Samsung galaxy s4 mini

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
716
13.12.13 23:29

Samsung galaxy s4 mini

Zdravím holky, je tady některá která má Samsung galaxy s4 mini? Nebo vaše drahé polovičky?

Potřebuju radu _ Ani za boha nemužu nastavit výpis o doručení sms :D

A když zamknu mobil, objeví se mi tapeta, hodiny, znak pro odemknutí a nad hodinama nějaký nápis " au jourd hui… " A ted chci dát pryč a taky nevím jak :zed: :cert:

Díky za každou radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Zzzuuz
14.12.13 06:08

Ja mam sice s4, ale ne mini. Myslim si, ze nastaveni bude stejne. Ten vypis se nastavuje takto: najedes si obecne do zprav, zmacknes jakoby leve tlacitko, das „nastaveni“ je to uplne posledni moznost a tam jen zaskrtnes policko s potvrzenim o doruceni sms.

Příspěvek upraven 14.12.13 v 06:23

• Citovat
  • Upravit
Zzzuuz
14.12.13 06:11

A tim levym tlacitkem myslim to jakoby pod displayem.

• Citovat
  • Upravit
Zzzuuz
14.12.13 06:22

A jeste co se tyce nastaveni te zamknute obrazovky, tak ten napis lze take vypnout. Omlouvam se za vice zprav, ale hledam to na na mobilu a zaroven z nej pisu :-) Takze zkus tenhle postup, snad je to i u mini stejne: nastaveni - zamknout display (muzes to mit v zalozce „toto zarizeni“) - nastroje na zamk. displ. - hodiny nebo osobni zprava. No a podle toho co si oznacis, tak mas dalsi volby. Muzes si dokonce editovat tu osobni zpravu a dat si tam vlastni text nebo pak zase nastavit volby hodin…

• Citovat
  • Upravit
788
14.12.13 06:27
@wej_a píše:
Zdravím holky, je tady některá která má Samsung galaxy s4 mini? Nebo vaše drahé polovičky?

Potřebuju radu _ Ani za boha nemužu nastavit výpis o doručení sms :D

A když zamknu mobil, objeví se mi tapeta, hodiny, znak pro odemknutí a nad hodinama nějaký nápis " au jourd hui… " A ted chci dát pryč a taky nevím jak :zed: :cert:

Díky za každou radu :kytka:

Ahoj, tak výpis o doručení nastavíš: rozklikneš zprávy, levé tlačítko dola na telefonu, potom se otevře ze spodu lišta, tam dáš nastavení a už jen odklikneš že chceš výpis.
A s tím nápisem by to melo být: odemkneš display, máčkneš zase to levé spodní tlačítko pod displejem, v liště dáš nastavení, na horní liště dáš toto zařízení, potom Zamknout display, Nástroje na zamk. displaye, potom Hodiny nebo osobní zpráva a tam si zvolíš pouze hodiny.

A mělo by to být ;).

Doufám, že jsem to napsala srozumitelně :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
14.12.13 06:29
@Zzzuuz píše:
A jeste co se tyce nastaveni te zamknute obrazovky, tak ten napis lze take vypnout. Omlouvam se za vice zprav, ale hledam to na na mobilu a zaroven z nej pisu :-) Takze zkus tenhle postup, snad je to i u mini stejne: nastaveni - zamknout display (muzes to mit v zalozce „toto zarizeni“) - nastroje na zamk. displ. - hodiny nebo osobni zprava. No a podle toho co si oznacis, tak mas dalsi volby. Muzes si dokonce editovat tu osobni zpravu a dat si tam vlastni text nebo pak zase nastavit volby hodin…

Vidím, že jsem byla pomalá :). Ale lepší dvakrát, než ani jednou :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
14.12.13 09:04

Holky :hug: děkujííí mooooooc :kytka:

Až si zase nebudu vědět rady :D napíšu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
16.12.13 18:30

6ený další radu a mini technický problém :lol: :lol:

Jdou změnit smajlíci s smskách? :think: Mám takové zelené ošklivé ufony nebo co to je :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.12.13 23:30

Zdravím a prosím o radu. Jakou aplikaci si mám stáhnout, aby mi šlo sdílet fotky z přímo z úložiště na facebook. Měl jsem HTC a tam po instalaci facebook do mobilu se tato možnost ve sdílení fotografií sama oběvila. Nyní se mi to nedaří. Nevím ani kterou z 10ky mutací applikací pro facebook na samsung app mám stáhnout proto aby mi toto fungovalo. Díky za pomoc a radu J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
17.12.13 07:50

@xvisor no mě to jde, ale nic jsme neinstalovala… Najedu do galerie na fotku kterou chci dát na FB. nahoře v nabídce nad fotkou vyberu takový „zobáček“ - neboležící Véčko :D Nevím jak to popsat, sad to chápeš :lol: :mrgreen: a vyjede mi nabídka kam chci fotku poslat nebo sdílet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
3.4.14 20:16

Holky, které máte Samsung Galaxy S4 mini, jak jste s ním spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10866
3.4.14 20:21

@Janikula ja jsem nad miru spokojena :) sice nabijim cca denne, ale fakt ho hodne pouzivam - treba ted :) ale kdyz ne, tak vydrzi 2-3dny :) neseka se, super fotky, proste super :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
3.4.14 20:29

@beckinka tak to mám asi vybráno, díky, jen si budu muset zvyknout na dotykáč :mrgreen:, dosud jsem měla klasiku…mě zajímaly hlavně ty fotky, kvůli malému, přece jen mobil má člověk pořád při ruce, foťák ne. A ta výdrž, to jsem byla trochu šokovaná, že to tak tyhle typy mobilů mají všechny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10866
3.4.14 20:34

@Janikula fotky jsou super, jen nekdy se mi stava ze to blbe zaostri, ale to bude asi rukama :D a s tou baterkou podle testu je na tom tenhle skoro nejlip :) ale oproti LG co jsem mela je to fakt drzak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
3.4.14 20:36

@beckinka tak to zítra asi zajdu ještě mobílek koupit, nejhorší je se rozhodnout který

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák