Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Janikula jako fakt dobrej kup
ja ho teda dostala za porod
ale fakt super
tak at slouzi ![]()
Taky jsme sním nadmíru spokojená
neměnila bych, ikdyž nabíjím denně, ale jsem na něm pořád
a když né já, tak malá kouká na pohádky ![]()
@Janikula píše:
Holky, které máte Samsung Galaxy S4 mini, jak jste s ním spokojené?
Ne, chystám se ho jít reklamovat, seká se strašně.
Ja jsem s tim telefonem taky spokojena…krasny fotky, videa a ted nam nesel notas, tak jsem na tom volala pres skype, psala pres icq a super
nekolikrat mi spadl i na zem nechtene a porad drzi
manzel ma taky samsunga a neseka se teda ani jednomu…
@Kelsey píše:
Ne, chystám se ho jít reklamovat, seká se strašně.
To jsem četla v recenzích, že se to někomu taky už stalo, tak ať reklamaci úspěšně vyřídíte
Tak mobílek je už doma
. Jen se zeptám, ve starém mi fungovaly doručenky o doručení sms, ale tady jsem to nějak nenašla. Je tam ta fce nebo ne? díky
Koukni na první stránku
přesné kvůli toho jsem tuhle diskuzi zakládala ![]()
@wej_a díky
a to jsem to četla samozřejmě před pár dny vše od začátku…asi jarní únava ![]()
@wej_a ahoj… přišla jsi prosímtě na to, jestli jdou změnit ty smajlíci? Taky mě hrozně štvou…
Děkuju
@Bobi.verunka bohužel nepřišla
hledala jsem i na netu a nikde nic…
asi jsme moc náročné ![]()
Ty smajlici holky zmenit nejdou, jsou to androidsky smajlici, systemovy…to by jste si musely stahnout jiny system na smsky…ono stejne pokud pisete smsku nekomu kdo ma stejny mobil nebo jiny, tak se mu smajlici ukazou podle sveho telefonu, at si tam date cokoliv, tak to uvidite pekny jenom vy ![]()
Jinak ja si pisu treba s manzelem pres Viber
tam jsou pekny smajlici a ruzny, ale on ma net v mobilu a ja sem pripojena pres wifi jinak to nejde…je to zdarma, jde pres to i volat ![]()
To je škoda, když mě se ti androidoví wúbec nelíbí
já mám zase na volání Skype v mobilu když je chlap v zahraničí a s bráchou si píšu přes WhatsUpp, tam jsou taky hezcí smajli ![]()