Šaty na společenskou událost (vesnický ples)

315
21.2.25 12:18

Šaty na společenskou událost (vesnický ples)

Ahojky,

nemáte nějaký typ na pěkné šaty na ples pro mou mamku (50 let). Nějaké „soudné“, co budou na její věk, ale nebude v nich jako stará a mladá a aby měly trochu rukáv.

Koukala jsem na internet, ale žádné mě nějak extra nezaujaly. Tak jestli některá nepořizovala šaty a nemá typ.

Děkujuu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
203
21.2.25 12:49

Před týdnem jsem si šaty na ples koupila ve vietnamské prodejně.
V běžných shopech jsem nenašla nic použitelného a nebo za cenu kterou jsem nebyla ochotná dát. Vietnamci občas překvapí. Ve výběru jsem měla troje šaty, všechny byli u vietnamců. V jiných obchodech byli v nabídce jen šaty bez rukávů, a celkově ten typ šatů pro mladé pevné netřaslavé postavičky maturantek 😁
Je mi o pět let míň než tvé mamce. Tak jsem asi koukala po podobných šatech jak tvá mamka.
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
21.2.25 12:56
@Kačikáča píše: Více

Děkuju, ti mě nenapadli, ale u nás ve městě myslím ani takové šaty nebudou mít. Právě, že mi přijde, že všechny šaty takhle online jsou pro mladé, že bych si je neoblékla ani já a to mám na ně věk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
21.2.25 12:59

Myslím že na vesnickej ples může mamka vyrazit i v pěkný halence a sukni.
Má tchyně měla na plese společenské kalhoty a halenku, nikoho tím nepohoršovala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
21.2.25 13:08

Podívej se na Moda Prostějov, tam bývají docela pěkné šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
21.2.25 13:11

Podívej se na Bonprix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
@Kačikáča píše: Více

To určitě. Někdy si bere černé kalhoty a halenkou, jen teď by chtěla nějaký šaty a už má právě staré, které měla několikrát. Chtěla by prostě nové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
@veria píše: Více

Děkuji, kouknu se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
21.2.25 13:12
@AnastazieB píše: Více

Děkuju, tam mamka občas něco objednala, ale letmo jsem tam koukla a přijde mi to taková móda na „babičky“, ale možná to ještě projedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
21.2.25 13:31

Tak prolitni Vinted, tam byvaji i zajimave kousky. A nebude to mit každá druhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
21.2.25 13:52
@Mar__tanka1983 píše: Více

To sice ano, ale dvakrát jsem takhle mamce brala šaty a ani jedny jí nesedly, takže teď je lepší varianta s možností vrácení. Ale mrknu i tam, díky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
21.2.25 14:30
@llena35 píše: Více

Prolítni ty Vietnamce, v nějakým větším krámě by je mít mohli, je teď plesová sezóna. U nás jich maj hromadu a i na starší nebo silnější. Už jsem to tady v jedný diskusi psala, já tam našla šaty, který jsem si na podzim koupila v jednom „normálním“ obchodě se společenskýma šatama v nákupním centru, akorát tam stály 3500 Kč a u Vietnamců 1700. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
21.2.25 14:44
@PetraJ píše: Více

Tomu věřím. Ve finále je to všechno z Číny, rozdíl jen v ceně, občas ty ceny jsou hrozný. Jako dávat třeba 5 tis. za šaty, když si je člověk vezme jednou za rok noo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
21.2.25 14:53

Promiň, ale přišel mi ten dotaz celkem k pousmání. Absolvovala jsem letos 3 maturitní plesy a vzhledem k tomu, že už jsme generace, které běžně rodila kolem třicítky, povětšinou těm matkám bylo kolem padesáti. Jsou to naprosto čupr krásný ženský v krásných šatech, fakt to není nějaké kategorie („přiměřeně věku“:)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
21.2.25 15:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat