Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj
Je tady někdo kdo vlastní nebo zná tenhle mobilní telefon ? Jsou tam aplikace App Store a mám strach, že kdybych si tu aplikaci nainstalovala, že budu něco platit
Nejsem žádný maniják, který hraje celý den hry, ale v tom mém mobilu není vůbec žádná aplikace a ani hra nebo tak
Chytré holky, poradíte? Kdybych si nainstalovala tu aplikaci nebo nějakou tu hru, tak budu něco platit? A musí se to stahovat přes Wifinu? Asi jo, že? On ten mobil má totiž taky Wifču, tak se to bude asi stahovat přes ní
Prosím poraďte!
Děkuji, budu moc vděčná ![]()
App Store je obchod na aplikace, dá se tam vybrat i věci zadarmo. A samo že přes wifinu a nebo přes 3G
@Ani123 no a jak bys mohla něco platit když o tobě jakoby nic neví? to bys musela schválit ne?
@Ani123 píše:
@nikol.ondrášovka Takže jako nic neplatím?
Placene veci budou označené cenou
a ono to teda u obchodu u androida bez zadaní učtu platební karty ani nejde, nevim jakej obchod uziva alcatel, ale asi to stejne, takze klid chtela jsem si zaplatit jednu hru a chtelo to pome plat. Kartu a tak
@magicalee Ne, ne je to App Store a nikdy jsem přes něj nic nestahovala, tudíž ani nevím jestli je stahování a instalace přes něj zdarma ![]()
Co tam mas za operační systém? Mam Alcatel, jen jiný druh, OS Android a stahuju si aplikace pres Obchod play. Ten tam nemáš?
No… patram i na alze a o operačním systému ani čárka… holt bud to zkusis a nebo pošli dotaz na prodejce.
Prosim ![]()
o radu
poslete mi prosim neakou stranku kde muzu stahnout ty hry nebo aplikace na ten alcatel 3040D?
@Ani123 bohužel neporadím. já umíme jen ten operační systém android. a když ten App store otevřeš, tak ti to nabízí co? asi bych to vyzkoušela. co mám zkušenosti, tak se ty telefony před každou instalací a stahováním ptají. takže bys neměla nic platit aniž bys to odsouhlasila. a pokud to funguje na stejném principu jako Obchod play pro android, tak tam budou věci zdarma a věci za peníze.
Nasel jsem toto
http://gallery.mobile9.com/…ares_8183/1/?…
devam nekomu to spustiti?
jestli jo tka mi rekne proism jak jsteto udelalli ![]()
@Ani123 pročetla sis recenze na tom odkazu, který jsi sem dala? možná tam taky najdeš odpověď. já toho prošla jen pár…
@dominikjulinek Pání, kde jste to našla? A jde z toho stahovat zdarma?