Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky,
nemáte nějaký typ na pěkné šaty na ples pro mou mamku (50 let). Nějaké „soudné“, co budou na její věk, ale nebude v nich jako stará a mladá a aby měly trochu rukáv.
Koukala jsem na internet, ale žádné mě nějak extra nezaujaly. Tak jestli některá nepořizovala šaty a nemá typ.
Děkujuu ![]()
Před týdnem jsem si šaty na ples koupila ve vietnamské prodejně.
V běžných shopech jsem nenašla nic použitelného a nebo za cenu kterou jsem nebyla ochotná dát. Vietnamci občas překvapí. Ve výběru jsem měla troje šaty, všechny byli u vietnamců. V jiných obchodech byli v nabídce jen šaty bez rukávů, a celkově ten typ šatů pro mladé pevné netřaslavé postavičky maturantek 😁
Je mi o pět let míň než tvé mamce. Tak jsem asi koukala po podobných šatech jak tvá mamka.
Držím palce
@Kačikáča píše: Více
Děkuju, ti mě nenapadli, ale u nás ve městě myslím ani takové šaty nebudou mít. Právě, že mi přijde, že všechny šaty takhle online jsou pro mladé, že bych si je neoblékla ani já a to mám na ně věk ![]()
Myslím že na vesnickej ples může mamka vyrazit i v pěkný halence a sukni.
Má tchyně měla na plese společenské kalhoty a halenku, nikoho tím nepohoršovala ![]()
@Kačikáča píše: Více
To určitě. Někdy si bere černé kalhoty a halenkou, jen teď by chtěla nějaký šaty a už má právě staré, které měla několikrát. Chtěla by prostě nové ![]()
@AnastazieB píše: Více
Děkuju, tam mamka občas něco objednala, ale letmo jsem tam koukla a přijde mi to taková móda na „babičky“, ale možná to ještě projedu
Tak prolitni Vinted, tam byvaji i zajimave kousky. A nebude to mit každá druhá…
@Mar__tanka1983 píše: Více
To sice ano, ale dvakrát jsem takhle mamce brala šaty a ani jedny jí nesedly, takže teď je lepší varianta s možností vrácení. Ale mrknu i tam, díky ![]()
@llena35 píše: Více
Prolítni ty Vietnamce, v nějakým větším krámě by je mít mohli, je teď plesová sezóna. U nás jich maj hromadu a i na starší nebo silnější. Už jsem to tady v jedný diskusi psala, já tam našla šaty, který jsem si na podzim koupila v jednom „normálním“ obchodě se společenskýma šatama v nákupním centru, akorát tam stály 3500 Kč a u Vietnamců 1700. ![]()
@PetraJ píše: Více
Tomu věřím. Ve finále je to všechno z Číny, rozdíl jen v ceně, občas ty ceny jsou hrozný. Jako dávat třeba 5 tis. za šaty, když si je člověk vezme jednou za rok noo ![]()
Promiň, ale přišel mi ten dotaz celkem k pousmání. Absolvovala jsem letos 3 maturitní plesy a vzhledem k tomu, že už jsme generace, které běžně rodila kolem třicítky, povětšinou těm matkám bylo kolem padesáti. Jsou to naprosto čupr krásný ženský v krásných šatech, fakt to není nějaké kategorie („přiměřeně věku“:)).