Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
vedeli by ste mi poradiť nejaký fajn eshop, kde sa dajú kúpiť pekné šaty na svadbu ako hosť? Chystáme sa za mesiac, to zas ešte na vyslovene letné šaty nie je, asi by som chcela niečo s dlhým rukávom, ale elegantné, spoločenské. Samozrejme som toho prešla mraky, ale zrovna eshopy ako Zalando, aboutyou, no, pekné šaty majú tak od 6000 kč, a to sa mi úplne dávať nechce.
Ideálne tak do 4tis.
Já se připíchnu. Také máme jít na svatbu a já nevím co na sebe…
Já naposledy objednala a byla moc spokojená se šaty z Bonprixu. A svatba se píše s T ![]()
Reserved, levné a šaty mají pěkné. Na šaty jsem ještě měla ráda karen millen, ale to už je dražší.
@unuděná píše:
Já naposledy objednala a byla moc spokojená se šaty z Bonprixu. A svatba se píše s T
Příspěvek je psán slovensky a ve slovenštině se píše svadba
![]()
@unuděná zakladatelka je podle textu příspěvku Slovenka a slovensky je s D. ![]()
Reserved, haemko, zara, esprit… šatů je všude plno mi přijde
a když opravdu sednou, vypadaji top i saty za par stovek
jen takové musis teda najít ![]()
Mne paradoxně nejvíc sedí věci, které se mi na první pohled nelibi, ale na druhy zaujmou
jakoze si vždycky řeknu, no fuj, co to zase vyvrhli za hrůzu, pak se na to zadivam, přijde fáze aha, je to zajímavý, pak si to zkusim a ono mi to sedí a sluší
to už se mi parkrat stalo
![]()
Záleží na stylu, ale sama mám taky dobrou zkušenost s Orsay nebo s Camaieu. Pokud máš nějakou konkrétní představu, zkusila bych projet Vinted a jiné bazary, tady nebo na MK, kolikrát se dají najít fakt krásné kousky. anebo se pozeptat kamarádek, jestli by třeba nějaký kousek garderoby nezapůjčily
.
@unuděná píše:
Já naposledy objednala a byla moc spokojená se šaty z Bonprixu. A svatba se píše s T
Na Slovensku asi nie ![]()