Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@novisekk pokud nejsi zvyklá, určitě bych tam nechodila
něco jiného u ženy, která je tam často.. ![]()
Do aquaparku a výřivky bych šla, do sauny bych nešla. Jistota je jistota a takové teplo miminku může škodit.
@novisekk sauna se myslím v těhotenství nedoporučuje
asi bych nešla, jen zaplavat a max do výřivky ![]()
Asi bych jeste chvilku pockala - ja chodila bez problemu ve 2. trimestru a zvykla jsem nijak nebyla.
Sauna, vířivka, solárko a jim podobné aktivity se v těhotenství nedoporučují.
@novisekk já jsem byla v sauně a vířivce pár dnů předtím, než jsem zjistila, že jsem těhotná, takže jsem to v tuto chvíli nevěděla..ale bylo mi tam špatně-na omdlení..takže jsem tam vydržela jen chvilku a až pak zjistila, čím to bylo..
ale pokud nejsi zvyklá, nechodila bych, termické poškození je nejvýraznější v 1.trimestru(přehřátí organismu matky),a le spíš si myslím, že ti tam bude blbě-pokles TK apod..
@novisekk do sauny a do virivky bych nesla, zaplavat bych si sla rada ![]()
Já jsem do sauny chodila skoro denně, dokud jsem nezjistila těhotenství v nějakém 6. týdnu(pracovala jsem jako lázeňská)… Pak jsem raději nechodila, jen na minutu či dvě, když jsem tam dávala sušit prostěradla.
Pokud je tělo zvyklé, tak v druhém trimestru ano, ale jen krátce, do pěti minut. A to pak nemá moc cenu chodit do sauny, že ![]()
@novisekk
Bylo prvni, co mi po zjisteni tehotenstvi gyndarka durazne nedoporucila. Po celou dobu tehotenstvi, nejen prvni trim.
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat..
Ale nejsem na ní zvyklá, pravidelně nechodím.

Tento týden bych chtěla jít na aquadrom, zaplavat si, do vířivky a taky do sauny. Na internetu jsem četla, že do prvního trimestru se to nemá, ale jsem 13týden, takže už kousek za. Zajímá mě, byla jste některá v tomhle týdnu, nebo ještě míň? Mám docela strach, ale ráda bych tam šla, dlouho jsem nebyla..
Díky za všechny odpovědi, moc mi pomůžete
Nedávejte mi sem prosím odkazy na jiné diskuze, chtěla bych novinky