Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím holky, je tady některá která má Samsung galaxy s4 mini? Nebo vaše drahé polovičky?
Potřebuju radu _ Ani za boha nemužu nastavit výpis o doručení sms ![]()
A když zamknu mobil, objeví se mi tapeta, hodiny, znak pro odemknutí a nad hodinama nějaký nápis " au jourd hui… " A ted chci dát pryč a taky nevím jak
![]()
Díky za každou radu ![]()
Ja mam sice s4, ale ne mini. Myslim si, ze nastaveni bude stejne. Ten vypis se nastavuje takto: najedes si obecne do zprav, zmacknes jakoby leve tlacitko, das „nastaveni“ je to uplne posledni moznost a tam jen zaskrtnes policko s potvrzenim o doruceni sms.
Příspěvek upraven 14.12.13 v 06:23
A jeste co se tyce nastaveni te zamknute obrazovky, tak ten napis lze take vypnout. Omlouvam se za vice zprav, ale hledam to na na mobilu a zaroven z nej pisu
Takze zkus tenhle postup, snad je to i u mini stejne: nastaveni - zamknout display (muzes to mit v zalozce „toto zarizeni“) - nastroje na zamk. displ. - hodiny nebo osobni zprava. No a podle toho co si oznacis, tak mas dalsi volby. Muzes si dokonce editovat tu osobni zpravu a dat si tam vlastni text nebo pak zase nastavit volby hodin…
@wej_a píše:
Zdravím holky, je tady některá která má Samsung galaxy s4 mini? Nebo vaše drahé polovičky?Potřebuju radu _ Ani za boha nemužu nastavit výpis o doručení sms
A když zamknu mobil, objeví se mi tapeta, hodiny, znak pro odemknutí a nad hodinama nějaký nápis " au jourd hui… " A ted chci dát pryč a taky nevím jak
Díky za každou radu![]()
Ahoj, tak výpis o doručení nastavíš: rozklikneš zprávy, levé tlačítko dola na telefonu, potom se otevře ze spodu lišta, tam dáš nastavení a už jen odklikneš že chceš výpis.
A s tím nápisem by to melo být: odemkneš display, máčkneš zase to levé spodní tlačítko pod displejem, v liště dáš nastavení, na horní liště dáš toto zařízení, potom Zamknout display, Nástroje na zamk. displaye, potom Hodiny nebo osobní zpráva a tam si zvolíš pouze hodiny.
A mělo by to být
.
Doufám, že jsem to napsala srozumitelně
.
@Zzzuuz píše:
A jeste co se tyce nastaveni te zamknute obrazovky, tak ten napis lze take vypnout. Omlouvam se za vice zprav, ale hledam to na na mobilu a zaroven z nej pisuTakze zkus tenhle postup, snad je to i u mini stejne: nastaveni - zamknout display (muzes to mit v zalozce „toto zarizeni“) - nastroje na zamk. displ. - hodiny nebo osobni zprava. No a podle toho co si oznacis, tak mas dalsi volby. Muzes si dokonce editovat tu osobni zpravu a dat si tam vlastni text nebo pak zase nastavit volby hodin…
Vidím, že jsem byla pomalá
. Ale lepší dvakrát, než ani jednou
.
Holky
děkujííí mooooooc ![]()
Až si zase nebudu vědět rady
napíšu ![]()
6ený další radu a mini technický problém
![]()
Jdou změnit smajlíci s smskách?
Mám takové zelené ošklivé ufony nebo co to je
![]()
Zdravím a prosím o radu. Jakou aplikaci si mám stáhnout, aby mi šlo sdílet fotky z přímo z úložiště na facebook. Měl jsem HTC a tam po instalaci facebook do mobilu se tato možnost ve sdílení fotografií sama oběvila. Nyní se mi to nedaří. Nevím ani kterou z 10ky mutací applikací pro facebook na samsung app mám stáhnout proto aby mi toto fungovalo. Díky za pomoc a radu J.
@xvisor no mě to jde, ale nic jsme neinstalovala… Najedu do galerie na fotku kterou chci dát na FB. nahoře v nabídce nad fotkou vyberu takový „zobáček“ - neboležící Véčko
Nevím jak to popsat, sad to chápeš
a vyjede mi nabídka kam chci fotku poslat nebo sdílet.
Holky, které máte Samsung Galaxy S4 mini, jak jste s ním spokojené?
@Janikula ja jsem nad miru spokojena
sice nabijim cca denne, ale fakt ho hodne pouzivam - treba ted
ale kdyz ne, tak vydrzi 2-3dny
neseka se, super fotky, proste super
![]()
@beckinka tak to mám asi vybráno, díky, jen si budu muset zvyknout na dotykáč
, dosud jsem měla klasiku…mě zajímaly hlavně ty fotky, kvůli malému, přece jen mobil má člověk pořád při ruce, foťák ne. A ta výdrž, to jsem byla trochu šokovaná, že to tak tyhle typy mobilů mají všechny ![]()
@Janikula fotky jsou super, jen nekdy se mi stava ze to blbe zaostri, ale to bude asi rukama
a s tou baterkou podle testu je na tom tenhle skoro nejlip
ale oproti LG co jsem mela je to fakt drzak ![]()
@beckinka tak to zítra asi zajdu ještě mobílek koupit, nejhorší je se rozhodnout který