěným rámem a to pro mě ztrácí jaksi smysl, chci mít síť v okně i při otevřené větračce. Takže za mě jsou samolepící super, dávám na každé léto nové :pankac:

Dobrý večer, mohu se zeptat, kde jste je koupila? děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
4.4.16 22:00

Ja kupuju v dm :think:

• Citovat
  • Upravit
3395
5.4.16 06:48
@mrs.gendy píše:
Ja kupuju v dm :think:

V dm?? :-D ja jak trubka hledam na netu, nic poradneho nemohu najit, jen same firmy, co vyrabi site na miru i s montazi a ona se da sit koupit v dmku? Tak to je parada! :-D a drzi? Ja ji shanim kvuli andulce..abych mohla vetrat, pac je temer porad pustena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
5.4.16 06:49

@mrs.gendy a kolik je priblizna cena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
30.4.16 21:04

Ženy, můžete mi, prosím, něktěrá detailně vyfotit, jak ty sítě máte nalepené? Není mi jasné, jak se lepí. Na rámu okna je těsnění, tak jak to přes to natáhnout, aby byla pořádně napnutá…? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
30.4.16 21:53
@prcekniky píše: Ženy, můžete mi, prosím, něktěrá detailně vyfotit, jak ty sítě máte nalepené? Není mi jasné, jak se lepí. Na rámu okna je těsnění, tak jak to přes to natáhnout, aby byla pořádně napnutá…? :nevim: :think:

To by me taky zajimalo…kupovala jsem nakonec v lidlu, ale jeste jsem nelepila. A taky dotaz..myslíte, ze ta sit staci na Andulku? Jakoze aby nam neuletela…on je zvykli byt venku, krasne mluvi a je tak ochoceny…ale mam strach, aby nam neuletel, jak zacne byt teplo :-( vetrat musime, uz takhle mame okna v rovine a netvori se ani pruvan, aby se byt provetral.. a nechci ale pres cele leto nechavat papouska zavreneho :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paja1979
30.4.16 22:22

Nalepovací site jsou na prd.Taky jsme je meli, asi jeden rok. docasne ucel splnili, ale po case se vytahli, prestali lepit, no nebylo to ono. Nejvesi problem ale byl dostat je z okna dolu.Ta cast ktera se lepi na okno nesla za boha sundat. Ulepenej prouzek na kterej se vsechno chytalo a ani cifem to moc neslo. Takze za me doporucuji klasicke site do oken.

• Citovat
  • Upravit
669
23.9.18 10:15
@budi píše:
Tak nejlevnější to bude nejspíš úplně bez sítí, ne? :-)

máme dům s velkými šoupacími dveřmi na terasu a já se zařekla, že nebudu někoho buzerovat kvůli zavírání… a pak taky dávat sítě na všechna okna by stál majlant, včetně otevíracích sítí nahoře do několika balkonových dveří… děkuju pěkně.

na jednu sezonu mi stačí 1 náplň do toho odpařovače do zásuvky, je tam napsáno „proti mouchám i komárům“. jeden odpařovač stačí NA CELÝ DŮM. dám to tam přes den, když jsme pryč… jak jsme doma, vytáhnu…
otevřeno máte všechno a neřeším nějakou buzeraci kohokoliv kvůli nezavřeným dveřím/síti.
(podotýkám, že bydlíme na okraji vesnice, všichni sousedi mají zvířectvo. hmyz se tu vyskytuje hojně. ve městě bych tohle asi ani neřešila, kvůli pár mouchám co se vyskytnou na psím tentononc někde dole na ulici)

nevím jestli je to nějak škodlivé, možná jo… ale je tam napsáno, že to je pro jednu místnost.. my to používáme na celý barák… tak se toho nebojím víc než cesty do obchodu (chodník vedle silnice)

Tak to bych ve městě řešila. Biotop nový , nový koupaliště a odtamtud otravují celou část Prahy 4-12 KAMÝK Lhotka a Novodvorská komáři. Malý byl tak poďobaný, že se divím, že ho nevyhodili ze školky s obavami, že má nějakou flekatou nakažlivou nemoc. Na miminko vůbec nešli na mě minimum a manžel taky nic moc zato ten tříletý to schytal nejvíc.
Tak jsme nechtěli kupovat do zásuvky, všude píšou od 1 roku i speciální dětský ty nesmysly do zásuvky jsem hledala kvůli malé, jsou jí 3 měsíce a když to otráví ten hmyz, tak i miminku bude špatně a jedna ženská to koupila do zásuvky a miminku pak bylo :poblion: mi říkala.
Tak manžel v OBI koupil ty samolepící a teď přišla první velká bouřka a trochu se samolepící odchlípla...... ...... Hele já tu nekritizuji, jen hledám recenze na trvanlivé žaluzie levné a samolepící jednoduché co zvládneme sami nasadit. Za celé tři roky co tu bydlíme pořádně spolu s manželem od prvního porodu tak nás skoro vůbec neotravovali a nic jsme nepotřebovali…jsme v 8. Patře a sousedi od 10. Patra nepotkali teď vůbec v bytě komáry, tak vysoko nelétají. ..... Šla jsem v pátek v 11:00 pryč s kočárkem, manžel vystříkal doma celý sprej( prý už na Novodvorské a okolí nezbyl žádný sprej opravdu celé sídliště zamoření ????????) :lol: :lol:
A v 12:15 jsme vyzvedli syna ze školky a vrátili se domů. Musela jsem na hodinu jít ven. Protože píšou že to máte vystříkat a jít pryč a pořádně vyvětrat a vrátit se až to bude ok. Musela jsem kvůli malé aby se nenadychala… … Taky jsme všechno přikryli a vyměnili prostěradla. Aby to děti nikde neolizli…
Takže letes na podzim sme to museli využít i ve městě jak vy píšete, že je to nesmysl.. manžel říká, že asi nemáte děti když píšete, že netušíte zda to je škodlivé a je vám to fuk.....ano škodlivé pro nejmenší do 1 roku určitě a i pro dospělé nic moc zdravé když to zabije pidi hmyz :mavam: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
23.9.18 18:46

@MattoniUzNeni Natrvalo bych to určitě nepoužívala - jako dva týdny na dovolené třeba jo, ale jinak nebrat.

My jsme dali lepicí teď do náhradního bytu přes léto, a jako když tam nebyly - drželo to blbě atd. Doporučuju investovat do nasazovacích: sice to něco stojí, ale vydrží a je klid: dává se to do okna jen jako rám, a není to skoro vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
23.9.18 18:57

@Slečna Ferka jenže to je podnájem a až půjde starší dítě do školy prestehujeme se do většího. Tohle je jeden pokoj a kuchyň zvlášť a koupelna s WC zvlášť. A okno je pouze v kuchyni a pokoji. A je to podnájem za 10000 komplet. Manžel má invalidní důchod a já 6000 mateřskou nevyzijeme už takhle natož ještě tuhle blbost už jsme jim koupili pračku a dvakrát vymalovali. Vždy se maluje když se narodí mimčo. Takže už určitě neinvestuji do cizího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný