Satisfyer Pro 2 - ano či ne?

1003
3.2.19 13:25

Mám ho doma a je super, někdo říká že womanizer je lepší, ale to nevím, zkušenost nemám. Ale satisfyer je super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
214
3.2.19 13:28
@flicek18 píše:
Mám ho doma a je super, někdo říká že womanizer je lepší, ale to nevím, zkušenost nemám. Ale satisfyer je super ;)

Joo tak womanizer by se mi líbil taky, ale 5 tisíc za hračku? To by můj chlap nepřežil 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78055
3.2.19 13:30

Proč nové téma? :think:

https://www.emimino.cz/…fyer-269941/

Jinak - ano, SF je super, jenom ten chlap mi u toho připadá poněkud navíc. :nevim:
Na párové aktivity bych viděla jiné hračky. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
3.2.19 13:36

Satisfyer je docela propad. A při použití partnerem tuplem k ničemu. Když už na dráždění tak teda nějakýho vibračního šílence tzv. „Wand“.
Nebo koukni na stránky Lascivní, tam dělají recenze erotických hraček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
3.2.19 14:07

@Julipek pracuji v obchodě a erotickyma pomůckama a i womanizer má už levnější varianty, a zákaznice si je chvalili. Třeba womanizer pro40, myslím že je i jeden ještě levnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
3.2.19 15:21
@sirikit píše:
Proč nové téma? :think:

https://www.emimino.cz/…fyer-269941/

Jinak - ano, SF je super, jenom ten chlap mi u toho připadá poněkud navíc. :nevim:
Na párové aktivity bych viděla jiné hračky. :oops: :oops:

Já mám trošku problém s dosahováním orgasmu při sexu.. Takže jsem si chtěla tímto způsobem pomoct.. Navíc můj chlap se velice rád dívá jak si hraju.. Takže mi to připadl jako rozumný nápad..
Ono těch hraček je tolik, že by to chtělo zkušební den na každou hračku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78055
3.2.19 15:29
@Julipek píše:
Já mám trošku problém s dosahováním orgasmu při sexu.. Takže jsem si chtěla tímto způsobem pomoct.. Navíc můj chlap se velice rád dívá jak si hraju.. Takže mi to připadl jako rozumný nápad..
Ono těch hraček je tolik, že by to chtělo zkušební den na každou hračku :mrgreen:

To by mě asi bavilo, jsem taková zvidava. :oops: :oops:
Jinak ale mám jasno - pro pohodovou holčiči relaxačku vana, svíčky, svatej klid a SF.. a na pořádnej sex potentniho chlapa. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.5.19 19:04

Je zaujimave citat ake ste individualne. Jednej sa paci to druhej to. jedna sa rada hra druha potrebuje burku. Niekedy nam dlho trva zistit co potrebujete. Dve zeny dve potreby. Tak teda hladajte kazda to svoje. a sem tam siahnite aj hlbsie. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák