Samsung galaxy s4 mini

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10866
3.4.14 20:39

@Janikula jako fakt dobrej kup :) ja ho teda dostala za porod :) ale fakt super :) tak at slouzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
3.4.14 20:43

Taky jsme sním nadmíru spokojená :palec: neměnila bych, ikdyž nabíjím denně, ale jsem na něm pořád :D a když né já, tak malá kouká na pohádky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.4.14 20:45
@Janikula píše:
Holky, které máte Samsung Galaxy S4 mini, jak jste s ním spokojené?

Ne, chystám se ho jít reklamovat, seká se strašně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.4.14 20:51

Ja jsem s tim telefonem taky spokojena…krasny fotky, videa a ted nam nesel notas, tak jsem na tom volala pres skype, psala pres icq a super :)nekolikrat mi spadl i na zem nechtene a porad drzi :mrgreen: :palec: manzel ma taky samsunga a neseka se teda ani jednomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
3.4.14 20:54
@Kelsey píše:
Ne, chystám se ho jít reklamovat, seká se strašně.

To jsem četla v recenzích, že se to někomu taky už stalo, tak ať reklamaci úspěšně vyřídíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.4.14 21:13

@Janikula
jááá a spokojenost:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
7.4.14 23:22

Tak mobílek je už doma :palec:. Jen se zeptám, ve starém mi fungovaly doručenky o doručení sms, ale tady jsem to nějak nenašla. Je tam ta fce nebo ne? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
7.4.14 23:26

Koukni na první stránku :) přesné kvůli toho jsem tuhle diskuzi zakládala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
7.4.14 23:34

@wej_a díky :) a to jsem to četla samozřejmě před pár dny vše od začátku…asi jarní únava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
7.4.14 23:37

@Janikula :palec: taky na ní momentálně často trpím mám ten pocit :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
24.4.14 09:44

@wej_a ahoj… přišla jsi prosímtě na to, jestli jdou změnit ty smajlíci? Taky mě hrozně štvou… :mrgreen: Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
24.4.14 10:31

@Bobi.verunka bohužel nepřišla :zed: hledala jsem i na netu a nikde nic… :nevim: asi jsme moc náročné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.4.14 10:55

Ty smajlici holky zmenit nejdou, jsou to androidsky smajlici, systemovy…to by jste si musely stahnout jiny system na smsky…ono stejne pokud pisete smsku nekomu kdo ma stejny mobil nebo jiny, tak se mu smajlici ukazou podle sveho telefonu, at si tam date cokoliv, tak to uvidite pekny jenom vy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.4.14 10:57

Jinak ja si pisu treba s manzelem pres Viber :)tam jsou pekny smajlici a ruzny, ale on ma net v mobilu a ja sem pripojena pres wifi jinak to nejde…je to zdarma, jde pres to i volat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
26.4.14 21:25

To je škoda, když mě se ti androidoví wúbec nelíbí :mrgreen: já mám zase na volání Skype v mobilu když je chlap v zahraničí a s bráchou si píšu přes WhatsUpp, tam jsou taky hezcí smajli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák