Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@unuděná píše:
Já naposledy objednala a byla moc spokojená se šaty z Bonprixu. A svatba se píše s T
Píše slovenský… a ve Slovenštině se píše s D…
@Russet @Veru1987 Už jsem děkovala za upřesnění. Teď je tu víc příspěvků o mém pochybení, než o šatech, dámy
![]()
@unuděná píše:
@Russet @Veru1987 Už jsem děkovala za upřesnění. Teď je tu víc příspěvků o mém pochybení, než o šatech, dámy![]()
Neboj, než jsem to otevřela, kroutila jsem očima a vzpomněla si na legendární scénku ze Slunce, seno…
@unuděná píše:
@Russet Přesně, svatební košile
Ale k věci, zadala bych společenské šaty do 4000 a prostě listovala. Takhle jsem našla šaty na poslední ples. Akorát kdybys mě zabila, nevzpomenu si na adresu. Ale nebyl to Zoot a podobné portály.
@Russet Já třeba jdu na šaty naopak - vím, co mi sluší a co hledám, takže prolezu své oblíbené eshopy. Když si tam zadám správný filtr, obvykle to trvá fakt minutku, než najdu, jestli mají něco, co chci nebo ne.
@unuděná píše:
@Russet Já třeba jdu na šaty naopak - vím, co mi sluší a co hledám, takže prolezu své oblíbené eshopy. Když si tam zadám správný filtr, obvykle to trvá fakt minutku, než najdu, jestli mají něco, co chci nebo ne.
Já jsem malá, takže dlouhé šaty mám na zem jak princezna. Ale nemám postavu na šaty nad kolena a bez rukávů. Teda pak na plese nebo někde takové ženy potkávám, že se do toho navlečou, ale já teda ne. Takže mi to trvá.
Na svatbu bych volila ne úplně světlé a ne černé. Což třeba u černých bych měla cukání. Protože zeštíhluje ![]()
@Russet Já naopak, jsem hodně vysoká a teď tahám spousty kil navíc. Ale mám postavu rovnoměrnou, přesýpací hodiny, takže vím, kde co můžu zvýraznit a co zase schovávat. Takže rovnou vyhazuji moc krátké i moc dlouhé šaty, šaty na ramínka, barvy jako žlutá, oranžová, růžová, no a když k tomu hodím velikost a cenový filtr, tak se obvykle dostanu na pár kousků ![]()
@Russet píše:
Ale k věci, zadala bych společenské šaty do 4000 a prostě listovala. Takhle jsem našla šaty na poslední ples. Akorát kdybys mě zabila, nevzpomenu si na adresu. Ale nebyl to Zoot a podobné portály.
Jen bych předeslala na bacha na protály co přeposÍLAJÍ Z čÍNY… dneska se to takovými portály jenom hemží
@ludmilaadamkova píše:
Jen bych předeslala na bacha na protály co přeposÍLAJÍ Z čÍNY… dneska se to takovými portály jenom hemží
No panečku. Nabízejí kvanta prilis lákaveho zboží za příliš lákavé ceny.
@ludmilaadamkova píše:
No já myslím, že zrovna u šatů na svatbu, které si vezme jednou, maximálně dvakrát na sebe, je to celkem dost jedno. Pokud tedy tvé varování nevychází z přirozeného odporu k východní ekonomice ![]()
@Semtex @unuděná Moje varování vychází ze zkušeností lidí https://www.emimino.cz/…ohoo-362957/
já tím nemyslím úplně všechny portály s oblečením z číny… ostatně dnes se v číně či taiwanu beztak šije všechno. Spíše to napsat takto. Pozor na neprověřené portály.
@ludmilaadamkova já prave s tebou souhlasím, dost jich prave ze už “prověřených”, ovšem ve špatném slova smyslu ![]()
Zrovna taky sháním jako host na svatbu a zatím mám v oku pár kousků na Bonprix. Jestli tě tam něco zaujme, bez problémů se vlezeš do tisícovky.
Ahoj, dneska mi ženská, která mi šila šaty napsala, že mi ruší objednávku, že by mi to nestihlo přijít do svatby a aniž jsem stihla zareagovat, objednávku skutečně zrušila. Vše bylo zaplacené, domluvené, dokonce i šaty byly hotové. Neskutečný. Prý zapomněla odeslat včas. Jsem plná emocí, takže se o tom nebudu rozepisovat. Nicméně, mám jenom zítřek a potom úterý a středu příští týden, abych si koupila nové šaty. Kde holky? Kde? Nechci půjčené. Mám proto své důvody… Ať koukám jak koukám všude buďto ušijí za 3 měsíce a nebo půjčí. Chci šaty do 20 tis. Víc to pro mě nemá smysl. Na svatbách si fakt neujíždím, ale zase je to jen jednou za život (do tohodle stresu dvakrát nepůjdu) takže bych chtěla, aby to byly bílé dlouhé šaty. Jsem ve všem minimalsta elegán, takže 20 tis. je pro mě akorát na jednoduché bílé šaty. Ale kam můžu jít a jentak si koupit takové šaty? Prosím sdílejte zkušenosti. Na nákupy na netu není čas a stejně tak žádné šití apod. Díky! ![]()
(Ideálně Praha a okolí, Ústí nad Labem a okolí, Liberec a okolí a tak celkově sever)