Sauna ano/ne? 13 týdnů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
8.1.14 11:13

Sauna asi nee, zahriva se ti telo a tim padem i plod, navíc by se ti mohlo udelat blbe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
8.1.14 11:27

Já tedy netvrdím, že těhotenství je nemoc a že by se to mělo zbytečně hrotit, ale tohle už je moc ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
8.1.14 11:59

Do sauny bych určitě nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
8.1.14 12:06

Já v těhotenství šla do parní sauny, ale to opravdu jen na chvilku. Je tam i menší teplata. Do sauny, jakože sauny, rozhodně ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novisekk
8.1.14 12:18

Tak tam nepůjdu :) Jen zaplavat.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.15 15:38

Hm, tak to jste me nepotesili s tou saunou. Fakt ani kdyz jsem cely rok (i v lete) zvykla se saunovat ve finske saune? Jeste se teda poptam doktorky jasne. Ale prave jsem zjistila, ze jsem tehotna a teda pri predstave, ze pro me konci saunovani je mi celkem smutno :? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10461
15.1.15 15:51
@Anonymní píše:
Hm, tak to jste me nepotesili s tou saunou. Fakt ani kdyz jsem cely rok (i v lete) zvykla se saunovat ve finske saune? Jeste se teda poptam doktorky jasne. Ale prave jsem zjistila, ze jsem tehotna a teda pri predstave, ze pro me konci saunovani je mi celkem smutno :? :mrgreen:

To mě taky, ale v těhotenství jsem nešla, i když mi to docela chybělo. Moje doktorka mi to taky nedoporučila, i když říkala, že má pacientku, která v těhu chodí. A moje dr. má k tomuto spíš benevolentní přístup, takže když řekla, že radši ne, tak si to odpustím. Ale do parní bych klidně na chvíli zašla. tam je ta teplota mnohem nižší a taky tam člověk nesedí tak dlouho.
Vydrž prťka, vydrž, příští zimu už budeš moct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.15 16:00

@Hoa Mai akorat bych to rada jeste nejakej cas tajila a to teda nevim, jak udelam. Jak se kamosce a vubec cele bande, s kterou chodime vymluvim, ze nemuzu. Ja, ktera furt lakala dalsi lidi, co se sauny bali :mrgreen: :)

Btw teda zrovna vcera jsem jeste byla. Tak koukam, ze asi naposled na nejakej cas… :(

• Citovat
  • Upravit
10461
15.1.15 16:06

Jj, taky jsem nevěděla, jak se na Silvestra věrohodně vykecat z pití, aby to nebylo nápadné… Prostě řekni, že máš třeba mírnou teplotu, s tou by se do sauny chodit taky nemělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.15 17:17

@Hoa Mai No jo, jenze my chodime kazdy tyden, to nemuzu mit mesic teplotu :mrgreen: Spis premyslim, ze bych si vymyslela nejakou otevrenou ranu na neviditelnem miste treba :mrgreen: Navic ja to te kamosce proste ani nevim, jak rict. Ona uz se tak rok a pul snazi o mimco, chodi to resit k doktorum a ted ja tohle :(

• Citovat
  • Upravit
16201
15.1.15 17:21
@Anonymní píše:
@Hoa Mai No jo, jenze my chodime kazdy tyden, to nemuzu mit mesic teplotu :mrgreen: Spis premyslim, ze bych si vymyslela nejakou otevrenou ranu na neviditelnem miste treba :mrgreen: Navic ja to te kamosce proste ani nevim, jak rict. Ona uz se tak rok a pul snazi o mimco, chodi to resit k doktorum a ted ja tohle :(

A co třeba vleklé mykózy nebo bradavice, přeci to nebudeš zatahovat do veřejné sauny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.15 17:25

@zrcadlo to me taky napadlo. Asi to tak nejak udelam. Ale zas kamosum(jako chlapum) vysvetlovat, ze mam mykozu teda fakt nechci :mrgreen: :lol: Existuje nejaky vnitrni problem(treba nachlazenej mocak, nebo zanet strev) u kteryho se nesmi saunovat? :think:

• Citovat
  • Upravit
16201
15.1.15 17:32
@Anonymní píše:
@zrcadlo to me taky napadlo. Asi to tak nejak udelam. Ale zas kamosum(jako chlapum) vysvetlovat, ze mam mykozu teda fakt nechci :mrgreen: :lol: Existuje nejaky vnitrni problem(treba nachlazenej mocak, nebo zanet strev) u kteryho se nesmi saunovat? :think:

Tak mykózu můžeš mít i na prstech u nohou. Jinak třeba se zánětem močáku bych na saunu taky neměla ani pomyšlení (doporučuje se suché teplo, i třeba vana spíš škodí). Ještě by ti mohl kolísat krevní tlak a doktor nedoporučuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.15 17:38

@zrcadlo hm, no budu muset neco hodne verohodneho vymyslet. A taky musim zacit umet nahodit nepritomny vyraz, kdyz nekdo rekne „ty ses tehotna“! I kdyz to uz trenuju. Zrovna dneska jsme nejak takhle vtipkovali se sefem a on rika „ukaz? Narovnej se“ a zkoumal bricho :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
16201
15.1.15 17:48
@Anonymní píše:
@zrcadlo hm, no budu muset neco hodne verohodneho vymyslet. A taky musim zacit umet nahodit nepritomny vyraz, kdyz nekdo rekne „ty ses tehotna“! I kdyz to uz trenuju. Zrovna dneska jsme nejak takhle vtipkovali se sefem a on rika „ukaz? Narovnej se“ a zkoumal bricho :mrgreen: :lol:

To znám, já jsem čelila přímé otázce kolegyně Nejsi těhotná? a neumím lhát, takže jsem cítila, jak rudnu, a ona to viděla taky, tak jsem řekla Hele teď je mi fakt trapně, protože už se mě jeden člověk tenhle týden zeptal, a je fakt, že jsem přibrala od vánoc už pět kilo, ale netušila jsem, že je to tak vidět… Kolegyně to sežrala, a já se jí po screeningu omlouvala a vysvětlovala, že nic nebylo jisté, pochopila to a říkala, že to nepoznala podle břicha, ale podle prsou, ale prý jsem jí to vymluvila tak, že jí bylo trapné, že se tloustnoucí ženský zeptala.
Dej si pozor, aby ses podvědomě nechytala za břicho, já měla tendenci se za něj držet od zjištění těhotenství, dělala jsem to nevědomky, ale podle toho to poznala moje ségra (prý jí bylo jasné, že si nehladím v břiše ty bramboráky, co byly k obědu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová