Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, mám takovej dotaz, jestli by mi někdo poradil…Jsem hodně často připojená na fb, ale ostatním se vůbec neukazuje, že jsem online…docela mě to trápí..už jsem prolezla nastaveí apd..vše mám v pořádku…takže nevím..našel by se tu někdo kdo tomu rozumí?..děkujuu
Ano mám, jak píšu už má projitý v nastavení všechno a mám tam vše dobře..
![]()
Já mám zase opačný problém
lidem se ukazuje, že jsem online ale přitom vůbec nejsem
![]()
@Jolisek A jak to máš s aplikacema? Já je mám totiž obecně zakázané, ale nesmí se zakázat všechno, jinak tě ostatní právě nevidí online. Ale už si nepamatuju, jak se to jmenovalo a kde to bylo. Řešila jsem to cca před rokem.
@xsim A nemáš FB v mobilu? ono se to u některých kdo ví proč obrazuje jako online, i když u jiných je normálně „mobilní ikonka“.
@Amys nn mám fb na notasu přes mobil nechodím, ale skrz ty aplikace je to možný..no..no zkusim to ještě nějak porýpat..
![]()
Vedle se holka trápí nad veškerým zlem světa a tady se někdo trápí, že se nezobrazuje na fejsbuku. Tak nevím, kdo z vás holky je na tom hůř! ![]()
Příspěvek upraven 09.12.13 v 20:40
@xsim Pokud máš pořád zapnuté datové přenosy nebo wi-fi, tak to tak je
Většinou je vidět rozdíl mezi tím, když je někdo na počítači a nebo to má v mobilu, ale spousta lidí to nerozeznává. Jak je vidět z boku, kdo je online, tak ti, co jsou jen na mobilu, nemají zelený čtvereček potažmo kolečko. Prostě tam je jen jejich profilová fotka. Pokud s někým takovým chatuješ a nebo dá z mobilu příspěvek, zobrazuje se ikonka mobilního telefonu (v chatu vedle jména místo zeleného kolečka), takže podle toho se to většinou pozná. Ale právě mám zkušenost, že to spousta lidí nerozlišuje. Já normálně mívám datové přenosy vypnuté a zapínám si je jen, pokud cestuji někam, kde bych neměla delší dobu připojení a takhle se mi jednou ptala teta - jak to, že jsi online, když mi tu teď stojíš u dveří???
Takže to mluví za vše.
@hanka.br. píše:
Vedle e holka trápí nad veškerým zlem světa a tady se někdo trápí, že se nezobrazuje na fejsbuku. Tak nevím, kdo z vás holky je na tom hůř!
@hanka.br. píše:
Vedle se holka trápí nad veškerým zlem světa a tady se někdo trápí, že se nezobrazuje na fejsbuku. Tak nevím, kdo z vás holky je na tom hůř!
a já za to všechno zlo můžu a určitě já ho zrovna změním…já teda rozhodně lehkej život nemám…a nechápu proč se tu pořád někdo plete do diskuzí, když ktomu neporadí nebo něco..asi chce dělat zajímavýho co jenom pomáhá druhým co:?…jako normálně jsem se zeptala..já nemůžu za to že někdo nekoho zabije, nebo že se krade apd…to se máme pořád jenom trápit a bát se a stěžovat si-?..ááha..
@Jolisek Prosím tě, podívej se na tu diskuzi a pochopíš. Tohle tě nemělo naštvat, ale pobavit. Nahled, holka, nadhled ![]()